- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bizde hem zil hem kapıya vurma birde cama vurma gören der can havlinde mi bu ne der yani birde eşime bağırıyor2330 da gelmişti ya
Zırrrtr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde hem zil hem kapıya vurma birde cama vurma gören der can havlinde mi bu ne der yani birde eşime bağırıyor2330 da gelmişti ya
Zırrrtr
Bende kapıya çıkmadım zaten sorup gittiler açmıyorum kapıyı ben çatkapı gitmem kimsede gelmesin.Ya Allah ıslah etsin
Millet olarak medenileşmemiz lazım. Artık telefon diye bişey var aramadan gitme demi. Cocugunu bile olsa aramadan gitmemek lazım eger catkapı ise de asla girmemeli.
Benim ki kapıya gelir eşim eğer kapıyı acarsa da
Ayy rahatsız ettim girmiyim der geri giderdi. Bu sefer eşim de bak annem oğlunun evine giremiyor kadın derdi. Allah sorsun ne diyim. Simdi başka durumlar var hiç gelemiyor. Ne oldu
Ya Allah ıslah etsin
Millet olarak medenileşmemiz lazım. Artık telefon diye bişey var aramadan gitme demi. Cocugunu bile olsa aramadan gitmemek lazım eger catkapı ise de asla girmemeli.
Benim ki kapıya gelir eşim eğer kapıyı acarsa da
Ayy rahatsız ettim girmiyim der geri giderdi. Bu sefer eşim de bak annem oğlunun evine giremiyor kadın derdi. Allah sorsun ne diyim. Simdi başka durumlar var hiç gelemiyor. Ne oldu
Kesinlikle öyle bazen ne yaparsan yap yaranamazsın bende anladım bunları yaranamam yapmıyorum.Ay cok zor valla evlilik ben bunu anladım. Gelin el kızı oluyo hep genelde arada istisnalar cıkıyo gelinine cıkarsız değer veren.
Bi defa da bize oldu. Aradılar evleri bi saat. Eşim gelirseniz arayın dedi. O gün de benim çok istediğim bi yere gidecektik biz cıktık gittik. Aradılar kapıdayım diye. Yani gelirseniz arasını dediğimiz halde telefonu kapatıp yola cıkmış lar.eşim geri dönün dedi olmaz dedim biz eve döndük sonra kapıda demezler mi aayyyy planınızı bozduk tüh.Bende ansızın gelmelerden hiç hoşlanmam .
Bir kere görümcem çat kapı geldi evim dağınık pijamalarlayım kapıda görünce sinir oldum konuşma sırasında habersiz olmasından hoşlanmadığımı çıtlattım ertesi gün ne mi oldu onu diyen ben değil mişim gibi diğer görümcemi de alıp çat kapı yine geldi ..
10 dkk durdu durmadım arkadaşımla buluşcaktım diyip çıktım evden onlarla .
Hadsizliğe tahammülüm Yok cidden
Bi defa da bize oldu. Aradılar evleri bi saat. Eşim gelirseniz arayın dedi. O gün de benim çok istediğim bi yere gidecektik biz cıktık gittik. Aradılar kapıdayım diye. Yani gelirseniz arasını dediğimiz halde telefonu kapatıp yola cıkmış lar.eşim geri dönün dedi olmaz dedim biz eve döndük sonra kapıda demezler mi aayyyy planınızı bozduk tüh.
Bu insanlarla ne anlaşacaksın. Benim eşim cokkkk yogun ayda bir ya da iki günü boş olur. Cogunluğa gece gec gelir sabah erken cıkar arada il dışında olur. Yani böyle nadir olur boş pazarımız zaten gebelik çocuk derken bilemiyorum ya gün ziyan olunca çılgına dönüyorum. Benim durumumda kv h içi gelsin görsün torunlarını de mi. Yok illa ona ziyarete gidilecek ona gidilince de bir gün öyle bitiyor
Aynen bi kendi halimize braksalar belki boşanmalar olmaz bu kadar.Vallahi okudukça , hatırladıkça cok kinleniyorum bende böyle seylere Allah bize sabır versin cidden en iyisi mesafe cok az şeyini paylaşıcaksın ..
Aslında bi kendi halimize bıraksalar bizi belki onları sevicez ama sağolsunlar her şeye burunlarını sokuyorlar..
Doğrusu hiç bileyim anlatmam. Nereye gittik ne yaptık ne aldık. Ooo anlatacak olan kardeşlerimin bile aldığını sattığını sorgular ama ben ketum. İşte böyle gitme gelme olunca bazı seyler ortaya cıkıyor.Aynen bi kendi halimize braksalar belki boşanmalar olmaz bu kadar.
Annemi aradı bugün kayınvalidem canım sıkıldı beni soruyor sanki tek amaç beni kötü göstermek içimden gelmiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum gerçekten bazen nerden bulaştım bu işe diyorum.Biz çok uzakta olduğumuz için senede bir görüşebiliyoruz, ama ben kv'yi her gün arıyorum.
Yakın olunduğu zamanda cılkının çıkartılmaması gerektiğine inananlardanım.
İyi misin, ne oldu?
Ne diyerek sormus seni? Annene seni kotu gosterse ne olur ki, o senin annen. Onun doldurusuna gelmez bence. Haksiz miyim?Annemi aradı bugün kayınvalidem canım sıkıldı beni soruyor sanki tek amaç beni kötü göstermek içimden gelmiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum gerçekten bazen nerden bulaştım bu işe diyorum.