Ama yerinde olmak isterdim daha guclu ayaklarini ustunde duran gec kalmadim ama biaz daha var kizimValla canim hem calisiyordum hem okuyordum suan 3.universiteme basliycam herseyi azimle yaptim mecburdum guclu olmaya destek olanim yoktu..
Onceligin kizin olmali..benimde cocugum olmuyor tup bebek tedaviside gordum olmuyor o kadar hasretimki evlat kokusuna bi tarafim hep yaniyorHelal olsun masallah kayinvalidem banada diyor git calis oku ben bakarim diye hep torunuma ama blki eski konularima bakarsan kizim
Iki kere agir seyler gecirdi yeni oldu sonucusuda simdi de birakma bana hep bende basina geliyor kizin dio ona bak dio
Cok zor gunleer gecirdik. Calisma okuma suan asla aklimdan gecmiyor bile hatta bi ay oncesine kadr guvenim bile gittide onunla astik biraz
Sen kotuye birsey yapamazsin Annem 55yasunda hala cekiyir babaannmden valal, napsin gemiyi gene yurutuyor oyke kotu insan cok hala da varIns..ben hic gormedim oyle sevgide dusuncede omur boyuda oyle goremeyecegim gibi..
Cocuk herseyden onemli..Ama yerinde olmak isterdim daha guclu ayaklarini ustunde duran gec kalmadim ama biaz daha var kizim
Icin birazdaha beklicem
Cok haklisin canim ..Sen kotuye birsey yapamazsin Annem 55yasunda hala cekiyir babaannmden valal, napsin gemiyi gene yurutuyor oyke kotu insan cok hala da var
Ayy insallah olur Rabbim sanada isteyen herksede nasip etsin dusmanimin bile kucagi bos kalmasin, benimde olmuyordu ama tedawiye baslamadan bi Anda vazfectik oldu sok oldum en son 3ay once adet girmustim daha sonra temmuzda kaldim adet olmadan , yani anlicagin Allah isterse oluyor vallahi,, ve bide niyet etmistjm Allahim hamile kalirsam bir altin vericem on rekat sukur namzi kilcam bide yasin okucam diye hepsinide yaptim zaten acigim ama 5vakt kiliyorumda genede ole niyetledumOnceligin kizin olmali..benimde cocugum olmuyor tup bebek tedaviside gordum olmuyor o kadar hasretimki evlat kokusuna bi tarafim hep yaniyor
Allah ondan razi olsun. Kesinlikle oyle iyi insan hep iyi. Beni kotu insan yapamadilar ama duyarsiz yaptilar.. Torunlarini gostermemezlik etmem ama ayaklarina da goturemem.. Demisligi var zaten biz neler cektik o da ceksin diye. Benm kanaatim degil yani..Yazik gercekten Kotu insan hep kotudr diyorum
Ya benim kayinvalidem herkse iyi tek bana degil ki gecimli iyi insan herkeslede anlasir valla iyi insan iyidr
Iyi yapmisiin babanemde dio naptim nettin ayiramadimAllah ondan razi olsun. Kesinlikle oyle iyi insan hep iyi. Beni kotu insan yapamadilar ama duyarsiz yaptilar.. Torunlarini gostermemezlik etmem ama ayaklarina da goturemem.. Demisligi var zaten biz neler cektik o da ceksin diye. Benm kanaatim degil yani..
Allah razi olsun benimde doldu gozleerim zaten hep doluAyy insallah olur Rabbim sanada isteyen herksede nasip etsin dusmanimin bile kucagi bos kalmasin, benimde olmuyordu ama tedawiye baslamadan bi Anda vazfectik oldu sok oldum en son 3ay once adet girmustim daha sonra temmuzda kaldim adet olmadan , yani anlicagin Allah isterse oluyor vallahi,, ve bide niyet etmistjm Allahim hamile kalirsam bir altin vericem on rekat sukur namzi kilcam bide yasin okucam diye hepsinide yaptim zaten acigim ama 5vakt kiliyorumda genede ole niyetledum
Altinida fakire verdim, ve inan gozlerim doldu kokusuna hasretim dedin ya Allahim nasip etsin insallh
Allah islah etsin..Iyi yapmisiin babanemde dio naptim nettin ayiramadim
Oglumdan acik acik
Dio yani seninki gibi var bole kisiler yazik nasil can
Vercek bilmiom
Valla merakımdan soruyorum neden bu kadar mesafe. Esin bir şey demiyormu ?ben biraz ulaşılmazım onlar için
canım isterse lutfedip ziyaret ederim
istemezse aramam
özel günlerinde de aramam sadece slm gönderirim
evime de daha gelmediler
sanırım onlar da beni pek umursamıyor
ama ziyaret gitmişsem iyi karşılanıyorum
Hic oyle demw gun dogmadan neler dogar, cok Zormus tedawi sureci cok haklain yipranmissinda ama Yarin neler getrir bilmezsin, yasiniz kac oZel degilse ben28yasindayim, bide salati terficiye duasi var 4444okunan bi ayda en fzla biter ben ne niyet etti isem oldu , bi bakmissin bebk karninda Allah isterse verir hepsi bos inan tum kalbinle .. Hep dua edicem snaaa ya cokkkk etkilendimAllah razi olsun benimde doldu gozleerim zaten hep doluher adet doneminde kahroluyordum yine adetime az kaldi yine umitlerim yikilcak dondurulmus embrymda var o kadar umitsizimki onlari bile istemiyorum artik .Tedavim zaten cok zor gecti cok yiprandik maddi manevi hic unutamadigim anda transferin tutmadigini esime soyledigim gundu
Amin amin haklisinAllah islah etsin..
AYNEN.....Yüzyüze iken bastacı ederler yalandan yersen
Eşimin yanında
Ama yuzyuze değilken umurlarında değilim
Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?