benimde benzer bir olay başıma gelmişti aklıma o geldi şimdi eşimle avm de bir giyim mağazasında alışveriş yaparken iki tane asalak kız bakıp gülmeye başladılar sonra takip ettm hareketlerini biri diğerini dürtüp dürtüp gösteriyor ötekine eşime sordum tanıyormusun şu yellozları dedim yok dedi aşkım ne işim olur tiplere baksana şunların bi nerden tanıycam dedi sonra bitanesi benimle göz göze gelince saçlrını savurarak alaycı bi tavırla kafasını çewirdi benim sinir tavan yaptı tabi gittim yanlarına neye bakıyosunuz lan siz dedim eşimde kolumdan çekiyo bırak aşkım ya ne muhattap oluyosun falan diyo kızda demezmi hadi al şu şunu başımızdan beee falan diyolar eşim benim anormalleştiğimi anlayarak dahada bi çekmeye başladı seni gebertirim falan demişim o ara kızlara hatırlamıyorum en son hatırladığım bitanesinin bana gerizekalı diyip kabinlerin oraya gittikleri ve ben o gerizekalı diyeni kabine sokup burnunu kırmamdı

güwenlikler falan geldi sonra güwenlik benim kolumdan çekiştirirken eşimin bırak karımın kolunu dokunma demesiyle kızların suratındaki o aptal ifade şok olmuş bi vaziyette bakarak ewlilermiymiş pardon biz şikayetçi değiliz tamam kapatın konuyu diyolar

ben bu sefer dahada bi sinirlenip ewli olmasa ne olcakmış peki diyerek kızları uçtuğumu hatırlıyorum gerisi mağlum

eşimi hiç görmedim bakarken falan ama bakanı çok yakaladım bu aslında kıskançlık değil insanı enayi yerine koyup resmen asıldıkları için insan deli oluyor...