esinizin ailesiyle mesafeyi nasil kurdunuz?

O ortayi bulmak asil mesele iste.. ama nasilll

Valla bu konuyu takip edecegim. Iyi iyi dedigim kayinvalidemler hastaligimi (mide kanseri) duyduklarindan beri bir kere bile aramadilar... Aile toplanmalari yaparlar, iftarlar v.s. Onlari arayip sormuyorum ama o ortamlara nasil girmeyecegim, ya da girersem (kirmak istemeyecegim insanlar var esimim halasi babannesi gibi beni surekli arayan insanlar) nasil tavir koyacagim bilemiyorum. :/

Siz bastan gelme gitme gunlerini belirleyin. En mantiklisi.

Ben zaten yapı olarak insanlarla pek samimi olamam.
Yalnızlığımla ve sessizliğimle çok barışık bir insanım.
Bu huyumu kocam da ailesi de iyi bildiğinden sık görüşme talepleri olmaz.
Yine de elimden geldiği kadar görüşme planlarını reddetmemeye çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun.

Çalışırsan daha kolay olur.

Ben de öyle bi aileye gelin gitme ihtimalinden u dönüşü yapmıştım.

bastan kurman lazim ama istemiyorum da denmez. gelmek istediklerin de anne bi alisverise cikmam lazim de arkadaslarim var de bir iki uc anlayacaktir seni cagirdiklarin da ev de birsuru isim var daha sonra gibisinden bahaneler ureteceksin sen de farkindasin ki vicik viciklik iyi olmayacak

Cok gecmis olsun...

Aynen iste vicik viciklik bana gore degil ama kv biraz rahat bi insan.. her an catkapi yapabilcek gibi.. pesindede getirecekeri olabilitesi yuksek... insallah o mesafe tatsizlik olmadan kurulur..

Valla cok zora gelirsem olabilirde aslinda ama ben bebegimi kendim buyutmek istiyorumm.. tabi allah kismet ederse...
Ö den sonraki üç nokta telefonun azizliği. Ben yazmadım:)

Çocuk olunca çıkarsın canım sen de o zamana kadar kurallarını benimsemiş olurlar zaten..

Aynen iste vicik viciklik bana gore degil ama kv biraz rahat bi insan.. her an catkapi yapabilcek gibi.. pesindede getirecekeri olabilitesi yuksek... insallah o mesafe tatsizlik olmadan kurulur..

bi evlen bakalim esinin de dahil herkesin huyu ortaya ciksin duruma gore hareket edersin .. siz mutlu olun da analar halledilir bi sekil de kayinvalidem baska sehir de geldigin de bir ay iki ay kalir ama bana ugramaz yemege bile hicte bisey yapmadim severken beni kurban olurum diye sever durusumu belli ettim her cagirdiklarin da gitmedim bana uyan uymayan gelme gitmeleri gulerek anlattim anne yaa uyuyorum ben o saatte anne evi saldim iyice bi temizlik yapayim sonra gelin gibi cumlelerim oldu anlamistir saka yoluyla dile getirebilirsin

Bastan mesafeyi koyacaksin
Hep bie bahane uyduramazsin , gitmek isteniyorsan gelmiyorum gelmek istemiyorim diyebilmelisin ..

Her geldiklerinde sana haber vermeleri gerektigini ögrenmeliler öyle cat kapi bi muhabet kurma..

Belki önceden laf arasında "Yalnız kalmayı çok severim, çok dolu dolu olunca bunalıyorum ben" gibi mesajlar verirseniz işe yarar.

Çalışsanız çok kolay, bahaneye ihtiyacınız olmaz.
Ama bu durumda her an müsait diye düşünebilirler, siz de her seferinde reddedemezsiniz bence.

Ayni durumdayiz sanırım.benim ailem ve eşimin ailesi taban tabana zıt,ben mesafeli biraz soğuk az konuşan özellikle telefonla konuşmayı sevmeyen bir insanım kayinvalidem aşırı konuşan her ayrıntıyı anlatan vs birisi. Benim eşim bu konuda beni hiç zorlamadı kayinvalidemin arada laf sokmalari dışında sıkıntı yok telefonla konuşmayız ben ekstra bir durum olmadıkça hiç aramam ama gideriz sık sık eşim ne zaman isterse,onlar da bize pek gelmez sayilidir geldikleri 6 senedir evliyim. Ama eşim ve ailesi çok sık telefonda konuşur mesela telefonlarını acmdığında bir işi olduğunda hemen hesap sorarlar.bana çok sacma gelsede karismiyorum onların ilişkisine şahsen benim babam bana öyle davransa daral gelir bana.sonuçta eşim öyle büyümüş alışkın.Ben ciddi bir sorun yaşamadım,arada ufak kırgınlıklar olsada hiç söze dokulmedi.bence esinde bitiyor iş,seni olduğun gibi kabullenmeli.ama ben annemlere yakın oturuyorum o durum etkiler mi bilmiyorum.

Deneme yanılma yöntemiyle oldu. Sürekli gel gel git git oldu. Sonra Zaman geçtikçe yoruluyorum, eşimle Zaman geçireyim derken alışıldı.

Ama bir evlenin gerisini düşünürsünüz. Kuzenimde sizin gibiydi sonra bir alıştı eşinin ailesine şimdi bizlere der soğuksunuz mesafelisiniz diye. Çok memnun halinden

aradaki mesafeyi baştan koyman çok önemli, eşinin tavrıda senin gibi olursa iyi tabi. hafta sonu misafir almam diye bişey yok maalesef. Sen yeteri kadar çağırmazsn oda ne kadar geleceğini bilemeyebilir. Akşama kadar senin olsun akşamda onları Çaya çağıra bilirsin. Habersiz gelmeye kalkarsa da baştan bi kere kapıyı açmayabilirsin belki kursa falan Yazıl evde boş oturursun sürekli her yeri çağırır seni

Merhabalar.. Bundan bikaç ay önceki halimi ve en önemli sorularımdan birini gördüm başlıkta hemen yazmalıyım dedim içimden:) bu tür sorular nişanlıyken insanı çok bunaltıyo herşeye en baştan çözüm bulmaya çalışıyoruz çünkü ama ya hiçbişey beklediğimiz gibi olmazsa??hesap etmediklerimiz de varr bunu yaşayınca anlycaksındır mutlaka.. Ama demek istediğim şey şu ki ben de eltimle yakın oturuyorum ve nişanlıyken nasıl mesafe koycam napcam sürekli bahane mi bulcam dye düşünüp duruyodum benim yapım genel olarak mesafeye aykırı çünkü çok sevecen samimi ve canayakınım maaleseffff bundan çok sorun yaşarım gibi geliyodu ama öyle olmadı kendimi zorlayarak başlarda eltime pek yüz vermedim geldiler mi üstüme düşeni yaptktan sonra geri çektim kendimi çok fazla muhabbet etmemeye çalıstm yani ama garip ki eltim çok soğuk bi yapıda olmasına rağmen o bana çok adım attı sonrasında akışına braktm herşeyi ben aramam ama o beni arar oldu görüşmek istemedgmde açıkça şu işim var arkdsm gelcek dsarı ckcam dyorm yoksa zaten sorun yok

Buarada bikaç aylık bi kursa gitmen başta çok işe yarar bence gelip gidemezler kurs bittikten sonra da çok hevesleri kalmaz gibime geliyo:):)

Ben zaten yapı olarak mesafeli olduğum için otomatikman öyle de oldum. Ekstra bir şey yapmadım.
Neyse ki eşimin ailesi yakın oldukları halde rahatsız etmeyi sevmeyen insanlar oldukları için huysuz gelin olarak bilinmedim.
Yoksa ben öyle 'yap, et, git, gel' demelere gelemem. Arızaya bağlarım.

Eğer istemiyorsan kibarca söyleyeceksin. Senin evinde senin ailende eşin ve senin sözün geçer. Kv falan karar veremez senin misafirine. Bunu şimdi yaptın yaptın yoksa önünü alamazsın benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…