Ay asla öyle bir insan da değil ki aksine çok sadıktır ama ailesine biraz fazla mı düşkün desem yoksa ailedeki kadınlara yakın olmak istiyor mu desem yani bir isim de koyamıyorum ki mesela ikimiz geziyorken eltilerimin de gelmesini onlarında  gezmek isteyeceğini filan söylüyor diyorum ki onları da kendi eşleri gezdirir bu kadar takılma ama içi rahat etmiyor bir isim koyamıyorum açıkçası

eşin kadınlarla oturup kalkmayı sohbet etmeyi sever mi?
böyle kişiler var tanıyorum, laf seviyolar, kadınların başkaları hakkında konuşmalarını falan o sohbete katılmayı seviyolar.
kadınlara hep kilo vermişsin, ya da almışsın, maşallah yaramış, çok yakışmış tarzı yorumlar yapanlar.
ben pek sevmem.
evet ve benim eşim çok guzel olmuşsun dese bir kadına, evet canım çok guzel olmuş değil mi der gulumseyerek onaylarım, ama evde de canına okurum.
ben sevmiyorum,saygısızlık gibi geliyor benim yanımda başkasına iltifat etmesi. kendi annesine kardeşine, benim kardeşime iltifat etmesinde sıkıntı yok ama bunlar haricinde herhangi birine iltifat etmez, edeceği zaman da sinirleneceğimi bilir. ben de asla kimseye vay yakışıklı olmuşsun, gömlek açmış seni falan demem. ne alaka yani?
istediği kadar mağaradan çıkmış desinler, toplumun çok fazla kısmından da modern bakış açısına sahibim. ama yanımda başkasını övmesi benim gözumde beni yermesidir.
laf diyecekler az ötede desinler, biz böyle gayet mutluyuz. birbirlerinin sınırlarını bilen ve ona göre davranabilen çiftler az tartışırlar. daha mutludurlar.