Eşinizin ailesiyle bağların kopmasını ister misiniz

Ailesini yok sayan eşini de zamanı gelince yok sayar.
Siz kim oluyorsunuz da ailesinden koparıyorsunuz. Öptüyse öptü insanlar torunlarını koklayamayacak mı öpemeyecek mi.
ılık ılık çocuklar yetiştiriyor yeni nesil vay ki ne vay

Anasını babasını kolay silen adam herkesi silmeye müsaittir. Ayrıca birtek kendi çocuğu varmış gibi davranan kadınlara uyuz oluyorum, öptürmezmiş. Eşimin ailesi ile aram ne kadar kötü olursa olsun, ne eşimi ne de çocuklarımı onlara karşı asla doldurmam.Hele ki bunun için çocukları kullanmak çok çirkin bir hareket.

Anasını babasını kolay silen adam herkesi silmeye müsaittir. Ayrıca birtek kendi çocuğu varmış gibi davranan kadınlara uyuz oluyorum, öptürmezmiş. Eşimin ailesi ile aram ne kadar kötü olursa olsun, ne eşimi ne de çocuklarımı onlara karşı asla doldurmam.Hele ki bunun için çocukları kullanmak çok çirkin bir hareket.
Öpme konusunda haklı ya, şapır şupur girişiyolarmış el kadar bebeğe, kaynanası uçuk çıkarmış o halde öpmeye çalışıyormuş, ki o uçuklar bebek için ölümcül olabiliyor.

Öpme konusunda haklı ya, şapır şupur girişiyolarmış el kadar bebeğe, kaynanası uçuk çıkarmış o halde öpmeye çalışıyormuş, ki o uçuklar bebek için ölümcül olabiliyor.
Hee onu görmedim Katibim ama sırf eş ailesine kin duyduğu için çocukları kullanan çok kadın var.

Asla istemezdim. Aile bağlarını çok önemsiyorum, büyükler başımızın tacı, kuşak farkından dolayı bazı davranışları garip gelebilir, herkesi olduğu gibi kabul edip olayları büyütmemeliyiz. Önceden kayınvalideler kusur bulurmuş şimdi gelinler çok tahammülsüz hemen iletişimi kesiyorlar, haliyle kocalar da ailesine karşı soğuyor. Kayınvalidem ne yaparsa yapsın eşime asla olumsuz bir şey anlatmam. Olumsuz olayların üstünü kapatır olumlu yönleri üste çıkarırım. Bağlar koparsa o evde huzur, bereket olmaz. Eşlerin birbiri ile muhabbeti de bozulur. Çocuklar böyle bir evde büyüdüğü için ileride aynısını size yaşatır.

Asla istemezdim. Aile bağlarını çok önemsiyorum, büyükler başımızın tacı, kuşak farkından dolayı bazı davranışları garip gelebilir, herkesi olduğu gibi kabul edip olayları büyütmemeliyiz. Önceden kayınvalideler kusur bulurmuş şimdi gelinler çok tahammülsüz hemen iletişimi kesiyorlar, haliyle kocalar da ailesine karşı soğuyor. Kayınvalidem ne yaparsa yapsın eşime asla olumsuz bir şey anlatmam. Olumsuz olayların üstünü kapatır olumlu yönleri üste çıkarırım. Bağlar koparsa o evde huzur, bereket olmaz. Eşlerin birbiri ile muhabbeti de bozulur. Çocuklar böyle bir evde büyüdüğü için ileride aynısını size yaşatır.

Cok sasırdım
Gercekten olumsuzlukların ustunu kapatmak ıcın cok sabırlı olmak lazım sıfır sinir olması lazım
Mukemmel ofke kontrolü lazım
Agzı var dil yok olmak lazım.
Nasıl basarıyorsunuz

Ben kendı ailemde olsa esımın ailesi de olsa vay bana bunu dedi de sen duymadın mı da ben alındım da dıye yardır Allah gidiyorum, nasıl sakin olacagız🤣

Ben çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz

Şimdi eş ailesi ile ilgili sorunlar olur anlarım koparırsınız bağlantınızı eşiniz ve çocuğunuzu gönderirsiniz onlar görüşür siz görüşmek zorunda değilsiniz ama torunlarını öptürmemek nasıl birşey aklım almadı.

Ananızın evinden getirip spermsiz yaptıysanız çocuğu olmayacak bişey değil aslında şöyle düşününce 🤦

Ben hem gelin hem görümceyim, eşim ailesiyle küssün istemem ama şahsi sorunlarim varsa eğer görüsmemeyi tercih edebilirim.
Gelinizmizde isterse bizimle görüşmeye bilir, ama abimi kendi sorunlari için böyle bir şeye yönlendirirse sorun dahada büyür.
Hıç kimse kardeşini çocuğunu sokakta bulmuyor ailelerde kolay büyütmüyor burda bir çoğumuzun sanirim çocuğu vardır bunu hepimiz biliyoruz.
Böyle bir şeyin olması için ailenin ciddi anlamda sorunlu vs olması lazım yokluğu varlığından daha hayırlı olan insanlar olur bazen ancak o şekilde eşime artık yeter derim.

Bunca hastalık varken neden bebeğimi öptüreyim pardon
okula başlayınca hastalıkların tillahıyla karşılaşacaksınız.
Benim çocugumuda küçükken biri öpünce falan ben içinden eyvah ya hasta olursa derdim ama karşımdakine yansıtmazdım.
Tamamen benim tecrübesizligimle alakalı hastalık dediğimiz 3 gün ates 2 gün aksırma tıksırma 5 yaşından sonra haftada bir hasta olacak zaten

Cocugumuzu onlara emanet etsek cocuk madara olur aman Allah korusun senın agzın ne dıyor oyle 🥹

Aradaki resmi bagi hatirlatiyorum, veya Allah korusun ufacik doku kan organ ihtiyacinda ilk isimler onlar. Bu gercegi kim degistirebilir?
Begenmediginiz babaanne ile uyumlu ilik ciksa mesela?

Aradaki resmi bagi hatirlatiyorum, veya Allah korusun ufacik doku kan organ ihtiyacinda ilk isimler onlar. Bu gercegi kim degistirebilir?
Begenmediginiz babaanne ile uyumlu ilik ciksa mesela?
Babanneyi dedeyi kayınbıraderımı cok Begenıyorum hıc bır sorunumuz yok.Boyle bısey soylemedım
Ben genel olarak eebeveynlerımıze cocuklarımızı emanet etsek hatta kocalarımıza da emanet etsek... Cocuk malamat olur dıyorum, oyle olur cunku

Hayır bağı kesmenin taraftarı değilim. Ama sizdeki gibi eşiniz kendi istiyorsa engelde olmam açıkçası.

Back
X