Cok saolun iyi
cok saolun.. yasadikca gorucem artik, yazdiklarinizda haklisiniz..bebeginiz olcak sanirim dilerim mutlu huzurlu bi ortama saglikla gelen bi hayirli bi evlat olsun..
Ayy nolur iyice korkutmayin! Nisanlim iyidir kirmaz beni ama tabi ayni evin icine girince rollerin degistigini cok okudum burda.. insallah dediginiz gibi bi duruma maruz kalmam.. ben tatli tatli gorusmekten yanayim.. mesafeli saygili ama gerektiginde.. ama nasil ortam olusucak hic bi fikrim yok.. umarim korktugum gibi olmaz tek dilegim bu kafam rahat olsun dugunden sonra yeter..Peki ya size gelecekleri zaman ya da kendilerine davet edecekleri zaman sizi muhattap almayıp eşinize arayıp söylüyorlarsa gelin veya geleceğiz diye ? Eşiniz de ölüyor olsanız dahi sizden habersiz tamam diyorsa? Siz görümcenizi arayıp bundan sonra gidip gelme olaylarını biz kadınlar olarak kendi aramızda planlayalim erkekler evin durumunu bilmez bidaha bana haber ver demenize rağmen bildiğini okumaya devam ediyorsa ? Gerekçe olarak da bizim yetiştirilis tarzımız boyle haber vermeden gider geliriz reddedilirse isimiz var başka planımız var hastayız vs diye kotu olur diyorsa ve esiniz de ablasıyla ailesiyle ayni düşüncede olup ne zamanisterlerse gelirler haber vermeden diyorsa nasıl üstesinden gelirsiniz bunun ?
Ayy nolur iyice korkutmayin! Nisanlim iyidir kirmaz beni ama tabi ayni evin icine girince rollerin degistigini cok okudum burda.. insallah dediginiz gibi bi duruma maruz kalmam.. ben tatli tatli gorusmekten yanayim.. mesafeli saygili ama gerektiginde.. ama nasil ortam olusucak hic bi fikrim yok.. umarim korktugum gibi olmaz tek dilegim bu kafam rahat olsun dugunden sonra yeter..
Insallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza.. ben ailemden 1saat uzaklikta olcam.. ama benim ailem diger kardesimin evine bile haberli gider.. hatta karikoca calistiklari icin en son nezaman gittik evlerine htirlamiyorum diyebilirim. Iste bizde bu anlayis var. Rahatsiz etmiyelim. Gencler yorgunlar kendi baslarina yasasinlar. Surekli iletisim halindeyiz ama telle. Iyiler. Bi ihtiyaclari olsa birbirimize ilk biz kosariz. Iste bende boyle olsunlar istiyorum.. surekli bende ben onlarda nereye kadar giderr... bide biz borc odiycez tek maasla kendimizi mi gecindiricez yoksa misafire hazirlik mi yapcam? Tamam allah onun nasibini cikarir. Ama zaman artik degisti hersey dusunulur oldu.. insallah siz bebeginizi sakin kafayla buyutursunjz ole iyi anlayabiliyorumki sizi..ben ole olmaktan korkuyorum olmamda insallahhSizi olumsuz yönde etkilemek istemem ama bende durum bu. 16 aylık evliyim. 33 haftalık hamileyim. Daha evvel bir düşüğüm oldu. Sancılar içinde bebeğimi düşürürken yine eşimin erkek kardeşi bizde kaldı her hafta her istediğinde. Çalışıyordum esim memur. İkimizde haftasonlari tatildik. Her hafta sonu cuma olunca arıyorlardı haftasonumuz onlara ait oluyordu. Hala da öyle. Oysa ben ailemden boyle görmedim . Kendi ailemle ayni apartmanda oturmamıza rağmen onlar kadar gelip kalmamislardir evimde . Haberli ya da habersiz . Asla rahatsız etmemişlerdir. Emrivaki yapmamışlardır gelin ya da geleceğiz diye. Ailemin çeyreği kadar anlayışlı olsalar keske. Ama bu içli içlidişli olma hali samimiyettenmis yere girsin samimiyetleri.
Esim büyük şehirde yaşadığımız için daha küçük bir şehirde daha iyi geçiniriz diyerek tayin düşünüyor. Bende ailemden uzakta yasamak istemiyorum diye kabul etmiyorum. Ama sonunda bu görümceler kayinlar beni kendi ailemden de vazgeçirecek gideceğim galiba neresi olursa.
Insallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza.. ben ailemden 1saat uzaklikta olcam.. ama benim ailem diger kardesimin evine bile haberli gider.. hatta karikoca calistiklari icin en son nezaman gittik evlerine htirlamiyorum diyebilirim. Iste bizde bu anlayis var. Rahatsiz etmiyelim. Gencler yorgunlar kendi baslarina yasasinlar. Surekli iletisim halindeyiz ama telle. Iyiler. Bi ihtiyaclari olsa birbirimize ilk biz kosariz. Iste bende boyle olsunlar istiyorum.. surekli bende ben onlarda nereye kadar giderr... bide biz borc odiycez tek maasla kendimizi mi gecindiricez yoksa misafire hazirlik mi yapcam? Tamam allah onun nasibini cikarir. Ama zaman artik degisti hersey dusunulur oldu.. insallah siz bebeginizi sakin kafayla buyutursunjz ole iyi anlayabiliyorumki sizi..ben ole olmaktan korkuyorum olmamda insallahh
Katılmıyorum size herkez 2 günde bir gitmek istemez sizin gibi ben mesela kendi annemde olsa 2 gune bir ne isim var kendj duzenim islerim var.... mesafe koy dememizin nedeni hergun gelsin beklentisine girmesin kv diye ... yoksa yuzunu as otur konusma yardimci olma demiyrz bende giderim gelirim yardmci olurum surat asmam evime hep davet ederim.... ama mesafe her iliskide sart benceKızlar kızmayın ama neden herkes şöyle mesafe kurabilirsin böyle reddedersin diye ağız birliği yapmış anlamadım üçüncü sayfanın sonuna kadar okudum kötü insanlar olduğuna dair bir şey yazmamı konu sahibi birbirlerine düşkünler yazmış sadece ben öyle anladım ya da.
Neden daha evlenmeden mesafenin derdindesin,bir evlen bir tart bakalım iyilikten anlayan insanlar mı yoksa iyilikten şımaran tipler mi..
sen sık gittiğinde gözlerinin içi gülüp seni ağırlıyorlar mı yoksa her gittiğinde iş mi bekliyorlar..??
dereyi görmeden paçayı sıvamışsın.
Misal ben çocuk mizaçlı biriyim eşimle sevgiliykende öyleydim ve asla rol yapamam. Annesi ilk başlarda beni çok yadırgadı yüzüme yüzüme kızdı hatta yapma şöyle hareketler çocuk gibi diye arkamdan eşime de kızmış söylenmiş niye böyle davranıyor çocuk gibi diye,sonra evlendik annesi baktı ki ben hala çocuk gibi davranıyorum ama oğlu bu durumdan gayet mutlu kahkahalar havada uçuşuyor ilk zamanlar bu davranışlara kızan bağıran kadın gitti şimdi gelip bizimle güler eğlenir.
Bir gün gitmesem ikinci gün mutlaka giderim evine en az bir gün ara koyarım.Hatta bazen eşim gitmek istemez ben zorlarım.O kadın üç çocuğunu evlendirip koca evde yapayalnız kaldı yanlızlık çekmesin diye kendimi onun yerine koyarım.OFF çenem düştü yine diyeceğim o ki onlar senin eşin olacak hayat arkadaın olacak kişinin ailesi senin de ailen artık bunu böyle zorla da olsa kabul et ve koşulsuz sev. :)
Ayy nolur iyice korkutmayin! Nisanlim iyidir kirmaz beni ama tabi ayni evin icine girince rollerin degistigini cok okudum burda.. insallah dediginiz gibi bi duruma maruz kalmam.. ben tatli tatli gorusmekten yanayim.. mesafeli saygili ama gerektiginde.. ama nasil ortam olusucak hic bi fikrim yok.. umarim korktugum gibi olmaz tek dilegim bu kafam rahat olsun dugunden sonra yeter..
K.validem çok memnun iki günde bir gitmemize e bende memnunum alan razi satan razi anlayacağın senin yorumların elbette ki dogrudur ama çoğu insan sorgulamadan mesafe koyma derdindeKatılmıyorum size herkez 2 günde bir gitmek istemez sizin gibi ben mesela kendi annemde olsa 2 gune bir ne isim var kendj duzenim islerim var.... mesafe koy dememizin nedeni hergun gelsin beklentisine girmesin kv diye ... yoksa yuzunu as otur konusma yardimci olma demiyrz bende giderim gelirim yardmci olurum surat asmam evime hep davet ederim.... ama mesafe her iliskide sart bence
O mesafe bizde ayarlanalı yıllar oldu
Kendileri çok soguk oldukları için hatta yaşıyor muyuz ölmüyor muyuz merakta kalmadıkları ve sagolsun kayınvalidem umursuz oldugu için mesafe aramıza bir girdi pir girdi..
Garip kişilikler ailece hepsi birbirinin aynısı soguk nevaleler.
İyice sogudum son olaylardan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?