• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizin ailesini ne kadar seviyorsunuz?ben git gide soguyorum onlardan...

valla insallah hep arkanda olur...benim ki onu bile yapamiyor...gectigimiz hafta eltimle bi olay oldu hatta buraya konu actim ("Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor")istersen okuyabilirsin...agzini acip birsey demedi...her zaman böyle alistim artik...ama bi yerde bende patlarim...

evet evet canım okudum takip ediyorum formları diğer konularınıda okumuştum. bu durumlarda eşlerimizin arkamızda durması çok önemli benim eşim ne bana laf söylettiriyor nede ailesine, bu şekilde idare edebiliyorum .nasıl davranıcaz nasıl baş edicez belkide diyorum ilerleyen zamanalrda bu tarz şeylere gülüp geçicez takmıcaz bile öyle olurmu ki yoksa olan bize olucak

evet evet canım okudum takip ediyorum formları diğer konularınıda okumuştum. bu durumlarda eşlerimizin arkamızda durması çok önemli benim eşim ne bana laf söylettiriyor nede ailesine, bu şekilde idare edebiliyorum .nasıl davranıcaz nasıl baş edicez belkide diyorum ilerleyen zamanalrda bu tarz şeylere gülüp geçicez takmıcaz bile öyle olurmu ki yoksa olan bize olucak

bilmiyorum valla ama suan icin durum bu malesef....

Nişan döneminde kırıldığım ve hala unutamadığım şeyler var ama, bunları gündemde tutmuyorum. ama hiçbir zaman unutmayacağım. eşimin ailesidir saygım var, aramam gereken zamanlarda arayıp hal hatır soruyorum. gidiyorum, yapmam gerektiği kadar hizmetlerini yapıyorum. Ben bazen soğuyorum bazen ısınıyorum. İyilikleri varsa da bana değil, oğullarına. bunu sonuna kadar hissettiriyorlar. Laf sokmadan edemiyorlar :)) Eltimle ve damatla ilgili dünürleriyle ilgili benim yanımda gayet rahat dedikodu yapmalarına sinir oluyorum. Buradan yola çıkarak benimle ilgili ve ailemle ilgili de konuştuklarını anlamak pek de zor değil:)) Beni nedense tam olarak layık göremediler oğullarına. İlla ki oğullarıyla aynı meslekten olmalıydım herhalde...Çok şükür düğünü ailem, akrabalarım ve eşimiz dostumuz çekip çevirince anladılar bizim nasıl bir aile olduğumuzu. Nefret etmiyorum ama "çok seviyorum annem o benim/babam o benim" diyenlere gıptayla bakıyorum.

Ailem,arkadaşlarım,kuzenlerim benim iyi bir gelin olduğumu söylüyorlar ama, kaynana önyargısı sanırım bütün gelinlerde var, her şey yolunda olsaydı da mesafeli olmak isteyebilirdim bilmiyorum:))

Nişan döneminde kırıldığım ve hala unutamadığım şeyler var ama, bunları gündemde tutmuyorum. ama hiçbir zaman unutmayacağım. eşimin ailesidir saygım var, aramam gereken zamanlarda arayıp hal hatır soruyorum. gidiyorum, yapmam gerektiği kadar hizmetlerini yapıyorum. Ben bazen soğuyorum bazen ısınıyorum. İyilikleri varsa da bana değil, oğullarına. bunu sonuna kadar hissettiriyorlar. Laf sokmadan edemiyorlar :)) Eltimle ve damatla ilgili dünürleriyle ilgili benim yanımda gayet rahat dedikodu yapmalarına sinir oluyorum. Buradan yola çıkarak benimle ilgili ve ailemle ilgili de konuştuklarını anlamak pek de zor değil:)) Beni nedense tam olarak layık göremediler oğullarına. İlla ki oğullarıyla aynı meslekten olmalıydım herhalde...Çok şükür düğünü ailem, akrabalarım ve eşimiz dostumuz çekip çevirince anladılar bizim nasıl bir aile olduğumuzu. Nefret etmiyorum ama "çok seviyorum annem o benim/babam o benim" diyenlere gıptayla bakıyorum.

Ailem,arkadaşlarım,kuzenlerim benim iyi bir gelin olduğumu söylüyorlar ama, kaynana önyargısı sanırım bütün gelinlerde var, her şey yolunda olsaydı da mesafeli olmak isteyebilirdim bilmiyorum:))

bende layik görmeme gibi bi durum yok...olamazda onlar kimki?

bende saygida kusur etmem ama sevgide ister istemez ediyorum icimden tabi....

eşimin ailesini eşimden daha çok seviyorum.

ne güzel yaaa ,ben bi yerdede duymuştum kayınvalideme gitmek kalmak isityorum orda dah arahatım kendi annem herşeyime karışıyor diye inş bende oraya gittimmi rahat ederim diye düşünmüştüm ama malesef olmadı.

sevmiyorum ama saygıdada kusur etmiyorum
soğuk durduğumu sıcak davranmadığımı söylüyorlarmış etrafa umrumda değil
ilk zamanlar samimi oldum cılkını cıkardılar
koydum arama kocaman bir mesafe ooohhhh keyfim yerinde
kayınbaba denen şahıs kendine dost edinmiş evli torun sahibi azgın teke
bunu duydum iyice tiksinir oldum
4 gün kaldım 2 hafta önce inanın midem bulandı adamın suratını grmekten
zaten sevmiyordum iyice nefret eder oldun ama neyapalım kocam için katlanıyor ses çıkarmıyorum

Bende saygida kusur etmem ama sevgide ister istemez ediyorum icimden tabi....

benide oğulalrında değil ama kızlar eşimin akrabalrından biri dedi senin aileni bizimk,elri hiç yakıştıramadım siz hepiniz modern okumuş bunlar düşüncesiz cahil dedi resmen kadın bana, birde karşı komşum bi gün gelmişti bize benim annem ve görümcem eltimelr vardı o bile fark etmiş sizin tarafla eşinizin tarafı farklılık hemen belli oluyor dmeişti kadın 1 kere geldi ve 1saat durdu düşünün ben onalra fazlayım bir sorun olmuştu düğünden 20 gün önce az önce analttım kaynım dedi sen okumuş etmiş daha kültürlü birisin benim annemin görgüsü bu sadece saygında kusur etme yeter demişti kaynım bana.

Öz olmadığı haldemi bu kadar düşkün vallahi işin zor canım...

kendisi cok düskün degil....erken yasta annesini kaybetmis...üvey anneyle cok sorun yasamis...ama benim yanimda bunlari unutur...saygi gösterir...annesi olarak tabiki sevmiyor yani annesi olarak görmüyor ama yeri geliyor bana cephe aliyor....

keske öz annesi hayatta olsaydi belki böyle olmazdi....anlattiklarina göre cok cok iyi biriymis yani hic bu sülalenin resmine uymuyor....mekani cennet olsun....nur icinde yatsin insallah....

bende saygida kusur etmem ama sevgide ister istemez ediyorum icimden tabi....

elbette onların ne düşündüğünün bir önemi yok. sonuç olarak eşim ve ben istemişiz ve evlenmişiz bundan sonra kimseye laf düşmez. ancak, bu tarz laf sokmalar oldukça insan çok sevemiyor onu belirtmek istemiştim Ha artık anladılar kiminle dans ettiklerini ama iş işten geçti. Benim eşimi mesleği için, vadettiği gelecek için istediğimi mantık evliliği yaptığımı zannettiler. Oysa benim böyle bir şeye ihtiyacım yok bunu anlayamadılar. oğullarını gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki kim olursa olsun bu şekilde düşüneceklerdi. Sadece aynı yerde çalışan bi meslektaşı olsaydım pek yorum yapmazlardı sanıyorum. bir de beni son zamanlarda çok rahatsız eden bir şey var. Dikkat ediyorum artık kadının malının mülkünün olması, mesleğinin ve aylık gelirinin iyi olması pek önemsenir oldu. Eskiden erkeğin işi gücü önemliydi artık kadınınki daha önemli oldu.

Eşimin Ailesini Çok Seviyorum..
Çünkü Onların Yanında İstediğim Herşeyi Konuşuyorum, :27:
Çekinmem Kimseden, Çok Sıcak Kanlıyım..
Kimseye Soğuk Davranmam..

Onlarda Aynı Şekilde Ne Zaman Gitsem Hep Makara Kukara..:1:
Kendimi Evin Gelini Değil, Evin En Küçük Yaramaz Kızı Gibi Hissediyorum..:78:

Bir Şey Söyleyeceksem 40 Saat Düşünmüyorum Acaba Desem mi? Demesem mi? Ayıp mı Olur?? v.s.:19:
Saklamam Hiç Bir Şey Beğenmediğim Bir Şey Bile Olsa Söylerim..:27: (Biraz Arsızım)
Kayınvalidemle Anlayışlı Hatundur, :27:Terslemez, Kötü Davranmaz Hiç..

Kısacası, Benim Ailemden Hiç Bir Farkı Yok..:27:
Kendi Anneme Gittiğimde Nasılsam Kayınvalidemde de Öyleyim..:69:

elbette onların ne düşündüğünün bir önemi yok. sonuç olarak eşim ve ben istemişiz ve evlenmişiz bundan sonra kimseye laf düşmez. ancak, bu tarz laf sokmalar oldukça insan çok sevemiyor onu belirtmek istemiştim Ha artık anladılar kiminle dans ettiklerini ama iş işten geçti. Benim eşimi mesleği için, vadettiği gelecek için istediğimi mantık evliliği yaptığımı zannettiler. Oysa benim böyle bir şeye ihtiyacım yok bunu anlayamadılar. oğullarını gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki kim olursa olsun bu şekilde düşüneceklerdi. Sadece aynı yerde çalışan bi meslektaşı olsaydım pek yorum yapmazlardı sanıyorum. bir de beni son zamanlarda çok rahatsız eden bir şey var. Dikkat ediyorum artık kadının malının mülkünün olması, mesleğinin ve aylık gelirinin iyi olması pek önemsenir oldu. Eskiden erkeğin işi gücü önemliydi artık kadınınki daha önemli oldu.

söylediğin şu son cümleye cani gönülden katılıyorum.Kesinlikle iyiki işim var çalışıyorum diye çok söylerim şükrederim benim çok şükür kimseyle sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki.allah bozmasın da. Ama gerçek olan bişey varki eğer gelin çalışıyosa bence bi ağırlığı oluyo, daha sayılıyo gibi geliyo bana.:65:

cnm Allahim hep böyle gitmesini nasip eder insallah...umarim hep böyle kalir....

çok teşekkür ederim.

ne güzel yaaa ,ben bi yerdede duymuştum kayınvalideme gitmek kalmak isityorum orda dah arahatım kendi annem herşeyime karışıyor diye inş bende oraya gittimmi rahat ederim diye düşünmüştüm ama malesef olmadı.

eşimin ailesi bu kadar iyi olmasaydı belki bu evlilik bile olmazdı. ideal anne baba nasıl olur onların yanında gördüm. eşimi, ailesi yönünden hep kıskanmışımdır. çok şanslıymış gerçekten. kendi ailem hep birbirini yer durur, onlarsa hep birbirlerinin iyiliği için çalışır.

söylediğin şu son cümleye cani gönülden katılıyorum.Kesinlikle iyiki işim var çalışıyorum diye çok söylerim şükrederim benim çok şükür kimseyle sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki.allah bozmasın da. Ama gerçek olan bişey varki eğer gelin çalışıyosa bence bi ağırlığı oluyo, daha sayılıyo gibi geliyo bana.:65:

ben de iyi ki çalışıyorum diye şükrederim hep. Çalışınca habersiz çıkıp gelmek olmaz, bana sormadan plan yapmak olmaz. Kesinlikle çalışmanın bir ağırlığı oluyor. ah bir de kızları için damattan bekledikleri anlayışı ilgiyi şefkati eşim bana gösteriyor diye eşimi suçlamasalar... sonuçta eşim çalıştığım için benimle evde hayatı paylaşıyor ama görümcem çalışmıyor ve damat da "zaten çalışmıyorsun bir de temizlik için birini mi tutalım" diye bağırıp çağırıyor anlayış göstermiyor diye üzülüyor "eşim ve eşimin ailesi" :)) (bu arada ben temizlik için yardımcı almıyorum çalışınca insan daha programlı oluyor sanırım)

söylediğin şu son cümleye cani gönülden katılıyorum.kesinlikle iyiki işim var çalışıyorum diye çok söylerim şükrederim benim çok şükür kimseyle sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki.allah bozmasın da. Ama gerçek olan bişey varki eğer gelin çalışıyosa bence bi ağırlığı oluyo, daha sayılıyo gibi geliyo bana.:65:

evet kızlar bende onu farkettim gelin çalışıyorsa daha bir ağırlığı oluyor birde mesala bizden pay biçiyorum bi yere gidilecekse yada bir iş yapılcaksa kayınvalidem hiç bana söylemez çağırmaz eltimlere söyler çünkü onalr çalışmıyor. Mesala gecenlerde kayınvalidem evdeki geline düğün varmış oraya gidelim dmeiş eltimde ayağını burkmuş gitmeyelim demiş vay senmisin gitmeyen bizi aradı en son dedim tamam kızın üstüne gitme biz gelelim alalım seni gidelim işte sen çalışıyorsun diye söylemek istemiyorum dedi olsun ben elimden geleni yaparım ama evdeki gelinin üstüne gitme dedim.

Back
X