Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

taikide ikiside olmasın ama kalben aldatmasın beni dayanamam.bedenen olan 1 defadır geçer belki ama kalp severse 1 günde unutamaz, her dokunuşta onu arzulayarak onu hissederek dokunur.o yüzden kalben aldatmasın beni.

ikiside kabul edilemez..rüyamda bile görsem etkileniyorum..gerçegi düşünemiyorum.
allah kimseye göstermesin...

bence her ikiside çok kötü ama sanırım bütün erkekler aynıdır aksini iddaa edene inanmam çünkü ne kadar güzel olursanız olun bir erkek başak bir kadından ufak bir elektrik aldıysa bence mutlaka bilinç altına yerleşir buda demek oluyorki sizinle birlikteyken belki en yakın arkadaşınızı düşünüyor olabilir offf iğrenç bir durum bu ya

beynen veya bedenen sonucta bırşekılde aldatmayı duşunuyorsa farkı ne bunun....

hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde:mymeka:

ikisi de yıkar...ama beynen aldatmasının asla ama asla geri dönüşü yoktur... artık onu kocam, eşim, sevgilim, hayat arkadaşım hatta bir erkek olarak bile görmemin mümkünatı yoktur :1no2:

beynen aldatmak daha kötü bir durum diye düşünüyorum... bedenen aldatmak bir anlık nefs le alakalı ve geçici ama beyin aldatması o kötü ben v-ce artık seni beyninden atmış başkası var kalbinde yüreğinde buda adamı kahreder işte

Beynen derken illede aşık olması gerekmiyor,hiç tanımadığı bir kadını veya tanıdığı bir kadını düşünmesi bile aldatmadır bana göre.Başka bir kaınla cinsellik düşünmesi aldatmadır..bu şekilde düşünürsek kimbilir kaç kez aldatıldık,yakalayana kadar serbesttir ama yakaladığımda işini bitiririm :)

ıkiside kötü bir durum dilerim kimse yaşamasın ama,
Ben özellikle beynen aldatılmayı kabul edemzdim.
Benle beraber olup başkasına aşık olmasına, hayal etmesine tahammil edemzdim.

Ben ıkısını de kabul edemem ):
Beyın olarak; bır baskasına asık olacak, onu dusleyecek,
onu arzulayacak, onunla oldugunu hayal edereke bana dokunacak!
Ne kadar asagılayıcı bır durum ):
Dıger turlu;
Bır baska kadına dokunacak,
Onu opecek, sarılacak, tenının kokusunu alacak...
Ardından belkı bır kac saat sonra benımle olacak.
Dayanamam ben buna!
Kahrımdan olurum ):

ben onun başkasını düşünen o kuş beynini var yakarpuz gibi kırarım bedenen de yaparsa müsait bir tarafını nese....büyük konuşmayayım [/COLOR]

selma ciddimisin ben sevdigimi kimseyle paylasamam düsünemem bile
böyle birseyi allah korusun yaa her iki türlüsünüde istemem

ben onun başkasını düşünen o kuş beynini var yakarpuz gibi kırarım bedenen de yaparsa müsait bir tarafını nese....büyük konuşmayayım [/COLOR]

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ikiside kötü ama beynen aldattığını nerden bilebilirizki anlamak mümkün değil bencefisfisfis

Bedenen aldatsa zaten beynende aldatmış olur,
Beynende aldatması doğal değil
Yani ikiside yıkar beni....

Aşk bir anda çıkıp gelebilir, hesapsız, kitapsızdır. Kimseyi başka birisine aşık oldu diye suçlayamayız. Kişilerin elinde değildir. Bedenen aldatması kişinin kendi elindedir, fiziksel bir şeyler var ortada. Kendini tutamamış, yapmış diyenler de oluyor ama ben kendi fikirlerimi söylüyorum, tutsun bir zahmet, bu kendi elinde!

Her iki türlü de aldatmak aldatmaktır ama benim başıma böyle bir şey gelse birisinle yatarak aldatsa kızgın, kırgın olurum, beynimde büyütürüm ama birisine aşık olup gitse "Gitsin mutlu olsun" derim, hiçte kızmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…