Eşinizin ailesiyle bağların kopmasını ister misiniz

Istemezdim ama öyle gerekiyordu.
Ben uzun zamandir görüşmüyorum.
Eşimde görüşmüyordu (kendi isteği). Cocuk olduğundan beri ayda yilda bir annesine götürüyor çocuğu. Kendi buz gibi soğuduğu için benim zorumla oluyor. Of pof diye diye gidiyor ve max 2 saat sonra dönüyor. Benim annem ve babam yok. Çok isterdim eşimin ailesinle iyi anlaşıp güzel bir bağ kurmayi ama yanlış ailenin oğlunu seçmişim.

Eğer aile birliğinizi bozmaya yönelik bir tutumları varsa iletişiminizi kesmelisiniz. Eşiniz de kesmeli. Bunun vicdanını yapmak size düşmez. Herkes kendi eylemlerinden sorumlu. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama kendi adıma konuşmam gerekirse, eşimin ailesi ile iletişimimiz bittiğinden beri (7 aydır) hayat kalitemiz inanılmaz yükseldi. Kendi aramızdaki iletişimimiz çok daha iyi. Eşim çok yıpranıyordu kendi ailesi yüzünden. Herkes önce kendi eşini ve çocuklarını düşünecek. Evladıyla güzel vakit geçirmek, torun sevmek isteyen de düzgün davranacak, sınırlarını bilecek. Bu kadar basit.

Cok sasırdım
Gercekten olumsuzlukların ustunu kapatmak ıcın cok sabırlı olmak lazım sıfır sinir olması lazım
Mukemmel ofke kontrolü lazım
Agzı var dil yok olmak lazım.
Nasıl basarıyorsunuz

Ben kendı ailemde olsa esımın ailesi de olsa vay bana bunu dedi de sen duymadın mı da ben alındım da dıye yardır Allah gidiyorum, nasıl sakin olacagız🤣
Önce kendinizi telkin etmelisiniz, sizi bu kadar gergin yapan bilinç altında yatan sebepler vardır. Hepimiz farklı huylara sahip herkes sizinle aynı şekilde düşünüp davranamaz. Biraz rahatlayın, her şeyi kafaya takmayın. Ben ne kendi aileme ne eşimin ailesine laf söylemem eşim yorum yapacak olsa müsade etmem. Hatta benim aileme laf etse vs... sanırım benim için boşanma sebebi olabilir. Düşünün çocuğunuz ileride büyüyecek ve o da sizin bazı davranışlarınızı beğenmeyecek. Kuşak farkı olacak bu çok normal. Beğenmeyebilir ama saygı duymak zorunda. Herkesi olduğu gibi kabul ettiğinizde sizde çok rahat edeceksiniz, yüklerinizden kurtulacaksınız.

Hayir tabi ki anneyi silmek oyle kolay olmamali tam tersi oyle birine guvenemem
Kendi ailesiyle bağını koparabilecek karakterde bir insanı eş olarak göremem. Karakter meselesidir bu çünkü, bugün ailesiyle kolayca bağını koparan yarın sizi kolayca kapının önüne koyar, öbür gün evladıyla iletişimini keser.
İstemem kabul da etmem. Karnında taşıyan bakıp büyüten anasını,binbir emekle muhtemelen kendinden kısa kısa bakan babasını silen adam beni hayli hayli siler.
Ne demekmiş anne-baba silmek Allah razı olmaz benim fikrimce
Annemi aldatan babamı sildim görüşmüyorum diye kötü ve güvenilmez biri mi oluyorum bu durumda ben? Yoksa sadece eş için silmekten mi bahsediyorsunuz?

Annemi aldatan babamı sildim görüşmüyorum diye kötü ve güvenilmez biri mi oluyorum bu durumda ben? Yoksa sadece eş için silmekten mi bahsediyorsunuz?
Aldatma mevzusu anne baba arasında ama. Evlat olarak dahil olup hayatınızdan çıkarmanız bence problem. Ama bir açıdan bakınca anneyi korumaya alan bir evlat olduğunuz için hoşgörülebilir de tabi.

Aldatma mevzusu anne baba arasında ama. Evlat olarak dahil olup hayatınızdan çıkarmanız bence problem. Ama bir açıdan bakınca anneyi korumaya alan bir evlat olduğunuz için hoşgörülebilir de tabi.
Tabi ki de anne baba arasında ama sonuç olarak benim hayatımı da negatif etkileyen, çocukluğumu yaşamama engel olan, beni yalanlar işittiğim, güven problemi yaşadığım bir geleceğe iten tercihler yapan babamla görüşmek istememem beni kötü ve güvenilmez biri yapmaz. Annemi korumaya aldığım için değil. Hayatımda böyle bir insan istemediğim için görüşmüyorum. Aynı şeyi annem yapsa onunla da görüşmezdim. Babam kendine farklı bir yol çizerken direkt olarak benim hayatımı da etkilemiş oluyor. Ben dahil olmadım. Dahil olmak zorunda bırakıldım.

Ben çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Ailesi iyi , aile ve es arasındaki dengeyi koruyan insanla evlilik yaptim. Koca yapacağım insanı elimden geldiğince güzel seçtim Kafam çok rahat.

Hayır tabii ki. Çocuk yetiştirmek kolay mı? Evlendi diye niye ailesini silip atsın, yok artık. Torun öptürmemek falan da tuhaf.

Back
X