Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

aldatma aldatmadır
bunun ne beynı olur nede fızıkı valla
ıkısınıde kabul edemem
ayrıca mıdemde kabul etmez aldatan bır ınsanı
gıder bosarım onu
tuvalet temızlerım ayakta durmak ıcın genede onunlan bırlıkte olmam

beynen aldatmak daha kotudur soyleki hicbirzaman anlayamazsınız ama bedenen aldatma eninde sonunda birgun cıkabilir..ikiside olmasın tabi ya

beynen aldatmayı da kabul edemem diyen arkadaşlar pardon da kocalarınızın beyninimi okuyorsunuz nasıl anlalıcaksınız

Başka birine aşık olup, bunu açık açık söylemekte sorun yok zaten...
Onun adı da aldatmak olmaz...
Ama kalbi aklı başka birindeyken, sizi kandırırsa ozaman sorun işte...

Erkeklerin 2. kadından beklentisi genellikle "pastanede muhallebi yemek ve martılara simit atmaktan" çok daha fazlasıdır..

Bu nedenle erkeğin her türlü aldatmasının aslında bedenen olduğunu veya en azından o aldatma eyleminde nihai amacının cinsellik olduğunu düşünüyorum..

Aynı zamanda duygusal temeli de olabilir bu aldatmanın. Ama erkek gözüyle bakıldığında, sadece "duygusal" olan bir aldatma mümkün olamaz
.

beynen aldatmayı da kabul edemem diyen arkadaşlar pardon da kocalarınızın beyninimi okuyorsunuz nasıl anlalıcaksınız

cinsellik yaşamadan aldatan erkeklerden bahsediyorlar anladığım kadarıyla..
Yaşamadan derken.. yaşayamadan..

Çünkü hiçbir erkek hiçbir kadına sadece "duygusal" yaklaşmaz, muhakkak cinsel arzu beraberindedir.
Ancak duygusallık olmadan sadece "cinsel dürtülerle" yaklaşabilir, bu mümkün..

Yani her aldatmada cinsel aldatma vardır. Ya cereyan etmiştir, ya da erkek cereyan etmesi için 40 takla atmış, 457458 yöntem denemiş, muvaffak olamamıştır..

Tek başına "duygusal" veya "beyinsel" aldatmaz erkekler...

Aldatma aldatmadır ya sanalı reeli, beyni fizikseli olmaz. Çünkü adam seni bırakıp aklında başka bir kadın geçiriyor.

Seni değil başka kadını düşünüyor, başka kadına duygusal şeyler hissediyor, belki seviyor.

Yada sana değil başka kadına dokunuyor, başka kadını öpüyor..Çünkü sen artık onun kafasında bitmişsin...Erkeklere o kadar laf söylerim ama seven erkek aklındna başka kadın geçirmez...

İşini yapıp da eve gelmesi karısına olan bağlılığından değil tamamen aman düzenim bozulmasın mantığından.. Evdeki ne güzel her ihtiyacımı görüyor, yemek yapıyor, çamaşırı yıkıyor, tertemiz ev, tertemiz ütülü çamaşırlar, çocuğa da bakıyor, bu kadını niye bırakayım ki der. Ayrıca hiçbir metres bu işleri karşılıksız ve bedava yapmaz onunla anca gönlünü eğlendiri ama ahh benim Türk kadınlarım severek yapar bunları, yorulur ama yine de ben mutluyum der.

Off ikisi de kesinlikle tahammül edilmez ve affedilir şeyler değil...

Son düzenleme:
Aldatılmanın tercih edilebileni olur mu? benim için hepsi eşittir sonuçta ortada ihanet var , ne tür olursa olsun.

aldatma aldatmadır.. fiziken, beynen, ruhen manen her neyse işte.. bana görünmediği, hissettirmediği sürece problem yok bilmediğim için.. ha iş ki en ufacık birşeyden nem kaparım aşkımdan ölsem de geriye dönüp bakmam...

beynen ya da bedenen hiç farketmez aldatma aldatmadır ama tabii beyinlerini okuyamayız böyle bir gücümüz yok bedenen aldatma ise elbet ortaya çıkar. Her ikisi de bence bitirme sebebidir bir başkasının beyninde olması daha da kötü hatta bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…