Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Tavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.

Çok basit bir açıklaması var: sizi kaybetmekten korkmuyor

Eşiniz bunu ne üzerine anlattı? Hani 4 ayda neden böyle bir şey yapar anlamadım. Aklımca bir sebepten sizi cezalandırmak için ıydurmuş olabilir mi?

bence de gerçek olmasın

yani adam birisi ile bir ortamda bir araya gelir biraz paylaşımda bulunur karşı taraf ilgilenir vs bir ilişkiye evrilir, aldatır vs de

otobüste gördüğü kızdan telefon no isteyen 4 aylık evli adam nasıl oluyor

babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi

bu hayatlar gerçekse biz ne yaşıyoruz

kaç tane adam otobüste kızdan numara ister ki yeni evli olacak

Hiçbişey yoktu.. sadece ben hep onum telefonunu karıştırırdım o da bundan şikayet ederdi. Ama telefonunu her karıştırdığımda da mutlaka birşey yakalardım. Bir süredir telefonunı saklıyor ve karıştırmamı yasakladı kendince.. dün de durup dururken "sana bişey söyleyeceğim" dedi ve anlattı.
Belkide kızla biseyler yaşadılar kız tehdite falan ettiyse kocanda mecburen sana söylemek zorunda kalmış olabilir eksik biseyler var sanki bu hikayede

Kız evli olduğunu öğrendiği halde iletişimi kesmemiş olsaydı şuan eşin hala o kızla konuşuyor olurdu. Pislik adam bir de üste çıkmaya çalışmış. Aynısını siz ona yapsaydınız tepkisi ne olurmuş. Benim eşim bana bu itirafla gelse sorgusuz sualsiz boşanırım.

Çok basit bir açıklaması var: sizi kaybetmekten korkmuyor
Ben ilişkilerimi hep sağlam temellere oturttuğumu düşünüyordum mesela.. önceki ilişkimde 10 yıl sonra " ben evlenmek istemiyorum " diyerek arkasına bakmadan gittiğinde onun şerefsizliğine vermiştim. Sonrasında karşıma çıkan insanın şimdi bana yaşattıklarına bakınca acaba ben nerde hata yapıyorum da kimseyle sağlam bir bağ kuramıyorum, çabucak gözden çıkarılabiliyorum diye düşünüyorum.. tüm şerefsizler beni buluyor olamayacağına göre bende bir sorun var demekki

Kesin yalan söylüyor. Kim bilir anlatmadığı daha neler var? Ortaya çıkacağını düşünmese hayatta söylemezdi. Belki de kız karına anlatacağım diyor, ondan bunları uydurdu. Hiç utanmada yok, daha üste çıkmış birde. 4 ayda size bunları yapan ilerde neler yaşatacak acaba? Artık affederseniz yapar yapar gelir anlatır herhalde, pişkin.

Birde trip atıyor paşam vay be bu ne rahatlık. Sormazlar mı adama 4 ayda rahat mı battı diye. Rahatı battığı yerden çıkarmak istemiş ama allahtan kız akıllıymış bitirmiş. Birde pişkin pişkin kalk git karına söyle,alkış mı tutsun bu kadın sana. Yine yapacaktır adam rahat çünkü. Bir erkek numaramı istedi verdim desen napar acaba? Yanlış öğrenmiş olabilir hatırlatın evlilik tek eşli...

Belkide kızla biseyler yaşadılar kız tehdite falan ettiyse kocanda mecburen sana söylemek zorunda kalmış olabilir eksik biseyler var sanki bu hikayede
Bilmiyorum dediğim gibi ben sadece dinledim hiçbir şey sormadım.. sadece son zamanlarda telefonunu fazlaca saklıyor benden. Belki de kızı ikna etmeye çalışıyor ya da kızın aramasından veya yazmasından korkuyor.. olur da yakalarsam da "ben anlatmıstım sana zaten kız simdi peşimden koşuyor" diyecek belki de.. off hiçbişi bilmiyorum kafam allak bullak

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Konuyu açan piskinligini sıyırırdım ve kendisini toparlayıp hatasını anlayana ve çaba gösterene kadar duzelmezdim sanırım

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
"küstün demek, sen bilirsin, küs" dediğinde " yooo küsmedim numarasını aldığım adama yazsammı, senin kadar düşsemmi diye düşünmekteyim" cevabını hak etmiş etmesine de yaşarken eminim kolay olmuyordur. Allah yardımcınız olsun.

Ben ilişkilerimi hep sağlam temellere oturttuğumu düşünüyordum mesela.. önceki ilişkimde 10 yıl sonra " ben evlenmek istemiyorum " diyerek arkasına bakmadan gittiğinde onun şerefsizliğine vermiştim. Sonrasında karşıma çıkan insanın şimdi bana yaşattıklarına bakınca acaba ben nerde hata yapıyorum da kimseyle sağlam bir bağ kuramıyorum, çabucak gözden çıkarılabiliyorum diye düşünüyorum.. tüm şerefsizler beni buluyor olamayacağına göre bende bir sorun var demek

Hayır sakın "sorun onda değil bende" gibi bir ruh haline girmeyin. Adam önceki ilişkinizde yaşadığınız travmayı kullanıyor olabilir şu anda.

Aldatmanın tanımı sana göre nedir bilemiyorum fakat benim için şu anlattığın olay aldatmanın ta kendisidir.

Sakin ve sessiz kalman beni can evimden vurdu bir sonraki aldatma hikayelerinde başarılar dilerim.
Sakin değilim ama sessiz ve tepkisizim. Çünkü şuan içimden sadece uzaklaşmak geliyor.

4 aylık evlilikte otobüste kızdan numara istemesi bir yana beni asıl düşündüren ortada hiçbir sebep yokken bunu size anlatması.... Burnuma çok pis kokular geliyor da dillendiremiyorum....

Aman susayimda oturayim demezdim
Bildiginiz rezil ederdim
Mesela anneme giderdim, daha 4aylik evliyken bunu yapan 4yillikda neler yapar der giderdim. Bakalim biseleri toplama ugruna gelecekmi diye
Yadq kendi ailesine anlatirim rezil ederdim

Lüt
4 aylık evlilikte otobüste kızdan numara istemesi bir yana beni asıl düşündüren ortada hiçbir sebep yokken bunu size anlatması.... Burnuma çok pis kokular geliyor da dillendiremiyorum....
Lütfen dillendirin, şuan karmakarışığım.. benim göremediğim aklıma gelmeyen her bir ayrıntıyı duyup görebilmek için paylaştım zaten burada..

Aman susayimda oturayim demezdim
Bildiginiz rezil ederdim
Mesela anneme giderdim, daha 4aylik evliyken bunu yapan 4yillikda neler yapar der giderdim. Bakalim biseleri toplama ugruna gelecekmi diye
Yadq kendi ailesine anlatirim rezil ederdim
Sizce gerçekten rezil olur mu böyle bir insan? Zaten dediğiniz gibi biraz utanması olsa bunu gelip pişkince anlatamazdı ki bana.. bir de yaptığı çok normalmiş gibi soğuk davranmam onda zerre pişmanlık yaratmıyor.

Back
X