buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
alınacak bırsey dememısler kı sıze, sadece mısafırlık etmısler benım esımın fazla akrabası yok ayda yılda bır kızımı sevmeye ablası kardesı falan gelır aradada telde gorusuruz ama geldıklerınde saygıdada hızmettede kusur etmem ama ne varkı onlarda yan gelıp yatmaz ılk servıs sonrası cayını herkes alır, kırlısını mutfaga bırakır falan....buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
ay canım şimdi bana benim durumumu hatırlattın aklıma geldi yine. bizde de aynı problem..buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
evet cok iyi tanimlamissin gencleri agarlamaktan cok yoslanirim ama yasi buyukler zatn hep hizmetci gorurler gencleri hic s3vmiyorum evine dolusmalariniay canım şimdi bana benim durumumu hatırlattın aklıma geldi yine. bizde de aynı problem..
bende misafiri hiç sevmem, genç insanlar neyse ama yaşı büyük birsürü kadın ve adamın evime doluşmasından nefret ediyorum. kendimi hiç rahat hissetmiyorum..
kaynana ve gorumce kocasi falan 2 ayda bir gelirler teyzelerde daha fazla arasi uzundur gelmelerinin ama bi gelirler tam gelirle4 iste...aybeb benim esimd3 oyl3 onlardan kim gelse anasini babasini da cagirir yada onlar duyarsa gelirler esime dedim ama bidaha cagarma kaynasamiyorum ben akrbalarinla bbabbanlar varken dedim tamam dedi ama duyarlarsa da gekiyolar arsizlarSenede 1-2 falan geliyordur bu kisiler abartmayin. Sevmek zorunda degilsiniz ama esinizin akrabalari sonucta. Kirk yilin basi tahammul edilebilir.
Ben de esimin akrabalariyla ayni sehirdeyim. Muhim bir sey olmadigi surece gelmezler ve evet pek hoslanmam.
Her gelen misafirin yanina kayinvalidemleri de cagirir eşim. Misafir gelen 5 kisiyse bizimkilerle birlikte 10 olur. Bir tepsi kekle kurtarabilecekken cesit cesit hazirlamak zorunda kalirim.
Ama esimin hatri icin sesimi cikarmam.
Ayrica gorgusuzluk konusunda esimin sulalesinin ustune tanimiyorum.
Kizima getirdigi hediyeyi oturdugu koltuktan ustume fırlatmışti birisi, al sunu cocuguna aldim diye
Eki Görüntüle 1918041 masamda buydu c
Egimin ailesi cok gelmez babasi abileri ayda bir gelir diger amca hala yilda bir o yuzden böle sikintilarim yok cok şükür ama bn iş konusunda yardim isterim mesela gecen yil amcasi yemege geldi eşi 3 çocuğu yemegi yedik sofrayi yengeyle kaldirdik bulasigi makineye yengeyle yerleştirdik caya disari ciktik (ay bi yazimi okudum da bayaa beleşe misafir agirlamışım ) :)) sende yardim isteye bilirsin ama bn biraz cok konusurum ne dusunuyosam onu söylerim o yüzden onceki sohbet tanisma fln olaylarindan bni yadirgamazlar yardimi da severler meselabuaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
Yok canimAnladim simdi o tip bi erkek orta yerinden catlasa yardim etmez ama
buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?