Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426
Kaçamak dediğin rejim sırasında yediğin iki dilim baklavadır. :122:
Aldatmayı kaçamak olarak görenin aklından ya da midesinden şüphe ederim. Şirin isimler takınca daha masum bir iş mi olacak yani? Oldu olacak yaramazlık, zıpırlık, mızıkçılık filan da diyelim. Ben affetmem.

ben buna göz yummazdım ama o hayata gözlerini yumar o kesın

ben asla aldatma gibi birşey yapamayacagım, yapmayacagım ıcın onun bu davranısı benim daha da ıncinmeme neden olur. ki cogu bayanda benim durumumdadır zaten. allah kımsenın basına vermesın. sımdı asla derim, bekarım. bekar olunca hersey için gözümüz daha kara. çevremden gördüğüm kadarıyla evlenınce bir sürü seyi dusunmek gerekiyor. çocuk faktörü ailelerin tutumu vs. sevgim biter. affedemem ama ne yaparım bilmiyorum. allah yasatmasın..

kızlar ben asla affetmem yapamaz yaparsada ben yanında ollmammmm..erkektir yapar diye bişey yok bzde kadınızzzzzz

asla affetmem beni aldatmışşa bana saygısı ve sevgisi kalmamış demektir zaten o zaman da evliliğin ne anlamı var

affetmem söz konusu olamaz. bir kaçamak olduysa ilişki çatlamış demektir ve artık o çatlaktan içeriye ihanet çok kolay sızar...

hımm evli olsam bugün bir der tmm dersin yarın bi daha yapar öle gider tepki vermedikçe ses çıkarmadıkça o da bir sorun olarak düşünmez ben asla izin vermem

yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin
sözlerim sana ağır mı geldi?
kalbini mi kırdım afedersin:))))

diyip bi güzel kovalarım:)

ben asla affetmezdım mıdem o kadar genıs degıl bı kereyı yapacak cesaretı varsa onun devamı gelır dıe dusunuyorum

ne demek erkek yapar göz yummayın ya bu kadar .süründürürüm adamı valla yine yaparsa bu sefer ben kıskandırırım

asla affetmem diyenler ya bekar yada çocuksuz heralde. sonuçta burda görüyoruz eşim beni aldattı ama çocuğum var boşanamam diyenleri, beni dövdü, hakaret etti, yok ailesine ezdirdi vs. bunların hepsi çocuk için sineye çekiliyo, burdaki kadınların yalancısıyım ben..

Doğduğuna ğişman eder, sürüm sürüm süründürürdüm..
Sonrada bitirirdim..
O kadar kolay değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…