Abartılacak bir durum yok. Sadece görgüsüzler. Sen de masayı tam hazırla agızlarına laf vermemek için.buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
Büyük konuşmamak lazım ama
Çayımı doldur ben wc ye gidiyorum nedir
Onlara da çatal koyacaksın diye iş öğretmek nedir
Hizmet kısmına bir şey diyemem de bunlar ne ya
Adabı muaşeret kitabı al bu aileye senözellikle ben wc ye gidiyorum diyene
Bide haremlik selamlık yap eşin kendi yapsın erkeklere servisi
Kadınlarda kendi arasında halleder zaten
buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
Haremlik selamlik konusunu bu konuya nasil adapte ettiniz ?
Merakimdan soruyorum
Hani eşinin az yardım etmesinden yakınıyor ya
Haremlik selamlık olunca erkeklere hizmet etmiyorsun eşin ediyor
Kadınlarda zaten kedi arasında o işi döndürüyor genelde yani rahat oluyor
Bunu cin fikirlik olarak algılayabiliriz
Hahah iyiymiş çünkü misafir geleceğinde kadın oflayıp pufluyor biraz da erkek desin of çay servisiyle uğraşamam diye
Hani eşinin az yardım etmesinden yakınıyor ya
Haremlik selamlık olunca erkeklere hizmet etmiyorsun eşin ediyor
Kadınlarda zaten kedi arasında o işi döndürüyor genelde yani rahat oluyor
Bunu cin fikirlik olarak algılayabiliriz
ya kuru pasta ve meze vardi 2 cesit gorumceme de ssordum aynen tatli kasi koy dedi ama o adam oyle dedi ya hala sinirimden uyuyamiyorum.zaten sevmiyorum.ondan bukafat batti galiba ama yinede yanlis di yaptigi bazen caya koyu der geri açtirir falan vi artist harrketler allam.olcem.sonirden keske.bidaha hic.karsilasmasakAbartılacak bir durum yok. Sadece görgüsüzler. Sen de masayı tam hazırla agızlarına laf vermemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?