• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Onlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?

Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.

Herkesin aile durumuna yaşantısına göre değişir. Doğumdan önce ayda 1 eşimin ailesine giderdik. Bizimkilere haftada 1 felan giderdik. Doğumdan sonra (3 ay oldu) eşimin ailesine 1 kere gittik ve ailemin yanına gidip 2 hafta kalıyoruz, 2 hafta evdeyim şeklinde dönüşüm yapıyoruz. Valla eşim bile benim kendi ailesinin Yanına çok gitmeyi istemez benim ailemin yanına gitmeyi daha çok sever. :))

Herkesin aile durumuna yaşantısına göre değişir. Doğumdan önce ayda 1 eşimin ailesine giderdik. Bizimkilere haftada 1 felan giderdik. Doğumdan sonra (3 ay oldu) eşimin ailesine 1 kere gittik ve ailemin yanına gidip 2 hafta kalıyoruz, 2 hafta evdeyim şeklinde dönüşüm yapıyoruz. Valla eşim bile benim kendi ailesinin Yanına çok gitmeyi istemez benim ailemin yanına gitmeyi daha çok sever. :))
Aynı benim eşimde öyle annemlerde sadece rahat ediyor :)

Aynı şehir de yaşıyoruz. Ayda 1 kere, bazen 2 ayda 1 gideriz.
Herkesin ziyaret etme sıklığı farklıdır elbet
Aile yapısı ve eşlerin aynı fikir de olup, olmamasına göre değişir bu durum.

Çocuktan önce altlı üstlü oturduk haftada iki üç kez uğrardık, misafir gelince biz de inerdik ama gene de az olurdu sürekli gelmemiz istenirdi, kötü niyetli olmasa da yorucuydu. Çocuktan sonra uzak bir semte taşındık şuan ayda bir görüşüyoruz, genelde biz gidiyoruz, onlar uzak olduğundan pek gelmiyorlar.

Ayyyyy yemin ederim senin şu kv konularını gördükçe üstümü başımı yırtıp imdat diye bağırasım geliyo :işsiz:
Bu ne yaaa ?
Soru mu bu .
Napacaksın acaba insanların ortalamasından kendine çizelge mi olusturacaksin .
33 günde 1 25 dk kv ziyareti diye .
Hem seni görmek istiyorlar mi hiç sordun mu ?

Back
X