Esinizin ailesindeki yeriniz

Tek gelinim hepsi üstüme titrer eşim dahil zannedersem çok şanslıyım

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Çok severler kendi kızlarından ayırt etmezler.tek gelinim oğullarına karşı kalkan olurlar bana hep beni savunurlar.Allah onlardan razı olsun

baş tacı, el üstünde tutma ya da kapının dış mandalı nasıl oluyor kızlar?
Ben tarif edemiyorum pek. Normal yani iyi ya da kötü diyebileceğim bir şey yok. Ayılıp bayılmıyorlardır herhalde ama kötü de davranmadılar hiç. Mesafeli olduğum için fırsatları olmadı belki de sevdiklerini ya da sevmediklerini göstermek için.

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?

Benim yerim yok misal.

Hic bir plana dahil etmez beni kayinvalide. Isin icinde temizlik, hizmet etmek yoksa tabi. Varsa oncelikli davet alirim. Bu noktada onemim büyük.

Bilimum hastane islerinde gelirim akillara. Randevu, refakat benden sorulur.

Bas taci mi dedin?

Iki hamilelik gecirdim. Ilkinde canim su boregi istiyordu. Hemde oyle boyle değil. Ortamda konu oldu soyledim. Annen yapsin evde bos oturuyor dedi. Annem asla beceremez, kendisi uzmandir. Hazir olanlari yiyeceğim diye heves edip aldim. Her defasinda kokuyor, yagli diye yiyemedim. Annem komsusuna yaptirdi. Yedim.

Ikincide hasta oldum. Fena grip oldum hemde. Kulak agrim ilk ve tek o zamandir.
Ilk cocuk 2 yasinda ben 8 aylik hamile. Esim sehir disinda, ben onda kaliyordum. Ust katta. Hani birsey olur, evde cocuk var diye. Annene git sana baksin; ben sana mi bakayım cocuga mi dedi, cocukla beraber beni paketleyip anneme biraktilar
Hacdan gelen dedem, nenem ve onlari gormeye gelen binbir akraba el birligi ile kizima bakti. Annem onlara hizmet etti. Ben antibiyotik veren doktor acaba dogru mu yapti diye dusunerek uyudum. Aralarda hurma, tesbih falan paketleyen kuzumu izledim. Iyilestim sonucta.

Tek gelinim. Baska yok, baska erkek çocuğu yok. Iyi ki yok. Olmayan eltime bile kiyamiyorum dusun :) Bir gorumcem var sehir disinda evli. Kayinpeder yok, kayinvalide yalniz yasiyor. Kizinin cocuklarinin sivilcesi ciksa beyin ameliyati gibi buyur, bizim ameliyatlar amaaan hep oluyooo modunda gecer.

Bilmem daha ne desem :) Bende amma doluymusum :))))

Allah herkese benim gibi bir kayinvalide nasip etsin oğlundan ayırmaz beni, bazen eşime almaz bana alir elinde iki varsa birini bize verir. Durmasi gerektiği yeri bilir bu hem eşimden hem benden de kaynaklarır eşim hiçbir şekilde laf ettirmez bana, tercih konusu değilimdir hiçbir zaman bende saygıda kusur etmez mesafemi korur durmam gerektigi yeri bilirim böyle gidiyor 5 senedir İnşallah da bozulmaz

Karşılıklı birbirimizden hoşlanmayız sevmeyiz çok mu umrumda burum değil

Herkes ya cok ovmus ya cok batirmis
Bizde durumlar orta halli,
Severler beni ama öyle ogullarindan ustun tutacak kadar degil ve bu sevgi ve saygi esimin varlığından kaynaklı temel olarak.
Bende onlari severim arada tuhaf huylariyla beni kizdirsalarda.

Huysuzu lokum kıvamına getirmek de ayrı bir meziyet ..
Nasıl yaptınız bunu

Birebir ayniyiz,
Bizde de bu şekilde,
Ataerkil yapidalar ve insanlari degistiremedigin icin deli oluyorsun,
Allahtan baska sehirdeler.
Ne kadar benden cekindikleri icin EŞİT mis gibi yapmaya calissalarda öyle belli ediyorlar ki..
Onceden sinir olurdum cok takardim ama simdi görmezden geliyorum.düşünüyorum boyle yetismisler 50 55 yasindaki insanlari nasil degistirirsin ki..? Bir de bu durumu haric tutarsak kötü insanlar degiller.tolere etmeye calisiyorum.
Allahtan esimin uzaktan yakından alakasi yok onlarla.

24 e yeni girdim o tedavi sureci beni.cok yipratti zaten 1 ay surdu ortalama ama cok yorucuydu memleket memleket gezdik transferim darbe gunuydu esim goreve cagrilinca dayanamadim yatagimdan kalktim pesinden gittiydimondan tutmadi diye dusunuyorum ve 7.gune adet olmustum bu yuzden hep vicdan azabi cektim ama olsun cektigim acilar tutunmayan 2 tane embryo vatana feda olsun dedim ben hayatimda o kadar aglamamistim ya gercekten cok zor ..

1 yillik evliyim kayinpederim beni gorunce bayramim gelmis der cok hosuma gider. Her ikiside hatta tum ailesi sever beni. Bu tamamen karsilikli bende kiracak, uzecek birsey yapmadim bugune kadar. Iki taraftanda kaynakli yani.

Baştacıyım. Severler ve sevilirler. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Tabimi başta sorunlarımız olsa da her iki taraf olarak burnumuzu biraz yere indirdik, hatalarımızı karşılıklı törpüledik, karşımızdakine saygı gösterdik, benim ailem iyi karşı taraf kötü demeden biz aileyiz dedik ve huzurlu Mutlu güzel bir aile olduk. Hepimiz birbirimizi severiz. Ama gelinler olarak etlimle ben daha çok seviliriz.

Ne kadar şanslısın.. Vallahi imrendim sana

Bazen ne ekersek o biçilmiyor vallahi. 12 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri huzursuzluk çıkardılar. Ak desem kara anladılar. Yüzüme gülüp arkamdan hunharca konuştular..hp alttan aldım. En sonunda resti çektim. Şşmdi görüşmüyoruz. Yurtdışında yaşıyorum zaten. Yazdan yaza 2 saat görüyorum kayınvalidemi gerisi ile zaten konuşmuyorum. Çok zaman imalarını,laf sokmalarını,yalanlarını anlamamış gibi yaptım. En son iş çığırından çıkınca kibarca bir baybay dedim. Yani ne ektiysem onu biçemedim.

Valla merakımdan soruyorum neden bu kadar mesafe. Esin bir şey demiyormu ?
benim ailem eşimi onun ailesi beni çok yaraladı zamanında
o yüzden şimdi uzaktan merhaba merhabayız
eşim bişey dese benden nasıl bir tepki alacağını biliyor
ama zaten demez çünk beni haklı buluyor

öyle bir yer yok ki. kimse kendini kandırmasın biz iyiysek herkes iyi. yarın boşansak kimin umrunda oluruz öyle düşün ..

Eşim sülalede sevilen sayılan biri. Benide ondan ötürü seviyorlardır eşim üzülmesin diye herhalde.. Kaşıma gözüme değildir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…