Eşinizin ailesine aile sorunlarınızı yansıtırmısınız

Ailenizin bilmesi iyi olmuş bence, tabi her zaman herşeyi bilmeleri gerekmiyor.
Bence hatanız, onlar yüzünden sıkıntı yaşayıp, eşinizinde size bu şekilde davrandıktan sonra , sizin hala gülüp eğlenebilmeniz.
Siz böyle yaptığınız sürece yaşadığınız şeylerin bir önemi Yok.
Bu yüzden dayak yiyeceğim, beni hiç kimse o eve yemeğe götüremez.

İyide sahipli olsanız yapmayacak mı. Ailenize niye anlatıyorsunuz kendi aranızda halledebilirsiniz olayı. Ben iki aileninde duymasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Hatta anneme de kaç defa söyledim çünkü çevreden çok duyuyorum bizim eşimle aramızda bir sorun olsa sakın siz müdahale etmeyin hiçbirimizi taraf olarak tutmayın sizi ilgilendirmez diyorum. Eşinizle konuşsanız yaptığı kabalığı daha iyi anlayabilir . Yada tavır alın soğuk davranın hatasını anlaması için
Ahh canm biz eşimle boşanma aşamasından geçtik çok büyük sorunlar yaşadık ailemi araya katmadım sorunları biliyordu ama karısmak istemediler en son birbirmize söz verdik ve esimde düzelme olmayıp bana el kaldırınca ailemin konuşmasını istedim

Ailenizin bilmesi iyi olmuş bence, tabi her zaman herşeyi bilmeleri gerekmiyor.
Bence hatanız, onlar yüzünden sıkıntı yaşayıp, eşinizinde size bu şekilde davrandıktan sonra , sizin hala gülüp evlenebilmeniz.
Siz böyle yaptığınız sürece yaşadığınız şeylerin bir önemi Yok.
Bu yüzden dayak yiyeceğim, beni hiç kimse o eve yemeğe götüremez.
Canm gitmek istemesem gitmezdim esimi kavgadan sonra ailesiyle baş başa bırakmak istemedim. Nezaman kavga yapıp ailesiyle bir araya gelse boşanma aşamasına geliyoruz bilerek gittim yanlarında sinirime hakim olamadım ağladım. Gülmenin sebebi ağladım diye acımdan zevk almasınlar diye genelde böyle davranırım. Hani siz bana NEKADAR kötülük etsenizde ben umursamıyorum gülüşü bunlar

Yazını okudum. Eşinin ailesi eşini dolduruyor dikkat et..
Kaynananlara gidince onlari çok seviyor gibi davran..sohbet.et..guler yüzlü ol. Sakin eşinin yanında koz verme.
Esin odaya girince keşke şöyle yapsaydin. yorgun bir sesle hayatım babamın,annemin yanında uzanmak istemedim.. azicik is yaptım ama galiba birazda rahatsızım kendimi çok yorgun hissettim. uzatmıştım neden bagiriyorsun de yumuşakça.

Canm gitmek istemesem gitmezdim esimi kavgadan sonra ailesiyle baş başa bırakmak istemedim. Nezaman kavga yapıp ailesiyle bir araya gelse boşanma aşamasına geliyoruz bilerek gittim yanlarında sinirime hakim olamadım ağladım. Gülmenin sebebi ağladım diye acımdan zevk almasınlar diye genelde böyle davranırım. Hani siz bana NEKADAR kötülük etsenizde ben umursamıyorum gülüşü bunlar
Ben devamlı acaba dolar mı diyip peşinden gezeceğim biriyle evli olmak istemezdim açıkçası.
Ama böyle duygularınızın ne anlamı kalıyor, eşinizin gözünde.
Dayağı ye , sonra yine memnun et herkesi.
Ya sonra?
Sonrası , aynı düzen devam.

Yazını okudum. Eşinin ailesi eşini dolduruyor dikkat et..
Kaynananlara gidince onlari çok seviyor gibi davran..sohbet.et..guler yüzlü ol. Sakin eşinin yanında koz verme.
Esin odaya girince keşke şöyle yapsaydin. yorgun bir sesle hayatım babamın,annemin yanında uzanmak istemedim.. azicik is yaptım ama galiba birazda rahatsızım kendimi çok yorgun hissettim. uzatmıştım neden bagiriyorsun de yumuşakça.
İste aradığım yorum ama bukadar ince dacranabilsem keşke genelde fevri davranırım

Eşinin ailenden soğumasına yol açmışsın haberin olsun.
Bunun sonuçlarını yakında alırsın

Eşine senin hakkında ailesini sevmiyorsun izlenimi veriyorlar. Kaynananlar onlara karşı kul köle ol istiyor ,ezilmeni istiyor..
Onlar iki yüzlü ise sende öyle ol.
Eşine, ailesini cok sevdiğine inandir. Öyle bir gün gelsin ki senin hakkında eşine ne söylerse söylesinler, edin inanmasin.. .

Ben devamlı acaba dolar mı diyip peşinden gezeceğim biriyle evli olmak istemezdim açıkçası.
Ama böyle duygularınızın ne anlamı kalıyor, eşinizin gözünde.
Dayağı ye , sonra yine memnun et herkesi.
Ya sonra?
Sonrası , aynı düzen devam.
Yok canm ailesine karsı sadece saygılı davranıyorum olması gerektıgi gibi iyiyim onların yanında güleryüzlüyüm evet sebebi. Bugun oldugu gibi eşimle aram bozuk olup onlara yansıttıgm zaman daha cok ortalığı alevlendıyorlar veya taraf tutuyorlar bende o yüzden siz eşimi doldursanız bile ben tınnamıyorum deyip umursamaz rolu veriyorum yeri geldiği zamanda bügün oldugu gibi sırtımı cevirip Bi süre suratlarına bakmadım

İste aradığım yorum ama bukadar ince dacranabilsem keşke genelde fevri davranırım
Bir gece yatakta iken oynas sonra eşine hayatım yarin annemlere (kaynanan) gidelim mi de. Şaşıracak. Bayadir gitmiyoruz falan de.
Esin ailesini sevmedigini, saymadigini düşünüyor. Bu sebeple senin ailenden de uzaklaşabilir.
Iki yüzlü olman lazım.. o cadalozu(kaynani) çok sevdigine esini insandır .

Bir gece yatakta iken oynas sonra eşine hayatım yarin annemlere (kaynanan) gidelim mi de. Şaşıracak. Bayadir gitmiyoruz falan de.
Esin ailesini sevmedigini, saymadigini düşünüyor. Bu sebeple senin ailenden de uzaklaşabilir.
Canım genelde ben götürürüm ailesine ona kalsa 1 ay gitmez laf etmesinler diye gidiyor, bana da illa git diye baskı yapmaz ama ailesi doldurunca laf yapar sonra yine kendi halime bırakır

Eşine senin hakkında ailesini sevmiyorsun izlenimi veriyorlar. Kaynananlar onlara karşı kul köle ol istiyor ,ezilmeni istiyor..
Onlar iki yüzlü ise sende öyle ol.
Eşine, ailesini cok sevdiğine inandir. Öyle bir gün gelsin ki senin hakkında eşine ne söylerse söylesinler, edin inanmasin.. .
Of ben bunları yapamıyorum rolden bile yapsam kinimi atamıyorum

Çok fena bir yorum bu ya. Nerden tutsam elimde kaldı şaştım kaldım. Kadınlığını kullanarak istediğini yaptırma sadece o anlık ise yarayabilir kökten çözüm asla olamaz.
Ayrıca ikiyüzlü olup kv nin karşısında annecim, arkadan da cadaloz kaynana diyerek esle aradaki iletişimi güçlü hale getireceğini sanan kadın politik değil tamamen kişiliksizdir.

Şiddet uygulayıp çok ileri gitti ama ailemin uyarması gerekmiyormudu beni iyice sahipsiz zannetti

eğer bu onu durduracaksa
evet gerekiyordu.
peki aileniz sizi şiddet gördüğünüz bir evde nasıl bıraktı?
bir daha yapmayacağına nasıl güvendi?
iş ailelere yansıdığında bazı şeylerin dönüşü olmuyor.
siz unutsanız onlar unutmaz artık.

eğer bu onu durduracaksa
evet gerekiyordu.
peki aileniz sizi şiddet gördüğünüz bir evde nasıl bıraktı?
bir daha yapmayacağına nasıl güvendi?
iş ailelere yansıdığında bazı şeylerin dönüşü olmuyor.
siz unutsanız onlar unutmaz artık.
Eşimle konuşmanın zamanı geldı artık. Esşim normalde iyi bir insan hakkını yiyemem ama nadir de olsa yanliş hareketlerde bulunuyor. Peki siz eşinizle boşanmayı düşünmesenz bile eşiniz size el kaldırsa ve bazı şeyler birikse ailenizin eşinle konuşmasını istemezmisiniz

Allah'ıma kitabıma içim şişti ya! Bu eş aileleri neden her p.ka müdahil olmak zorunda ki?
O hırbo kocana sordun mu ailenle mi evlendim seninle mi diye?
İyi madem 3 5 tane çift kisilik yatak alalım yanyana koyup hep birlikte yatalım. Böyle olmuyor deseydin.
Ya ben eşimin ailesine diyorum da onlar bizim etlimize sütlümüze özellikle özel hayatımıza karışmazlar. Hatta eşimle tartışsak benim tarafımı tutar eşimi dışlarlar.
Ama seninkinin ailesi şeytan beşgenini kurmuş.
Allah kurtarsın bacım. :eğlence:

Eşimle konuşmanın zamanı geldı artık. Esşim normalde iyi bir insan hakkını yiyemem ama nadir de olsa yanliş hareketlerde bulunuyor. Peki siz eşinizle boşanmayı düşünmesenz bile eşiniz size el kaldırsa ve bazı şeyler birikse ailenizin eşinle konuşmasını istemezmisiniz

babam kadın döven birine, bir daha adam yerine koyup da selam vermez.
boşanmayı düşünmediğim sürece aileme bir şey söyleyemem ben.
eşimle konuşmanın zamanı geldiyse ben konuşurum.
konuşamadığım, kendimi anlatamadığım adamla evli de kalamam 🤷🏻‍♀️
şimdi zamanla birikenler yine birikecek,
siz yine şşddet göreceksiniz,
eşinizle babamızın konuşma zamanı gelecek.
nereye kadar? bu döngüden böyle çıkmak çok zor.

Back
X