Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adam kesinlikle sana uygun değil.kendi statüne,ailene ve mesleğine denk birini bulmalısın.ne kadar iyi olursa olsun evlenince gerçek sorunlar ortaya çıkacaktır.ayrıca kayınvalide kousuna gelince evde başka bir insanın varlığıyla yaşamak kolay iş değil.belki yaşın geldiği için evlenip yuva kurmak istiyorsun ama acele etme pişman olursun.dengini bulmadığın sürece sittin sene bekar kal kesinlikle daha iyi.
polislik küçümsenecek bi meslek mi ?
benim eşim lise mezunu bile değil, bense lisans mezunuyum ve çalışmıyorum, memurluk bekliyorum.
belki çok lüks bi hayat yaşatamıyor bana ama hiç bişeyimi de eksik etmiyor çok şükür.
beni çok seviyor bu da bana yetiyor.
çevremin de ne söylediğini hiç önemsemeden evlendim, bana da çok söyleyenler oldu sana göre değil diye.
başta da ailem olmak üzere.
benim kuzenim de polis, eşi çalışmıyor 2 de çocuğu var, çok da güzel geçiniyorlar.
eşimin ailesinin durumu da iyi değil. en azından babası emekli ama emekli maaşı ev için kredi çekmişler oraya gidiyor.
eşim evlenmeden önce ailesine yardım ediyordu, ama evlendikten sonra o iş bitti.
babası da ekstradan işe girdi çalışyor şu anda. yeri geliyor babası bile evimize eksik alıyor kendi istediği için.
bana kalırsa tek önemli bişey var o da İNSANLIK !
tabi ki karar senin, ben fikrimi belirtmek istedim.
Ben küçümsemiyorum ama çevreden kim öğrense bu iş olmaz diyor, eğitim konusunda denk olmadığımızı düşündükleri için. Bir de ailesinin özellikle babasının bu şekilde olması sorun olabilir diye düşündüm. Yoksa asla küçük görmem, ben de daha öncesinde farklı işlerde çalıştım, üniversitede garsonluk yaptım. Zaten küçük görülecek bir meslek de değil.
bizim üniversitede araştırma görevlileri arada derslere girerlerdi hocalara kahve getirirlerdi çeviri yaparlardı bide, kadro açılsa diye beklerlerdi, çevreyi takarsan ohooooo, ama ailevi durumu sorun olabilir
Evet ben de bunu anlatıyorum çevreme piramidin en altında olduğumu o kadar gözlerinde büyütmemeleri gerektiğini.
Ben küçümsemiyorum ama çevreden kim öğrense bu iş olmaz diyor, eğitim konusunda denk olmadığımızı düşündükleri için. Bir de ailesinin özellikle babasının bu şekilde olması sorun olabilir diye düşündüm. Yoksa asla küçük görmem, ben de daha öncesinde farklı işlerde çalıştım, üniversitede garsonluk yaptım. Zaten küçük görülecek bir meslek de değil.
çevrene niye bişey anlatmak zorundasın ki, millet cayır cayır polis oluyo, üniversite mezunları başvuruyo atama yok bişey yok nice öğretmen polis oluyo yani
ama eşinin ailevi durumu sıkıntı olabilir o konu ayrı, annesi çıkıp çıkıp size gelebilir, hatta kocasını boşar gelir, bizim bi komşunun kızına bu oldu, kv meğer oğlunu evlendirmeyi bekliyomuş, oğlu evlendi 2 ay sonra 50 senelik kocasını boşadı geldi kızın başına
çevrene niye bişey anlatmak zorundasın ki, millet cayır cayır polis oluyo, üniversite mezunları başvuruyo atama yok bişey yok nice öğretmen polis oluyo yani
ama eşinin ailevi durumu sıkıntı olabilir o konu ayrı, annesi çıkıp çıkıp size gelebilir, hatta kocasını boşar gelir, bizim bi komşunun kızına bu oldu, kv meğer oğlunu evlendirmeyi bekliyomuş, oğlu evlendi 2 ay sonra 50 senelik kocasını boşadı geldi kızın başına
Çevrem ondan üstün olduğumu düşünüyor, aynı maaşı alsanız da sen daha eğitimlisin bunu sorun yapar kıskançlık vs. yapabilir, ilerde yükseleceksin sıkıntı yaşarsınız o kompleks yapar diye düşünüyorlar ailem henüz bilmiyor ablam biliyor sadece, o da karşı. Polis olması tabii ki olumsuz bir şey değil benim gözümde. Ama toplumda öyle bir şey vardır ya polis adama kız verilmekn istenmez psikopat olur asosyaldir vs diye.
Anne ve babası pek anlaşamazlarmış hala da öyleler demişti bana. Yaşlı bir çift ama annesi aylardır çocuklarında bir onda bir bunda kalıp duruyor. Erkek arkadaşım otuz yaşında ama annesi yemek yedin mi ne yedin diye arayıp soruyor bazen. Ailesine maddi yardım konusunu abartır mı ondan da emin değilim.
eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler, üniversitedeki eğitim bi yere kadar sen eline iki çift kitap almadıysan tiyatro sinema sohbet muhabbet bilmiyosan en anlamışım ben o okuldan, benim babam askeri bi kurumdan emekli, kendi ekibini hep meslek liseli çocuklardan oluştururdu, odtülülerle çalışmazdı adamlar gömülüyolar masaya kendileri bişey yapıyolar ama yaptığını anlatacak anlatım gücü sinerji yaratacak kapasitesi yok derdi, sen bilirsin düşün taşın karar ver
Biriyle görüşmeye başladım. Yaklaşık iki aydır görüşüyoruz, henüz tam sevgili modunda değiliz ama yavaş yavaş öyle olmaya başladı. Görücü usulü gibi olduğu için (ablası tanıştırdı) baştan bir sürü şeyi konuşmuştuk, ben üniversitede araştırma görevlisiym o polis memuru. Ailesinin maddi durumu pek iyi değil babası sorumsuz bir adammış zamanında düzenli bir çalışma hayatı olmamış, şu an emekli bile değil. Dolayısıyla görüştüğüm kişi ve kardeşleri maddi anlamda ilgileniyor. Çocukların hepsi kendi imkanlarıyla okumuş, iş sahibi olmuşlar. Anne ve babası yaşlı insanlar fakat babası hala annesi pek anlaşamıyor, annesi sık sık uzun süreler çocuklarında kalıyor. Bu durum beni düşündürmeye başladı acaba ilerde bunlarla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ilerde çok sorun oluyor mu? Ayrıca çevremden tepkiler alıyorum onun bana mesleki anlamda uygun olmadığına dair ama öyle düşünmüyorum ben bu çevremin düşüncesi. Bununla alakalı da sorun yaşar mıyım acaba?? kafam karışık.(