- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Çok severler kendi kızlarından ayırt etmezler.tek gelinim oğullarına karşı kalkan olurlar bana hep beni savunurlar.Allah onlardan razı olsunMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Sevgili eşim magicat evişi yapmıyor diye latife yaptığında rahmetli kv min bir evin bir kızını aldın otur kendin temizle demişliği vardır. Çok severdik birbirimizi.
Kp de çok sever. Şimdi onlardayız bütün aile. Bana masaya tabak bile koydurmadılar sağolsunlar. Kızımla da bütün gün ilgilendiler.
Geçende çok kızdım eşime boşanma muhabbeti oldu. Herkes benim lehime şahitlik yapacağını söyledi. Bir de boşanırsak onla görüşmeyip benimle görüşeceklerini. Ailenin huysuzunu aldım lokum kıvamına getirdim diye yere göğe koyamıyorlar
Eşimin ailesi çok ataerkil, genel olarak kadınların yeri pek yokondan biraz gerginiz diyebilirim.
Yine de eşim beni sever , ben onu severim, ailesi ile de sık görüşmediğimiz için görmezden geliyorum çoğu şeyi...
24 e yeni girdim o tedavi sureci beni.cok yipratti zaten 1 ay surdu ortalama ama cok yorucuydu memleket memleket gezdikHic oyle demw gun dogmadan neler dogar, cok Zormus tedawi sureci cok haklain yipranmissinda ama Yarin neler getrir bilmezsin, yasiniz kac oZel degilse ben28yasindayim, bide salati terficiye duasi var 4444okunan bi ayda en fzla biter ben ne niyet etti isem oldu , bi bakmissin bebk karninda Allah isterse verir hepsi bos inan tum kalbinle .. Hep dua edicem snaaa ya cokkkk etkilendim
Sevince oluyor. Bir de büyüyor insanlar zamanla.Huysuzu lokum kıvamına getirmek de ayrı bir meziyet ..
Nasıl yaptınız bunu
Ne kadar şanslısın.. Vallahi imrendim sanaÇok çok çok severler hepsi de beni.
Hatta oğullarından daha çok kıymet verirler, yoruluyorum, üzülüyorum diye üzerime titrerler. Allah'ım razı olsun inşallah.
Sadece aile değil sülalesi hastadır bana.
Bazen ne ekersek o biçilmiyor vallahi. 12 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri huzursuzluk çıkardılar. Ak desem kara anladılar. Yüzüme gülüp arkamdan hunharca konuştular..hp alttan aldım. En sonunda resti çektim. Şşmdi görüşmüyoruz. Yurtdışında yaşıyorum zaten. Yazdan yaza 2 saat görüyorum kayınvalidemi gerisi ile zaten konuşmuyorum. Çok zaman imalarını,laf sokmalarını,yalanlarını anlamamış gibi yaptım. En son iş çığırından çıkınca kibarca bir baybay dedim. Yani ne ektiysem onu biçemedim.Baştacıyım. Severler ve sevilirler. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Tabimi başta sorunlarımız olsa da her iki taraf olarak burnumuzu biraz yere indirdik, hatalarımızı karşılıklı törpüledik, karşımızdakine saygı gösterdik, benim ailem iyi karşı taraf kötü demeden biz aileyiz dedik ve huzurlu Mutlu güzel bir aile olduk. Hepimiz birbirimizi severiz. Ama gelinler olarak etlimle ben daha çok seviliriz.
benim ailem eşimi onun ailesi beni çok yaraladı zamanındaValla merakımdan soruyorum neden bu kadar mesafe. Esin bir şey demiyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?