Eşinizin ailesini ne sıklıkla ağırlıyorsunuz?

Eş ailesi uzaktaymış 2 hafta sorun değil bence.
Kendi aileniz olsa 2 haftaya çok diyecek misiniz.
Bu arada ailenizle aynı şehirdeyseniz ailem bizde yatılı kalmaz teziniz çürür çünkü zaten sürekli görüyorsunuz.

Sadece bir bölümü alıntı yapmışsınız sizin muhtemeken bulu duğunuz şehirde görme şansınız var.Ama eşinizin yok.Bu açıdan bakın.
Ya yılda en az iki kez birer hafta görmeye zaten gidiyoruz. Üstüne her kış onlar geliyor. Daha ne kadar görüşelim? On saatlik fark varken aramızda.
Ben kendi ailemle de aman sürekli görüşelim diyen biri değilim ki. Annem dört sokak ötede oturuyor. İki haftada bi anca uğrarım çayımı içer kalkarım direkt. Amma meraklısınız çifte standart yaptığımı sanmaya. Sevmiyorum misafir sevmiyorum hele hayatımı eleştirenini hiç sevmiyorum. Misafirliğe gitmeyi de sevmiyorum.

Sen kalk bir evlat büyüt seni yılda on gün misafir edemesin… kedilere anneniz bakabilecekse gönderin. Çok ilginç gerçekten tuhaf bir topluma dönüşmüşüz

Seni o kadar iyi anlıyorum ki… ben de annemlerle de kaynanamlarla da uzaktayım. Bütün izinlerde bütün bayramlarda oraya gitmek zorundayız. Gidince tabi oğulları çıkıyor genelde ama ben evde kalmak zorundayım. Evde kalınca da iş yapmam gerekiyor. O kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam benim de köpeğim var sürekli “çocuk olursa bunu gönderin, çocuk olan evde köpek olmaz” “ köpek giren eve melek girmez” laf atmaları. Ayrıca köpüşüm benim biricik bebeğim canımdan öte. SANANNEEEEE diye bağırmak istiyorum ama yapamıyorum. Allahtan onlar gelmiyor hiç evim 1+1 biz zor sığıyoruz. Bayramlarda falan gitmek istemeyince de laf oluyor. Evlenmeden önce çok iyi bir işim ailemin çok iyi bir evi vardı gayet rahattım. Evlendim şark görevi için istifa ettim bu b*k gibi yerde yaşamak zorundayım. Ama bayramda tatile gitmek isteyince laf işitiyorum. Allahtan eşim yanımda hep arkamda duruyor. Banane kardeşim oğlunuzu asker yapmasaydınız o zaman. Ben mi dedim?

Sen kalk bir evlat büyüt seni yılda on gün misafir edemesin… kedilere anneniz bakabilecekse gönderin. Çok ilginç gerçekten tuhaf bir topluma dönüşmüşüz
O iş öyle olmuyor işte adam sabah gidip akşam geliyor işten evde tüm gün kadın.
Temizlik , bulaşık , çamaşır hep kadında.
İnsanlar çocuklarıyla değil geliniyle vakit geçiriyor bu durumda.
Besle büyüt gelinden hizmet bekleye dönüyor aslında.
Ayrıca kedileri gönder ne demek? Kediler evin birer bireyi.
Çocuğu gönder demekle aynı şey.
Rahatsız olan gelmez. Bu kadının ailesi için de geçerli erkeğin ailesi icin de.
Siz seve seve kayın aileyle olabilirsiniz. Sabır taşı da olabilirsiniz. Herkes hizmet etmek istemeyebilir mecbur da değil yani. Gelinin kara kaşına gözüne hizmetine meraklı çok aile var

Kendi ailemde eşimin aileside çok gelmez bende cok çağırmam. Daha cok ben kvye veya anneme giderim. Insan 5 gün calisiyo ve bir gun temizlik bir gun yemek ekmek derken insan yoruluyo. Esimin ailesiyle samimi degilim

Anladığım kadarıyla bir sene içinde iki hafta kalıp gidiyorlar ve ufak tefek şeyler dışında bi sorun yok aranızda?

Hijyen konusu benide rahatsız eder ama yani eşimle hiç bir sorunum yoksa ve sadece senede iki haftaysa dert etmem.

Onun yaptığından yemem veya güzelce uyarırım anne ellerini yıka derim. Veya anlamamış gibi anne ellerini yıkamayı unuttun heralde derim, veya havlu koymam sonra o çıkınca ay anne ellerini yıkayınca kurula diye havlu getirdim derim.

Bence abartıyorsun. Sadece iki hafta idare etmek çok zor olmamalı. ( tabi başka sorunlar yoksa)

Ne yalan söyleyeyim kedimden rahatsız olan annemde olsa evime gelmesin. Kedime vurana bende vururum kim olursa olsun farketmez. Ayrıca elini dağını yıkamaktan aciz insanlarla aynı çatı altında dursmam

Geldiler mi yine ne yaptınız ? Bide bende yatılı misafir çok sevmem en yakınlarım dışında. Ve kim olursa olsun kedilerimi hayatta başka yere göndermem köpek degilki bunlar alışsınlar kedilerin yapısı gibi degil.

Konu çok yeni sayılmaz ama kediler asla böyle birkaç haftalığına birine verilebilecek canlılar değiller. Ev değiştirirken bile çok etkilenip psikolojileri bozuluyor.
Asla kedilerinizi vermeyin, vurma gibi bir durum olursa da tepkinizi ortaya koyun. Çocuğunuza vurulsa ona da tepki göstereceksiniz, çocuktan ne farkları var ki

İki ayda bir yatılı iki gün kalırlar.
Bende onlara iki haftada bir yemeğe giderim.
Eşim her hafta gider.
Aynı şehirlerde ama uzağız baya 50 km gibi. Araçları yok.
Benimkiler ayda bir gelip 4 5 gün kalırlar 100 km uzakta yaşıyoruz ve malesef bıktımmmm eşim uyardı ne kadar etkili olacak göreceğiz

Aynı durumdayım ancak eşimin ailesi keşke 2 haftalığına gelseler başımın üstünde yerleri var derim, bir şekilde dişimi sıkarım ama onlar asgari 1 ay kalıyorlar. Ne zaman gelecekleri, geldiklerinde de ne zaman gidecekleri de belli olmuyor, devamlı bir diken üstünde olma hali... Senede 2 hafta bir şekilde geçer, diğer 50 hafta da size kalır ama kedilerim benim kırmızı çizgimdir. Büyük konuşmayım KP kedimi tekmelese ben de onun ağzını burnunu tekmelememek için kendimi zor tutarım ama kesinlikle evden kovarım bir daha da sokmam. İyi ki kediniz zarar görmemiş ama zarar görmelerindense 2 hafta annenizin evinde kalmaları daha iyi. Bunu KP kediye zarar verirse diye söylüyorum yoksa kediler de evin fertleridir, onları istemeyen gelmesin tabi.

Son düzenleme:
Yok gelmediler bu sene. Eşimin dedesi baya yaşlı bu sene kötüleşmiş yürümesi vs. Yola dayanamaz diye gelmek istemediler. Sanırım kayınvalidem kısa süreliğine gelecek

Bence tepki göstermiyorsun. Kediye tekme atmaya çalışmak nedir ? Rica ediyorum müsade etmeyin. Eşinizi de tepkinizi net gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…