Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426
dün Emre Karel in bir ropörtajını okudum da, erkeklerin bu dışarıdaki sarfettikleri eforu! maç yapmaya benzetmiş erkeklerin hepsinin böyle düşünmediğini biliyorum, farklı bir bakış açısı işte ama kaçamağın affedilir bir yanı da olduğunu düşünemiyorum

affediceğimi hiç zannetmiyorum
oh ne ala kaçamak adı altında her altı yesin
sonra yine bana gelsin
yok öyle bi dünya

erkek milletinin aldattıgını fln duyunca

derler ya "şeyini kesip vercen eline"

bak kaçamak böle yapılıyo ben de bundan zevk alıyorum dicen

bundan sonraki kaçamakalrında başarılar diliyceksın artık neresıyle yapar orası bizi alakadar etmez

Allah başa vermesin bişey demıyorum biri de bir bini de bir sonuçta farketmez

arkadaşlar o kadar zor bir durum ki yalvarırım büyük konuşmayın ben yaşadım biliyorum affetmek çok zor ve okadarda acıki insan asla unutamıyor ama bazen bir anlık hataları affetmeyi becerebilmeliyiz değilmi

Affetmem, affedemem, bi daha onunla olmayı midem kaldırmaz zaten

Ben sevgilimin basit hatalarına bile göz yummuyorum. Yumamıyorum.
Değil eşimin kaçamağına göz yumup sineye çekeceğim. Sonra o gelecek bir güzel benim koynuma girmeye devam edecek o iğrençliğiyle.
Aman Allah'ım. Korkunç!
Aşkımdan ölsemde o evlilik ya da birliktelik devam edemez.

insanlarda allah korkusu olmadıgı için oluyor bence bunlar hep ayrıca böyle bir durumda ne yaparız yaşamadan bilinmez ama hazmedilemez bişi

o benim tek gecelik kaçamağımı affeder miydi? sanmıyoruuuuummm

Başka birini koynuna aldıktan , onun kokusunu aldıktan sonra zaten pisliğini bana bulaştırmasın .
Büyük konuşmayım ama affetmem :)
çünkü hiçbişey eskisi gibi olmaz

Böyle ahlaksızlılara ve iğrençliklere kaçamak bunu yapan erkeklere de çapkın denilerek olayın zaten küçümsenmesi de erkeklerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil. Bir kere bile yapması ne kadar iğrenç bir insan olduğunun kanıtı değil midir zaten? Nedir bu kadınlardaki züğürt tesellisi arayışı anlam veremiyorum.

Ben affeden,affedebilen kadının alnının ortasından öperim arkadaş ! Pardon,yoksa alnının ortasından vurmalı mı demeliydim...

Eşiniz sizi aldatarak size karşı en büyük saygısızlığı yapmış demektir zaten.Başka kadınların koynundan çıkan adamı gelip kendi yatağınıza sokmanız(çok afedersiniz bu usluple konuştuğum için) resmen kendinize saygısızlıktır !

Bunun biri,onu,beşi olmaz hanımlar.Aldatma aldatmadır,hem alışmış kudurmuştan beterdir.İnsan bir şeyi bir kere yaptı mı ikincisi o kadar da etkilemez yani,sonra önünü alamazsınız.

Ayrıca şunu da belirteyim "erkektir yapar,erkektir elinin kiridir" anlayışındaki hanımlar çok afedersiniz ama aldatılmayı hak ediyorsunuz zaten,ne diyeyim müstehak size,çanak tutuyorsunuz böyle erkeklere !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…