Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

ohaa bunu sana mı diyor goğuslerim açılmıştı kıskandı diye.
sen demedin mi ne alaka abla senin göğuslerin eşimi neden ilgilendirsin diye?
bu eltin eşinden hiç sevgi görmuyor heralde, ya da fazla şımartılmış ilgi manyaası. manyaası yerine başka laf vardı da demedim.

Eşi biraz hoyrat biridir yanımızda küfür etmisligi filanda vardır eltime, ama bilemiyorum değişik biri böyle şeyler anlatıyor ve ben sorun edince de aaaa öyle mi anladın sen filan diyor

Gördüm gördüm konu sahibi de yazmış valla başta sadece iltifat diye yazmak yerine böyle anlatsa herkes ona göre yorum yapardı

Diğer olayları anlattığım konular vardı 2 kez eltimle ilgili konu açmıştım buraya

Tam olarak böyle dedi. Evleri müstakil bir ev ve eltim de kapının önünü süpürüyormus önü açılmış eşim de görmüş bunu kızmış vs.. eşime sordum bu olayı dediki üzerini değişmesini rica ettim sadece yoldan gelen geçenler oluyordu öyle daha uygun olur diye söyledim ama kıskanma filan değildi vs diyor
Konu sahibi yoruyorsun beni vallahi 😁 yav kadın dediğimi sana dolaylı yoldan söylemiş işte tam olarak öylesi böylesi mi kaldı ?

Eşi biraz hoyrat biridir yanımızda küfür etmisligi filanda vardır eltime, ama bilemiyorum değişik biri böyle şeyler anlatıyor ve ben sorun edince de aaaa öyle mi anladın sen filan diyor

ha işte ondandır, senin eşin çok kibarsa onun senle evli olmasını kıskanıyodur belki, neden benim de böyle kocam yok diye, kendi kendine seninle sidik yarıştırıyodur belki.
manyak ya insan onu der mi ama.

ha işte ondandır, senin eşin çok kibarsa onun senle evli olmasını kıskanıyodur belki, neden benim de böyle kocam yok diye, kendi kendine seninle sidik yarıştırıyodur belki.
manyak ya insan onu der mi ama.

Ben bunu kayınvalideme söyledim daha başka sorunlarda vardı bana dediki sus bakayım x kimseye biseyi çok görmez, sonra eşime söyledim ve o da sen yanlış anladın galiba öyle şeyler demez filan dedi yemin ederim o dönem ben de anksiyete nüksetti

bu arada bu göğus meselesini başta yazsaydın herkes neden senin adama tilt olduğunu anlardı, kadınlar kulubu için fatal hata yı yaptın böyle önemli şeyler, seni tamamen aklayacak şeyler başta yazılır. insanlar muneccim değil.

Erkekler basit varlıklardır çözmek için alim olmaya gerek yok. Bir kadına iltifat ederken kullandığı ses tonu,mimikleri vs hepsi niyetini açıkça ele verir.
Kime söylediği değil nasil söylediği mühim.

Ben bunu kayınvalideme söyledim daha başka sorunlarda vardı bana dediki sus bakayım x kimseye biseyi çok görmez, sonra eşime söyledim ve o da sen yanlış anladın galiba öyle şeyler demez filan dedi yemin ederim o dönem ben de anksiyete nüksetti
Çok mu iç içesiniz ? Aile apartmanı evi vs. gibi

yok yoook hiç hoş değil kadın.
bir de ben olsam o eltimle eşimle ne zaman birlikte olsak sarılır da sarılırım eşime, evdeyken de tembihlerim böyle yapıcam eğer beni bir şekilde ne oldu sana hayırdır falan diye bozarsan parçalarım seni diye. (tabii ben çok kibar bir insan olarak uslubumca söylerim ama anafikri bu olur)
sen söylediği şeylere gulmeyi dene bir de, beni çok kıskanır dediğinde hiç guleceğim yoktu falan de gulsene.

Sanmıyorum ama sürekli eşimden bahsediyor bana işte bilezik alacakmış eşim ona, en çok onun çocuğunu severmiş eşim yeğenleri arasında, göğüsleri açılmış bi kere eşim kıskanmış yani buna benzer pek çok şey, bi kere eşimden bahsediyorum bana dediki bana mı anlatıyorsun onu yani senden daha iyi tanıyorum demek istedi sanırım bilmiyorum ama kafam karıştı onunla ilgili eşim şimdi ona sadece eline sağlık filan diyor aslında böyle olsun istemezdim ama en ufak şeyi eltim kullanmaya başlıyor buda beni kırıyor
Sendede iyi sabır varmış bacım göğüslerim açıldı kocan beni kıskandı diyecek eltim veririm eline o göğüsleri. 2 tane eltim var ne eşim samimi olur ne eltilerim abi abi o kadar bu ne cıvıklık..

Çok mu iç içesiniz ? Aile apartmanı evi vs. gibi

Yok ben farklı bir şehirdeyim, toplam 9 10 kez görüşmüşüzdür ama her görüşmemiz de böyle şeyler anlattı konuştu vs işte

yok yoook hiç hoş değil kadın.
bir de ben olsam o eltimle eşimle ne zaman birlikte olsak sarılır da sarılırım eşime, evdeyken de tembihlerim böyle yapıcam eğer beni bir şekilde ne oldu sana hayırdır falan diye bozarsan parçalarım seni diye. (tabii ben çok kibar bir insan olarak uslubumca söylerim ama anafikri bu olur)
sen söylediği şeylere gulmeyi dene bir de, beni çok kıskanır dediğinde hiç guleceğim yoktu falan de gulsene.

Ya zaten öyle tepkiler vermediğime çok pişmanım da işte

Yok ben farklı bir şehirdeyim, toplam 9 10 kez görüşmüşüzdür ama her görüşmemiz de böyle şeyler anlattı konuştu vs işte
Amaaaan salla o zaman haddini bildir geç. Yani eltin şuan kaşıya kaşıya yatarken senin dert ettiğine değmez inan

Amaaaan salla o zaman haddini bildir geç. Yani eltin şuan kaşıya kaşıya yatarken senin dert ettiğine değmez inan

Aslında doğru söylüyorsun ama ben biraz takıntı haline getirdim bu durumu sürekli aklıma geliyor

• Beğen
Reactions: JES
Esinizde bir sorun yok anlattiginiz kadari ile.Ama elti edilen iltifati yanlis anlamis bence..Hani kaynım beni sever sagolsun dese neyse de kiskanir ne demek??Esinizde anlattiginiz kadari ile hic yanlis goremedim.Gonlunu almis ne guzel bir kadinin.Ama yanlis eltide! Size birsey diyim mi? Ben olsam komik gelirdi eltimin bu halleri 🤣 Hatta esim konusunda oyun oynayip dalga bile gecmistim sizin yerinizde olsam....

Esinizde bir sorun yok anlattiginiz kadari ile.Ama elti edilen iltifati yanlis anlamis bence..Hani kaynım beni sever sagolsun dese neyse de kiskanir ne demek??Esinizde anlattiginiz kadari ile hic yanlis goremedim.Gonlunu almis ne guzel bir kadinin.Ama yanlis eltide! Size birsey diyim mi? Ben olsam komik gelirdi eltimin bu halleri 🤣 Hatta esim konusunda oyun oynayip dalga bile gecmistim sizin yerinizde olsam....

Aslında eşime zaman zaman ben de üzülüyorum cünkü cidden kibar bir insan bana karşı ufak tefek hataları oldu evet ama hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışan birisi gelin görün ki bu konu ben de takıntı haline geldi

eşimin bu yazdığınız kişilere iltifat etmesini kötü algılamam, hatta çevremizde eşimin bir arkadaşı genel olarak çok samimidir herkese iltifat eder öyle konuşur bunlar bana çok abes gelmedi. ama konunun devamında okuduğum şeylerden kadın olarak herkes rahatsızlık duyar. göğüslerim açıldı beni kıskandı dediği an o eltiyle ilişkimi keserim, eşime de bir güzel ağzının payını veririm. benim eşimin kardeşi böyle bir durumda göğüslerimin açıklığını görüp rahatsız olursa kafasını çevirir, üstünü giyin daha uygun olur demez. bazen kibarlık yanlış anlaşılabiliyor. eltin de muhtemelen senden önce ben vardım bu ailede psikolojisiyle aman senin eşin bana çok düşkündür filan diyip ortalık kızıştırıyor ki çok çirkin bir tabir bence. eşimin kardeşleriyle birlikte büyüdük sayılır, elti geldiğinde böyle bir şey söylemeyi kendime yakıştıramam. bunun yerine ablası gibi görüyor beni derim. takılmanız konusunda sonraki yorumlarda hak verdim size

Back
X