benim kaynanam yok ama görümcelerim ve kızları var...bin kaynanadan beterler....kızları bile yorum yapabiliyor.çünkü eşim buna izin verdi...çok fenalar çok...başta bana karşı kötü olsalarda bir ömür birlikte yüzyüze bakacaz diye samimi oldum ve hepsi teker teker tokat gibi çarptılar yüzüme...anlatılmaz yaşanır...ben onlara şeytanın avukatları diyorum...yazsam herşeyi yine içim acıcak...eşimde hep onları savunur haksız olduklarını bile bile...bittiler artık bitirdim...
6 ayda bir gidiyorum misafir gibi küs değilim ama samimide hiç değilim...sadece mecburi hizmet gibi işte ...6 yıl oldu evleneli...hala altınlarımla ilgili yorum yapabiliyorlar...yaşattıklarının fazlasını rabbimde onlarada çocuklarında yaşatsın diyorum sadece....sakın samimi olmaaaa sakın....
6 ayda bir gidiyorum misafir gibi küs değilim ama samimide hiç değilim...sadece mecburi hizmet gibi işte ...6 yıl oldu evleneli...hala altınlarımla ilgili yorum yapabiliyorlar...yaşattıklarının fazlasını rabbimde onlarada çocuklarında yaşatsın diyorum sadece....sakın samimi olmaaaa sakın....