O ortayi bulmak asil mesele iste.. ama nasilllçok haklısınız, nekadar yakın olmaya çalışılsa da belli bir çizgi çekmeyi bilmeli insan.. iki taraf içinde en güzeli bu sanırım... çok muhabbet tez ayrılık getirir derler.. mesafeyi ayarlamak önemli... fazla soğuk durmak da doğru değil bu sefer sorunlar baş gösteriyor... dengeyi ayarlamak da bizim elimizde.. ne çok ne az..ortası karar..
Çok geçmiş olsun.Valla bu konuyu takip edecegim. Iyi iyi dedigim kayinvalidemler hastaligimi (mide kanseri) duyduklarindan beri bir kere bile aramadilar... Aile toplanmalari yaparlar, iftarlar v.s. Onlari arayip sormuyorum ama o ortamlara nasil girmeyecegim, ya da girersem (kirmak istemeyecegim insanlar var esimim halasi babannesi gibi beni surekli arayan insanlar) nasil tavir koyacagim bilemiyorum. :/
Siz bastan gelme gitme gunlerini belirleyin. En mantiklisi.
Cok gecmis olsun...Valla bu konuyu takip edecegim. Iyi iyi dedigim kayinvalidemler hastaligimi (mide kanseri) duyduklarindan beri bir kere bile aramadilar... Aile toplanmalari yaparlar, iftarlar v.s. Onlari arayip sormuyorum ama o ortamlara nasil girmeyecegim, ya da girersem (kirmak istemeyecegim insanlar var esimim halasi babannesi gibi beni surekli arayan insanlar) nasil tavir koyacagim bilemiyorum. :/
Siz bastan gelme gitme gunlerini belirleyin. En mantiklisi.
Valla cok zora gelirsem olabilirde aslinda ama ben bebegimi kendim buyutmek istiyorumm.. tabi allah kismet ederse...Çalışırsan daha kolay olur.
Ben de ö... yle bi aileye gelin gitme ihtimalinden u dönüşü yapmıştım.
Aynen iste vicik viciklik bana gore degil ama kv biraz rahat bi insan.. her an catkapi yapabilcek gibi.. pesindede getirecekeri olabilitesi yuksek... insallah o mesafe tatsizlik olmadan kurulur..bastan kurman lazim a.. ma istemiyorum da denmez. gelmek istediklerin de anne bi alisverise cikmam lazim de arkadaslarim var de bir iki uc anlayacaktir seni cagirdiklarin da ev de birsuru isim var daha sonra gibisinden bahaneler ureteceksin sen de farkindasin ki vicik viciklik iyi olmayacak
Ö den sonraki üç nokta telefonun azizliği. Ben yazmadım:)Valla cok zora gelirsem olabilirde aslinda ama ben bebegimi kendim buyutmek istiyorumm.. tabi allah kismet ederse...
Aynen iste vicik viciklik bana gore degil ama kv biraz rahat bi insan.. her an catkapi yapabilcek gibi.. pesindede getirecekeri olabilitesi yuksek... insallah o mesafe tatsizlik olmadan kurulur..
Ayni durumdayiz sanırım.benim ailem ve eşimin ailesi taban tabana zıt,ben mesafeli biraz soğuk az konuşan özellikle telefonla konuşmayı sevmeyen bir insanım kayinvalidem aşırı konuşan her ayrıntıyı anlatan vs birisi. Benim eşim bu konuda beni hiç zorlamadı kayinvalidemin arada laf sokmalari dışında sıkıntı yok telefonla konuşmayız ben ekstra bir durum olmadıkça hiç aramam ama gideriz sık sık eşim ne zaman isterse,onlar da bize pek gelmez sayilidir geldikleri 6 senedir evliyim. Ama eşim ve ailesi çok sık telefonda konuşur mesela telefonlarını acmdığında bir işi olduğunda hemen hesap sorarlar.bana çok sacma gelsede karismiyorum onların ilişkisine şahsen benim babam bana öyle davransa daral gelir bana.sonuçta eşim öyle büyümüş alışkın.Ben ciddi bir sorun yaşamadım,arada ufak kırgınlıklar olsada hiç söze dokulmedi.bence esinde bitiyor iş,seni olduğun gibi kabullenmeli.ama ben annemlere yakın oturuyorum o durum etkiler mi bilmiyorum.Dert degil biliyorum ama bikac aya dugunum var ailemden uzak esimin ailesinin yasadigi yere gelin gidicem kismetse. Sorunum su ki; onlar gidip gelmeyi tabiri caizse sıkifiki olmayi fazla seviyorlar. Bende tam tersi bi aile ortaminda buyudum ve sakinlik herzaman tercihimdir.Bu mesafeyi onlara nasil kabul ettiricem ben? Kayinvalidem nunu gel suna gidelim yada sunlar sana gelcek dediginde hep bi bahane uyduramiycam. Napcam? Annem onlarda bigun gecirmek zorunda kaldi benim evle ilgili islerim oldugundan o bile su an ben onlarla nasil gecinicem merakta? Aile olarak cok farkliyiz.. ama nisanlimi cokkkk seviyorum.. sizler nasil mesafe kurdunuz yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?