- Konu Sahibi Nutellasever0
Ben eşimin bi kusuru olduğunda dayanamayacak noktaya gelirsem kv. me açık açık söylerim Allah razı olsun hep benden yana olmuştur çünkü oda bir kadın o da bir insan doğru bir tanedir. Eğer kv beni anlamayan birisi olsaydı hiç te sorunumuzu anlatmazdım. Şimdi konu sahibinin atladığı büyük bir yer var BENCE ; Kocamın sorunlarını boşanmayı düşünmedikten sonra ASLA aileme anlatmazdım niye ben sonra unutum barışırım geçer amaaa anne baba asla unutmaz kinleşir senin evine dahi gelmek istemezler evlat damat olarak görmezler nefret ederler bu da benim isteyeceğim son şeydir. Kaldıki eşinde aynı şekilde suçlu dahi olsa ona bağırıp çağıran azarlayan anne ve babanı sevmez onlardan nefret eder aralarındaki olan muhabbeti de kaybedersin annenin evine ziyaretlere eşinle değilde yalnız gidersin bu çok acı ve üzücü EMİN OL ANNE BABANI BU DAHA ÇOK YARALAR ve daha sonra eşinin ailenle iletişiminden hiç bahsetmemişsin bu cevabıma cevap bekliyorum canımBoşanmaya kesin kararlı olmadıkça iki tarafa da hiçbir şey söylenmemeli. Biz affetsek bile onlar affermiyor.