Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

madem sana hakaret ediyor evini ayırsana
boşanırsan da takır takır çocukların için nafakanıda al ha boşanamam diyorsanda o da iyi bir düşünce adam aldatsa bile çok uzun sürmez nasılsa evli ancak öyle aldatır ama kötü birşey bu

uçkur düşükünü şerefsiz karısını yada sevgilisini aldatan erkekdende ,kendince gerekçe bulup aldatan şerefsiz kocanın herşeyine rağmen 2 gün küs kalıp 3.gün onunla yataga giren ve şerefsiz kocası uğruna aldatılmayı hazmeden karısındanda ,bile bile evli erkeklerle oynaşan aşk adında birlikte olandanda nefret ediyorum.
Böyle bir 3 lü ilişkide artık kimsenin kimseye saygısı yok o bellide kimseninde kendi onuru gururuda yok...
aldatmanın yatagı sanalı bedeni beyni yoktur.
aldatma aldatmadır.

canımcım çocuk olmasa çok kolay bir daakkada boşarsın adamın gıcık hareketlerinin acısı cocuklarıma babasız büyüterek çektiremem büyüsünler dogruyu yanlışı anlasınlar onu bekliyorum

kızlarım babaya düşkün ve küçükler onlar için sabrediyorum

her çocuk babasına düşkün olur

ilerde büyüdükleri zaman 18 de üniversiteye gittiler. belkide şehirdışında okuyacaklar.

4 sene sonra geldiler. sevip aşık olup evlenmek istediler..

kaldınız mı tek başınıza..

koca bir ömür gitti. aşksız sevgisiz ve mutsuz bir kadın..

size çocuklarınızdan ayrılın demiyoruz eşinizden ayrılın diyoruz.

ikiside yıkmaz..
böle bı adamı ben sallamam...
koynumda yılan varmış derım acırım sadece kaybolan zamanıma..
tükürür geçerim..

sevgı saygı yok ama cocuk var ondan boşanmıyorsun değil mı ne saçma-

meydan boş ya, saygı kalmamış ya , sanırım sevgide bitmiş ya yapıyor herif yapıcağını..

aldatmalar
hakaretler
belki şiddet..

o iki meleğin babası olmayı hak ediyormu bu adam, neden hak edenler değilde hep hak etmeyenler kazanır bu dünyada
ve neden kadınlar hep haketmeyenlere bağlı yaşamak zorunda kalır..
yazıklar olsunn senağlama

bıseyı merak edıyorum
sızn bı mesleğınız yok mu çalışın bakın cocuklara hanı ya yok para bı sekılde gelıyo ya gerısı onemsız dyorsanız ayrı mesele :1closedeyes:

evet bizi hak etmiyor herşey kızlarım için küçük 2.5 yaşında siz olsanız kıyarmısınız yoksa ne halt yerse yesinmi dersiniz benim tercihim 2.cisi altadacagını söylüyor hangisini tercih eder bilmem

kaç yaşında çocukların...
şimdi küçüklerse ilerde kaç yaşına geldiklerinde boşanmayı düşünüyorsun.

ben herzaman bunu söyler bunu derim.
hanımını seven insan aldatmaz.

erkek rahat ...
karım beni affeder ,karım çocuk var boşanamaz ,gidecek yeri yok ,karım bana aşık diye diye düşünüyor ohhhh orda burda gönül eglendiriyor.
nasıl olsa cepte var bir hatun .
öyle değilmi.
erkekleri aldatmaya iten en büyük düşünce budur.

affedecekseniz oturup sindirecekseniz ,ne ısıtıp ısıtıp kocanızın önüne getireceksiniz ,nede paranoyaklayaşmayacaksınız. kocanıza güveniniz tam olacak şüphelenmeyeceksiniz.

ha yok ben her an tetikte olurum şüphelenirim güvenım gider derseniz o zaman ne yapmanız gerekeni siz bilirsiniz.

affettiğiniz anda erkekler işi daha çok garanti olarak görürler.
çünkü tescillenip onaylanmıştır.

insan yaşamadan bilemez.başına gelmeden atıp tutması kolay.bende şu anda ikisini de kaldıramam diyorum.ama bosanınca da hayat güllük gülistanlık olmayacak...
insanın kurulu düzenini yıkan,huzurunu bozan erkek ve kadınların ALLAH BELASINI VERSıN!!!
buna sebebiyet veren o kocaların yada karıların da ALLAH BELASINI VERSıN!!!klava:
yani aldatmanın her türlüsüne kesinlikle karsıyımmm!klava:
ohhh azcık rahatladım....

ilk önce konunuzun baslangıcındakı :teytey: simgesı sankı bızımle dalga gecer gibi olmus bunu belirtmek isterım :1closedeyes:
ikiside kotu birsey oyle yada boyle ben sogurum kocamdan ve kafamda biter benım için evlılık ..
haa diyelım kucuk kızlarım olsun,çalışmayayım,ailemde destek olmasın..
bence siz çocuklarınızı değil kendınızı dusunuyorsunuz,cocuklarınızı dusunuyor olsanız bu durumda kocanızın kızlarınıza verdigi psikolojık zararında farkında olurdunuz !!
en basıtınden,kızların yarın buyucek ve hiç bi erkeğe guvenmeyecekler neden? babalarından dolayı.

kızlarını dusunseydın bencil olmasaydın ,eşinin senı aldattıgını ögrendıgın gun önce işe baslar sonra bosanma davası acardın.

kocanız suclu elbet ama bir sucluda sizsiniz kızlarınızın gelecegi acısından

Cinsel hayatiniz varmi yokmu bilmem ama....

diyelimki sevmedigim icin umrumda deyil, ama eger cinsellik varsa, kocamin baska bir kadinin sivisini bana tasimasi acayip midemi bulandirirdi, sadece o kadinin da degildir, evli bir erkekle yatan kadin zaten baska erkeklerle de yatigi icin, dolaysiyla baska erkeklerin sivisida bana gelmis olacak öggggggggg igggggggg kafamçokkarıştı:bbo:kimbilir o sivinin icinde neler vardir aids öggg, hepatit b iggggg ......daha bilmedigim bisürüüüü cinsel hastaliklar :kusan üye smili:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…