Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

Beyni bedeni farketmez. aldatırsa yıkılırım. böyle bir ayrımda yeni moda oldu he cok sacma!

üstelike erkeklerin beyni şeyisindeee..

yani beyinde aldattımı zaten bedenide dahildir :roflol:

budur işte başka söze gerek yok

Aldatmanın bedenen veya beynin diye bir şekli yoktur bu benim düşüncem..hemen adliyede bulurum kendimi biterrr

tabiki her ikiside iğrenç ama genelde kendini bilmez kadınlar, kadınca düşünmeyen kadınlar varya onlar kadınları düşmanı

ikisi arasında bi fark yok...
tabiki her iki şekide de yıkılırım!

evet arkadaşlarr hersey farklı aldatmak çok farklı ve bayan olarakta bunu kabullenipp kocamdır demekten vazgeçelim artık lütfenn bizlere yazık değilmii..atarsın kıçına tekmeyi biter

çok ağır şekilde ihanete uğradım. ama kızlar inanının sevgilimin başkasıyla yatması başkasını sevmesinde daha kötü olamaz. çünkü daldığı hüzünlendiği zaman acaba yaşadıklarınımı düşünüyo demek çok acı ama aşık olmamaış olsa yaşadı bitti diyebilirim belkide ama beyninde kalbinde başkasını olması çok acı bakın bugün doğum günü ama kutlamadım aramaım bile oysa her sene 12:01 de arardım mutlaka, geçen yıl bugün başkasıyladı ve yapamıyorum canım gerçekten yanıyor ama aldatılmayı hazmedemez asla bir insan

aynen cnm katılıyorum aldatnanın en agırı beyinli olanı bence

kesinlikle yatar geçer ama sevip unutulmuyo asla ömrü boyu geçmiyoo acısı aldatılana kalıyoo ama kadınlar yaapıyo ne anlıyolarsa evli sevgilisi olan insanlarla olmaktan yazık ya insanlık nerelere gidiyo

Bence bu iki kavramı birbirinden ayırmaya çalışan hanımlar kendini kandırırlar...Aldatan adamı affetmek için hanımların uydurduğu bahane,buna sığınıp kendini rahatlatıp adamın ekmeğine de yağ sürmekten başka bir işe yaramaz...

valla ikiside çok fena ama beynen çok daha kötü bence

walla okudum yorumları
ama selmayıda bır taraftan anlıyorum yıne de hak werdıgım soylenemez..
boyle bı kocayı ben bosarım defolur gıder derdım bekarken
sımdı de esıme dedım
aldatırsam bırdaha benı goremezsın
en agır cezayı alır
ılıskıyı bıtıtırm
dedım.
gerısı ona kalmıs
ama elbette yasanan gerceklerı bız bılmıyoruz bosa gıtsın demekte kolay bence sımdı ayrılsa tek basına yasasa 2 kızla cok zor
baskasıyla ewlence her erkek potansıyel tasır aldatmak ıcın
ama allah belasını wersın aldatan erkeklerın
kızlarıda kandırıyorlar ya ne dıyım allah kahretsın

arkadaşım allah ikisinide yaşatmasın herşeyi çektim herşeye katlandım ama buna asla katlanmam bugün beyniyle aldatan bence ilk fırsatta bedenende aldatır allaha şükür hiç yaşamadım ama büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum anladığım ispatladığım o saniye içinde biter aslada dönüşü olmaz

anlamışsın beni saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…