- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.080
- 498
buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
bende bunlari bir geceden once yarisini diger yarisinida misafir gelecegi gun yapitirum esimde behege bakiyorU uckizanasi pardon yaaa sizi konu sahibi zannettim
bu arada 15 aylık kızım var yeni bebeğim varken bunların birini zor yapıyordum
tebrikler
buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kennmiledii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
buaksam.teyzeler enisteler gorumce kaynanalar hepsi bizdeydi kendimi inanilmaz ezik hissettim.nedense...gerci onlarin icinden hep oyle hissediyorum amaa buaksam uzun zamandir hissetmedigim.duyguya burundum yuzumde asik di elimde olmadan...hele babasi tatli kasini gotur catal getir diye emredince ssinirden oldum ama mecbur yapmak zorunda olmak daha berbat ne diyim simdi ben adama kısir falan vardi daha rahat yeyin diye baba tatli kasigi getirdim dedim yogurtlu meze vardi.sen yinede herkeze catal da koyacan dedi herkezin icinde..zoruma gitti...amcasi cay dök ben wc ye gidiyorum dedi bu zoruma gitti kenndii cayimdan bir yuduum aliyorum caylari bitiyor buz gibi oldu cayim icemedim kimsede cayini ic ben koyarim diye nezakette bulunmadi yoruldun kizim diyen olmadi...herkez yayyildi servis bulasik cocumlada hic ilgilenemedim esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder... bir iki tabak getirdi bir iki cay koydu tabi yukumu hafifletmez bunlar ...cok sukur sık gelmiyolar ayni sehirde yasiyoruz butun akrabalariylayüz versem hep gelirler...of iyi degilim.suan onlar gidince esimin bile basi agridi sarildik iyikide kendi evimizdeyiz dedik( daha once beraber yasiyorduk ayni kadro hep kaynanamlardalardi) o gunleri hatirladim.bu aksam ....bunlar cok agir degilmi bir gelin icin...yabanci oldugu bir sulaleye tek basina hizmet etmek her dediklerini misafir diye alttan almak ufak tefek de olsa....bana agir geldi kaldiramiyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?