Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

evet bizi hak etmiyor herşey kızlarım için küçük 2.5 yaşında siz olsanız kıyarmısınız yoksa ne halt yerse yesinmi dersiniz benim tercihim 2.cisi altadacagını söylüyor hangisini tercih eder bilmem

bak kendin diyorsun bizi hak etmiyor diye
galiba sende acini böyle umursamiyormussun görünerek bastiriyorsun
ama en kötü ve siddetli patlak veren acilar, bastirilmis acilardir
kendini bosu bosuna kandirma
böyle sizin gibi rahatinida hic görmedimbenneyaptımki
daha neler duyucaz burda

ya ben inanmoyurm çocuklar için duruyorum demenize öyle olsa iki dakka düşünmez eşinizin suratına tükürür kapıyı ceker cıkardınız anneiz yada size sahip cıkacak birileri varmı bilmiyorum ama bi şekilde basımın caresine bakrdım bebeklerimle " bizi haketmiyo diyosun " haketmiyosa asla ne kendimi nede cocuklarımı gösterirdim. bunu yapmaya ne hakkı var eşinin kusura bakma sen cok rahatsın oldu gitsin uckurunun peşinde gönlünü eglendirsin sonra sen de bana dokunmayan yılan bin yasasın de olmaz öle sey ha dersen ki o yapacağını yapsın ama banada cocuklarada baksın bizi kimseye muhtac etmesin diye oda senin bileceğin bişey. ama benim vucudumda olan hersey eşime aitse cinsel anlamda eşim kimseyle paylaşmazsa bende eşime ait olan seyleri kimseyle paylaşmam.bu egoistlik değildir bu böyledir . dinimizdede bu böyle gecer aldatmanın her türlüsü evlilik kurumunun derinden sarsar sanalıda beyinselide cinselide her türlüsü
siz sessiz kalıp bunu kabul ederseniz kendi savunmanızda da cocuklarım için diye basınızı deve kusu gibi kumun altına sokmak yerine elinizi bence tasın altına sokup bir an önce gerekeni yapın.allah yardımcınız olsun

arasında bir fark göremedim doğrusu ....ha bedenle aldatmış ha beynen hiççç farketmez aldatma aldatmadır şekli önemli değil ....

zaten evliliğinde mutsuz olupta aldatılan siddet gören vs vs...gerçekten bosanmaya değer olayları söz ediyorum...çocuklarım için katlanıyorum deniliyor ya valla kimse kızmasın kimse kusura bakmasın inanmıyorum...peki evdeki o havadan çoçuklarınız çokmu mutlu sanıyosunuz siz zannediyosunuz ki baba anne bir arada olunca çocuklar mutlu hayır efendim değiiiiiil değil meutlu değil ve olmıcaklar madem umrunuzda değil onurlu davranıp çekip gidiceksiniz he çocuklarınız mı? onlar doğruyu yanlısı ayırt ettikleri zaman onlara durumu anlatacaksınız ve eğer isterseniz o çocukları çok mutlu büyütürsünüz ayrı olsanız bile bana çocuklarım için ayrılmadım demeyin.....

aldatmaya gelince hiç fark etmez ikiside iğrenç ikiside kötü....

acıkcası diğer msj ve bloglarınıza baktım size tek diyecegim derhal bi psikolojık yardım almanız.daha da bısey demıyorum .

acıkcası diğer msj ve bloglarınıza baktım size tek diyecegim derhal bi psikolojık yardım almanız.daha da bısey demıyorum .

:1shok::1shok:
haklisin valla
anneeee korktum valladelikafaduldendelikafadulden
mesajlari cok dengesiz ve tuhaf:1shok:

ne bedenen ne ruhen ne beynen hatta hayalinde rüyasında bile aldatmasın kabul edemem...

1 değil 10 çocuk olsa boşarım. öyle ahlaksız bir babayla aynı çatı altında yaşayıp kadınlık gururumu çiğnetmem.

ileri de babasının bir de metresi olduğunu öğrendiğin de çocuklarım anne iyi ki boşamadın babamızla büyüdük deyip madalya mı takacaklar. yoksa bu yüzden anne neye boyun eğdin hiç mi gururun yok herşeyi kabul eden bir ezik mi olucaz biz de diyebilirler.

bizim burada bir adam var evli. 2 çocuğu var. karısı boşanmadı adamın birde metresi var. iki daire yanyana tutmuş metresinden de bir çocuğu var. bu kadınlar gül gibi geçinip gidiyor. pazara bile beraber çıkıyor. herkes tip tip bakıyor onlara.. anne baba da metres de bile gurur kavramı bitmiş.. çocuklar da ileri de arsız yüzsüz sorunlu olursa kimin suçu?

şimdi yorumdan yoruma değişir.adam belki beni fiziksel aldatmıyor.ama şeytan girmiş aklına düşmüş hayaline bir hatun.adamceğiz düşünmek istemese de aklında o.ama olmaz bunu yapamam aldatamam diyor eyleme koyamıyor.bir başka adam üst tarafınin kime ait olduğu bile pek umru değil bi kadının dizkapağından altını bile görse hemen dalıyor hayale.el görse ayak görse ya da tüm kadınları soyup hayalinde neler yapmıyor ki.bitanesi de aldatmak aldatmaktır ha düşünmüşüm ha yaşamışım diyor direk eyleme geçiriyor kimle olduğu da çok fark etmiyor.o kadar çok senaryo üretilebilir ki.sonuç olarak insanların hayal dünyasına sınırlama yok.ama aklımızdan her geçeni de eyleme koymuyoruz irade denen şey var.eyleme koyan adamın hiç aklanır yeri yok.hayalinde aldatan adam da çeşit çeşit.yukarda anlattığım gibi.

hiç uzatmamıyım ikiside yıkar demiyim iğrençççççççççççççççççççç

Yıllardır alkolik bir kocaya sırf çocuklarım yüzünden katlanıyorum. Her daim söylüyorum ve tekrar ediyorum, evlilikleri 2 şey kurtarmaz, bu 2 şey olunca hemen yolları ayıracaksınız.
1- İhanet (ister bedenen, ister ruhen isterse sanal olsun farketmez)
2- Şiddet.

Adı üstünde aldatmak yaniii
İkiside çok kötü :1closedeyes:

ne demek bana görünmesinnn , ikisi de aldatmadırr, bu kabul edilebilir bir durum asla değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…