Esinizin ailesindeki yeriniz

Onceligin kizin olmali..benimde cocugum olmuyor tup bebek tedaviside gordum olmuyor o kadar hasretimki evlat kokusuna bi tarafim hep yaniyor

Normal evin kizi gibi. Kayinvalidem nisanlima nasil davraniyorsa bana da onun gibi davraniyor.
Yanlis bir sey yaptıysam kayinvalidem söyler söyle Yap daha iyi oluyor diye, begendigi birsey olduysa da oh cok iyi oldu der hemen. Normal yani ne öyle el üstünde tutsunlar ne de yerin dibine koysunlar. Henüz nisanliyiz daha tam iclerine girmedim diyecegim ama yillardit taniyorum diger gelinlerine davranışı da böyle.. o yüzden böyle devam eder diye umuyorum. Sülalesine gelince sagolsun hepsi cok sever el üstünde tutar onlar ailenin yeni üyesi hissini yasatirlae

Onlarin gozu cok da umrumdaydi peeh..
Daha isteme surecinden beri sacma sapan tavirlara maruz kaldin.. evet benimki gercektende sebepsizdi.. namussuzluk yapmadim,okumamis cahil degilim,gorgusuz degilim. Kulp da takamazlardi.. neden neydi blmiyorum. Kendileriyle alakaliydi benle degil. Demekki oyle insanlarmis ne yapayim..
Gorusmuyoruz kisaca..

Onceligin kizin olmali..benimde cocugum olmuyor tup bebek tedaviside gordum olmuyor o kadar hasretimki evlat kokusuna bi tarafim hep yaniyor
Ayy insallah olur Rabbim sanada isteyen herksede nasip etsin dusmanimin bile kucagi bos kalmasin, benimde olmuyordu ama tedawiye baslamadan bi Anda vazfectik oldu sok oldum en son 3ay once adet girmustim daha sonra temmuzda kaldim adet olmadan , yani anlicagin Allah isterse oluyor vallahi,, ve bide niyet etmistjm Allahim hamile kalirsam bir altin vericem on rekat sukur namzi kilcam bide yasin okucam diye hepsinide yaptim zaten acigim ama 5vakt kiliyorumda genede ole niyetledum
Altinida fakire verdim, ve inan gozlerim doldu kokusuna hasretim dedin ya Allahim nasip etsin insallh

Yazik gercekten Kotu insan hep kotudr diyorum
Ya benim kayinvalidem herkse iyi tek bana degil ki gecimli iyi insan herkeslede anlasir valla iyi insan iyidr
Allah ondan razi olsun. Kesinlikle oyle iyi insan hep iyi. Beni kotu insan yapamadilar ama duyarsiz yaptilar.. Torunlarini gostermemezlik etmem ama ayaklarina da goturemem.. Demisligi var zaten biz neler cektik o da ceksin diye. Benm kanaatim degil yani..

Iyi yapmisiin babanemde dio naptim nettin ayiramadim
Oglumdan acik acik
Dio yani seninki gibi var bole kisiler yazik nasil can
Vercek bilmiom

Allah razi olsun benimde doldu gozleerim zaten hep dolu her adet doneminde kahroluyordum yine adetime az kaldi yine umitlerim yikilcak dondurulmus embrymda var o kadar umitsizimki onlari bile istemiyorum artik .Tedavim zaten cok zor gecti cok yiprandik maddi manevi hic unutamadigim anda transferin tutmadigini esime soyledigim gundu

Valla merakımdan soruyorum neden bu kadar mesafe. Esin bir şey demiyormu ?

Hic oyle demw gun dogmadan neler dogar, cok Zormus tedawi sureci cok haklain yipranmissinda ama Yarin neler getrir bilmezsin, yasiniz kac oZel degilse ben28yasindayim, bide salati terficiye duasi var 4444okunan bi ayda en fzla biter ben ne niyet etti isem oldu , bi bakmissin bebk karninda Allah isterse verir hepsi bos inan tum kalbinle .. Hep dua edicem snaaa ya cokkkk etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…