hanımlar şu an bu başlık altında sizin ister istemez gergin olduğunuzu görebiliyorum ama beynimi kemiren bir konu var.yanlış yerde mi arıyorum bilemiyorum ama benim sizin tecrübelerinize cidden çok ihtiyacım var.. 5 yıllık üniversitede başlayan bir ilişkim var ve artık bir sonraki adıma geçmek istiyoruz.Sevgilimin büyük bir fabrikada hatırı sayılır bir işi var benim ise yüksek lisansım bir yandan devam ediyor bir yandan da kendi masraflarımı karşılamak adına mesleğim dışında bir firmada çalışıyorum. probleme gelince o nun ailesi henüz ciddi bir adım atmak için erken olduğunu düşünüyor sebep ise benim memur olamamam. bu konuda elimden geleni yapıyorum işte ama türkiye deki şartlar malum. işin en enteresan kısmı artık bu konuda sevgilim de ailesi gibi düşünmeye başladı. sürekli 'hayat zor' nidaları.
şimdiden o kadar soğudum ki ancak duygularımı bastırmaya çalışıyorum. hırs yaptım diyebilirim 5 yılımı verdim bu adama!! bir dönem ayrıldık..bitirdim başka bir insanla nişanlandım ancak rahat bırakmadı..
dışarıdan bakıldığında gerçekten bitmeli mi, çekip gitmeli miyim??