• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Ya Allah ıslah etsin
Millet olarak medenileşmemiz lazım. Artık telefon diye bişey var aramadan gitme demi. Cocugunu bile olsa aramadan gitmemek lazım eger catkapı ise de asla girmemeli.
Benim ki kapıya gelir eşim eğer kapıyı acarsa da
Ayy rahatsız ettim girmiyim der geri giderdi. Bu sefer eşim de bak annem oğlunun evine giremiyor kadın derdi. Allah sorsun ne diyim. Simdi başka durumlar var hiç gelemiyor. Ne oldu

Ya Allah ıslah etsin
Millet olarak medenileşmemiz lazım. Artık telefon diye bişey var aramadan gitme demi. Cocugunu bile olsa aramadan gitmemek lazım eger catkapı ise de asla girmemeli.
Ayy rahatsız ettim girmiyim der geri giderdi. Bu sefer eşim de bak annem oğlunun evine giremiyor kadın derdi. Allah sorsun ne diyim. Simdi başka durumlar var hiç gelemiyor. Ne oldu
Bende kapıya çıkmadım zaten sorup gittiler açmıyorum kapıyı ben çatkapı gitmem kimsede gelmesin.

Ya Allah ıslah etsin

Bende ansızın gelmelerden hiç hoşlanmam .
Bir kere görümcem çat kapı geldi evim dağınık pijamalarlayım kapıda görünce sinir oldum konuşma sırasında habersiz olmasından hoşlanmadığımı çıtlattım ertesi gün ne mi oldu onu diyen ben değil mişim gibi diğer görümcemi de alıp çat kapı yine geldi ..

10 dkk durdu durmadım arkadaşımla buluşcaktım diyip çıktım evden onlarla .

Hadsizliğe tahammülüm Yok cidden

Bende ansızın gelmelerden hiç hoşlanmam .
Bir kere görümcem çat kapı geldi evim dağınık pijamalarlayım kapıda görünce sinir oldum konuşma sırasında habersiz olmasından hoşlanmadığımı çıtlattım ertesi gün ne mi oldu onu diyen ben değil mişim gibi diğer görümcemi de alıp çat kapı yine geldi ..

10 dkk durdu durmadım arkadaşımla buluşcaktım diyip çıktım evden onlarla .

Hadsizliğe tahammülüm Yok cidden
Bi defa da bize oldu. Aradılar evleri bi saat. Eşim gelirseniz arayın dedi. O gün de benim çok istediğim bi yere gidecektik biz cıktık gittik. Aradılar kapıdayım diye. Yani gelirseniz arasını dediğimiz halde telefonu kapatıp yola cıkmış lar.eşim geri dönün dedi olmaz dedim biz eve döndük sonra kapıda demezler mi aayyyy planınızı bozduk tüh.
Bu insanlarla ne anlaşacaksın. Benim eşim cokkkk yogun ayda bir ya da iki günü boş olur. Cogunluğa gece gec gelir sabah erken cıkar arada il dışında olur. Yani böyle nadir olur boş pazarımız zaten gebelik çocuk derken bilemiyorum ya gün ziyan olunca çılgına dönüyorum. Benim durumumda kv h içi gelsin görsün torunlarını de mi. Yok illa ona ziyarete gidilecek ona gidilince de bir gün öyle bitiyor

Gerçekten yaranamıyoruz malesef. Kızımda acayip eşimin ailesine düşkün oldu bu yüzden suan cok hırcın ne bana ne babasıa gelmek istemiyo ama eşim hala da ölecek ailesi diye.

Bi defa da bize oldu. Aradılar evleri bi saat. Eşim gelirseniz arayın dedi. O gün de benim çok istediğim bi yere gidecektik biz cıktık gittik. Aradılar kapıdayım diye. Yani gelirseniz arasını dediğimiz halde telefonu kapatıp yola cıkmış lar.eşim geri dönün dedi olmaz dedim biz eve döndük sonra kapıda demezler mi aayyyy planınızı bozduk tüh.
Bu insanlarla ne anlaşacaksın. Benim eşim cokkkk yogun ayda bir ya da iki günü boş olur. Cogunluğa gece gec gelir sabah erken cıkar arada il dışında olur. Yani böyle nadir olur boş pazarımız zaten gebelik çocuk derken bilemiyorum ya gün ziyan olunca çılgına dönüyorum. Benim durumumda kv h içi gelsin görsün torunlarını de mi. Yok illa ona ziyarete gidilecek ona gidilince de bir gün öyle bitiyor

Vallahi okudukça , hatırladıkça cok kinleniyorum bende böyle seylere Allah bize sabır versin cidden en iyisi mesafe cok az şeyini paylaşıcaksın ..
Aslında bi kendi halimize bıraksalar bizi belki onları sevicez ama sağolsunlar her şeye burunlarını sokuyorlar..

Biz çok uzakta olduğumuz için senede bir görüşebiliyoruz, ama ben kv'yi her gün arıyorum.

Yakın olunduğu zamanda cılkının çıkartılmaması gerektiğine inananlardanım.

İyi misin, ne oldu?

Vallahi okudukça , hatırladıkça cok kinleniyorum bende böyle seylere Allah bize sabır versin cidden en iyisi mesafe cok az şeyini paylaşıcaksın ..
Aslında bi kendi halimize bıraksalar bizi belki onları sevicez ama sağolsunlar her şeye burunlarını sokuyorlar..
Aynen bi kendi halimize braksalar belki boşanmalar olmaz bu kadar.

Aynen bi kendi halimize braksalar belki boşanmalar olmaz bu kadar.
Doğrusu hiç bileyim anlatmam. Nereye gittik ne yaptık ne aldık. Ooo anlatacak olan kardeşlerimin bile aldığını sattığını sorgular ama ben ketum. İşte böyle gitme gelme olunca bazı seyler ortaya cıkıyor.

Haftada bir mutlaka gidilir eşimin ailesine.ama bence bu herkezin aile ilşkilerine gôre değişir.benim eşim benim işim olsa gitmesem bile mutlaka kendisi gider duramaz.kendi ailemede haftada bir yada iki haftada oldugu zamanlar da çoktur.

Bazen haftada bir bazen iki haftada bir aynı ilcedeyiz.onlar da arada gelir .Bebeklerden önce hep bizden beklerlerdi..Ben canım isterse giderim.Gittigimde eşime olan saygımdandir.
Ben isterdim gönül rahatlığıyla gidebilmeyi. Çocukları bırakıp bir soluklanabilmeyi.
Klasik kv Dertleri. Ama ben en başta mesafemi koydum hiç taviz vermedim.

Bizde öyle bir kural yok canı isteyen gelir gider. Ben en son 2 hafta önce gitmiştim normalde gitmiyorum eltimle aynı binada oturuyor ama eltim o gün yoktu gittim. Mesela eltim daha evlenmediğinde de nadir giderdim kafam ne zaman eserse. Şimdi hamileyim bayramdan sonra bir kere geldi kayınvalidem bir daha da gelmem kızım bu halde sana rahatsızlık veriyorum, bir şeye ihtiyacın olursa sen ara o zaman geliyim dedi.
Çok şükür bir şeye ihtiyacım yok. Biraz yaşlı çok konuşmayı seviyor ben rahatsız olmuyorum ama o beni bu yüzden bunalttığını düşünüyor :))
Ama 3 günde bir konuşuruz aramızda bir sıkıntı yok şükür.
Bu arada aramız arabayla 15 dk.

Biz çok uzakta olduğumuz için senede bir görüşebiliyoruz, ama ben kv'yi her gün arıyorum.

Yakın olunduğu zamanda cılkının çıkartılmaması gerektiğine inananlardanım.

İyi misin, ne oldu?
Annemi aradı bugün kayınvalidem canım sıkıldı beni soruyor sanki tek amaç beni kötü göstermek içimden gelmiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum gerçekten bazen nerden bulaştım bu işe diyorum.

Annemi aradı bugün kayınvalidem canım sıkıldı beni soruyor sanki tek amaç beni kötü göstermek içimden gelmiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum gerçekten bazen nerden bulaştım bu işe diyorum.
Ne diyerek sormus seni? Annene seni kotu gosterse ne olur ki, o senin annen. Onun doldurusuna gelmez bence. Haksiz miyim?

Back
X