Eşinizin ailesini ne sıklıkla ağırlıyorsunuz?

2 kedi daha alin eve:)
Es ailesi tabii ki gelip gidecek ona sözüm yok ama kediye tekme atmaya kalkmak ne demek rahatsiz oluyorlarsa gelmesinler herkesin evi barki var sonucta esinize bu sene de sen git onlari gor diye teklif edebilirsiniz. Kutu gibi eve ususmeseler de olur bence

Bu sene gelmeyecekler ama seneye allah kerim

Ay asla kimse için kedimi göndermem ! Benim kedim de evin bireyi bana göre kedi de ev sahibi. Misafir olanlar haddini bilecek rahatsız ise gelmeyecek . Bir de görümceleriniz aynı şehirdeyse onlarda da kalsınlar niye sadece sizdeler? Artı görümceleriniz neden sizde kalıyor anasını babasını evlerine götürüp hasret gidersinler . Nerden baksam saçmalık bence

Biz bayramlarda gidiyoruz yanlarına bu arada. İzinlerimiz genelde orda geçiyor. Bu da ayrı bir konu başlığı tabi. Beş senelik evlilikte sadece bi geçen bayram tatile gidebildik.

kardeş sizin evlilikte bayağ sorunlar var

eşinle açıkça konuş değişmezse ciddi ciddi tolere edemeyeceğini söyle

tolere edersen senden gider

Olur valla benimle aynı şehirde iki bekar kızının ayrı ayrı evi var. Onlarda kalıp bana istediği kadar kahveye gelebilir

klasik oğlumun evi benim evim kafası

damatlarının yanına gitmezler ama aman evliliklerine zeval gelmesin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…