Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sihirli bir değneğim olsa ve eşimin ailesiyle ilk tanıştığım güne geri dönebilsem, kesinlikle RESMİ olurdum. toplam 15 senelik ilişkimizde SAMİMİ ve DÜRÜST olmanın bana ve bize hiç bir yararı olmadığını gördüm. Anne bildim içimi açtım, Yeri geldi kendi silahımla kendim vuruldum.
Ama bu benim eşimin ailesi için geçerli tabii. Çok imrenirim anne-kzı gibi gülüp eğlenip gezmelere giden k.valide-gelinlere. Benim şansım gülmedi o yönden. Yapabilecek bir şey yok...
samimiyete kesinlikle hayir diyorum...
resmiyet basiniza hic bela acmaz, en guzeli...
esinizin ailesi hic bir zaman sizin aileniz gibi olmaz ve olmayacak ta...
o yuzden bu ''artik biz kocaman bir aileyiz'' ayaklarini gecelim...
arada mesafe olursa herkes duracagi yeri biliyor fakar samimiyet olunca iliskiler cigrindan cikiyor bana gore...
kaynana asla anne değildir ama bunun yanısıra en kötü bile olsa sadece eşinize yıllarca emek vermiş büyütmüş olması sebebiyle saygıyı hak eder.kimse annesini seçemiyor ailesini seçemiyor.öyleyse ailenin yapısı da önemli burada ama fazlaca samimi olmadan saygıyı ve seviyeyi muhafaza ederek dengeyi kurmak lazım.
ben kaynanamla ne sorun yaşarsam yaşayım susarım.(ki emin olun çok büyük sorunlarla karşılaştım konu açmaya kalksam buradaki arkadaşlar akşama kadar okusa bitmez). o gidince eşime "annen bana bunu yaptı çok üzüldüm lütfen onu kırmak yüzyüze gelemeyeceğimiz duruma gelmek istemiyorum sende annenle usulünce konuş bu konu uzarsa ya da annenden bir daha bu tarz bişey duyarsam sorumlusu sensin" diyorum.sonrasında ne konuştunuz demiyorum nasıl hallederse halletsinler ana-oğul.benim için sonuç önemli ki bakıyorum kaynananın hareketler düzelmiş.böyle böyle idare ediyorum napıyım kadın hiçbişey yapmadıysa eşimi 9 ay karnında taşımış diyorum sakinleştiriyorum kendimi.benden bütün gelinlere tavsiye "keskin sirke küpüne zarar" çünkü![]()
evet zaten o yüzden saygı duyuyoruz ama bazılarıda yani bazı kayınvalideler sanki gelin satın almış gibi işte sen bize gelin geldin bizim oldun ne bileyim bazıları çok ileri gidiyo öyle duyuyoruz ki gelinlerini annelerinin evine yollamayanları ne sinir bozucu yaa sanki onu kimsessiz zannediyorlar ayy allahtan çevrem de de yok yaşamıyorum da ama allah yaşayanlara sabır versin![]()