Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

selma2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
79
0
86
Ankara
hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde:mymeka:

Son düzenleme:
şaka mı yapıyorsun yani başkasının koynundan
kalkıp senin koynuna girmesimi farketmiyor yada
başkasını düşünüp senle birlikte olması cidden farketmiyormu :1closedeyes:

ikiside iğrenç bi durum ama beyinen aldatması daha aşağlık bi durum BENCE....
bedenen bi anlık zevke gelmiştir dersin yapmıştır..ama beyinen ya felaket bişey,kızlar düşünsenize başka birine aşık oluyo beyinen aldatma bu demek..

bence bana görünmesinden bana yaşatmasın demek istiyo arkadaş....öyle düşünelim kızlar....kim yaparsa yapsın ben görmeyim derki...

Her ikisi de iğrenç kesinlikle....Eşimin bir bayana yan gözle bakması bile beni deli eder.

düşünmeye ne gerek var kız açıkça farketmiyor diyip mendil salalıyor
boşversene kimi savunuyosunuz adam bunu ladata aldata bıktırmış bence
buda yyuta yuta artık bıkmış terketmiyorda saldım çayıra mevlam kayıra

aldatan erkeklerden iğreniyorum kızlar...namus namus derler giderler başka kadınlarla yatarlar;ne bileyim hayat kadını olur bu...daha önce nice erkekle yatmış bi kadının bedeninden kendi karısına mikrop geitrirler...ne kadar acı bi durum yaaa..allah kimseye yaşatmasın...

düşüncesi bile iğrenç miğdem kaldırmıyor

ne demek bana görünmesinde

hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde:teytey:

:1shok::1shok:

farketmezmi? evet şunda haklısınız. ha bedenen olmuş ha beynen. beni bir anlıkta olsa silip atabilmişse beyninden yazıklar olsun .

benim hislerim yokmu? ben yakışıklı erkek görmüyormuyum dışarda? ben körmüyüm. bana da bakan bir sürü erkek oluyor, bekar zannedipte. ben yapmıyorsam o da yapamaz efendim. kadını erkeği yok bu işin.

yaparsada karşılığını farklı öderÇok üzgünüm çoook

Aldatmanın tercihi olmaz,cinseli de romantiği de kabul edilemez bence.ıkisi de yakar ikisi de yıkar,can acıtır,ruh zedeler..
ıyi bir beraberlik için,sadece aşk yeterli olmuyor,sadakat ve aynı yöne doğru bakmak gerekiyor..
Dürüstlük ve samimiyet mefhumları o kadar gerekli ve değerli ki ..

nasıl bir soru bu ya aklınız başınızdamı sizin....????????
adatma aldatmadır,nasıl ikisinden birini tercih edin dersin...

hic biri beni yikmaz
herhangi birini bana yapacak adami ben yikarim gamyoncuiremsu

kızlar siz sizi seven sizinde deger verdiginiz birisi için düşünüyorsunuz size hakaret eden sizi dışlayan birisi olsa umrunuzda olurmu olmaz benimde umrunda deyil 2 kızım var onlarla mutluyum altadacakmış beni aldatsın takmıyorum kafama yorumlarınız önemli bu yönde yorum yaparsanız sevinirim

CANIM BENCE SANA O ŞEKıLDE DAVRANAN Bı ADAMI TAKMAMAZLIK YERıNE ŞUTLA BENCE....
ne demek dışlamak,hakaret etmek!!!!

tam tahmin ettiğim gibide açıklarsan sevinrim
neden boşanmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…