Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426
Evlilik heyecanı için kaçamak mı gerekmiş ne saçma.Evlilikte saygı kalmamış demek ki bu bunu gösterir.Affetsen bile eskisi gibi yürür mü ?Güven aynı kalır mı?Aklında her dakika şüpe olacağına böyle bir evliliği sürdüreceğine hiç olmasın daha iyi.
Hem 1 kere yapar devamı da gelir.

Yine de büyük konuşmamak lazım ama ben affedemem.Affetmem.Eskisi gibi olmaz hiç bir şey..

sen affettikçe o yapar. o yüzden affetmezdim.
hem bence seven insan bu türden affedilecek birşey yapmaz. yapmışsa süpheleri vardır.

Affetmek Allah'a mahsustur. Affedilecek bir durum degil, büyük konusmamak gerek ama sindiremem o kadar genis bi insan degilim.

Ihanet, ese yapilacak en buyuk haksizlik ve saygisizliktir.
Affetmem! Askimdan olurum, hergun aglarim, kafami duvarlara vururum ama yinede affetmem.
Allah'im kimseye bunu yasatmazsin.

Asla affetmem ! tabikide . Oh iyi valla baska kadınlarla fingirdeşsin sonra bana gelsin aklı nerdeymiş başkasınla beraberken . Hem affedersem 1. defa yapan 2. 3. hatta 4. kez de yapar alışmış kudurmuştan betermiş

Asla affetmem.

Büyük de konuşurum, bu konuda hiç taviz veremem.

Sadakat belki de en önemli parçasıdır ilişkinin.

Birine bağlanıyorsun sonuçta, birkaç kişiye değil.

Ben nasıl sadık oluyorsam o da olacak.

Kadını erkeği olmaz bunun.

hülya avşarın sitesi de kendi kadar tuhafmış vesselam kendi aldatıldı ya hatun gururuna yediremiyor , sanki her erkek aldatıyormuş gibi veya başkaraını arzuluyormuş gibi bir polemik yaratıp yaratıp duruyor......fark ettiyeseniz zaten hep bu konulara getirir lafını biriyle muhabbet ederken....başka derdi yok çünkü onun....
yani ben aldatıldım onun için bütün kadınlarda aldatılsın istiyor, böylelikle kuyruk acısını hafifletecek haspam ve diyecek ki herkes aldatılıyor.....ama sadece kendi aldatılınca farklı oluyor olay ....
zaten bunu çok kompleks yapmış belli =) peki her kadın aldatılıyor hülya hanımefendi de neden seni aldatan kocan feraye yi bunca yıl aldatmadı !? demek ki sorun adamda değil sen de....öyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp, salıverirsen kendini , böyle haddini bildirirler sana =)

konuya gelecek olursak
ne yani canı sıkılan erkeğe kaçamak yaptıracakmışız neden ? çünkü paşamızın canı sıkılmış (!) bak sen hele

tamam hadi affettik bir sefer dedik, peki ya bu herifin canı tekrar sıkılmayacak mı? ee tabi tekrar sıkılacak efendim ee ozaman da izin verelim! 1,2 derken bu iş 1000 i bulur....zira alışmış kudurmuştan beterdir....
kaldı ki onun canı canda bizim ki patlıcan mı !? istesek bizde bıktık deriz aldatırız neden yapmıyoruz çünkü sevgi herşeyin üstesinden gelir diye düşünüp zor günlerde dayanıp, iyi günlerin gelmesini bekliyor ilişkiyi canlı tutmak için kendimizi yeniliyoruz.....iyi o zman canı sıkılan başkasının koynuna atlasın oooh ne ala memleket

ilişkim devam etsin diye gururmdan geçemem...ne yapacaksa benle yapsın benim diğer kadınlardan eksiğim ne!? öyle hülya avşar aldatıldı biz dünden aldatılırız diyenlerden de değilim ! o tabi aldatılır diyorum, ki kim onun gibi olursa tabi ki aldatılır
ben (allah göstermesin böyle birşeyi ama) affedemezdim heralde.... zor çünkü her dakika aklımdan geçerdi o karıyla naptı onu nasıl öptü neresini öptü, ne kadar öptü ne kadar etkilendi neler hissetti vs....... yani bitmek bilmez düşünceler vesveseler....
ve işin sonunda ben ilişkimize,kendime vs sadece zarar veririrm.....ve sonunda gene ayrılık gözükür.....bu yüzden ikinci şans vermektense baştan ayrılayım da pislik herif derdine yansın, gururlu olduğumu görsün, beni kaybettiğine o yansın, affedilemeyeceğini öğrensin diye yol veriririm....
kimse benden daha değerli değil
yani boşanırım sonra da kendime daha iyi birini bulup ona gösteririrm, gözlerinin önünde yeni eşimle /sevgilimle vs öpüşürüm hemde o biçim sonra kudursun dursun kendi derdine yansın
alsın hayrını görsün o karının da , zira birgün ondan da bıkacak ......

Son düzenleme:

Büyük konuşmamak lazım ama affetmezdim. Bir kere yaptım mı gerisi gelir onun..Yok öle bir dünya..

Affedemem ama benim ilgisizliğim sorumsuzluğum yüzünden yaptıysa bir ihyimal affedebilirim , birde ben tek gecelik ilişki yaşarsam ve eşim affederse affedebilirim eeeee oda olamayacağına göre

baştan sona katılıyorum
Hülya aldatıldı biz hayli hayli aldatılırız diyenlere bende hastayım ,nedir yani Hülya dünyada tekmi bence sıradan bir kadın ben hiç beğenmiyorum fiziksel olarak eskiden güzel sayılırdı ama hal hareketi kıskanç tavırlarını beğenmiyorum , üstüne basa basa diyorum ben hülyadan daha güzelim
psrogramlarda dikkat ediyorum her zaman güzel olduğunun söylenmesini istiyor kendini dünyanın 8. harikası gibi görüyor insanlarda çıkarları için onu kırmamak için manada harikasın çok güzelsin diyorlar
konuyla alakalı olmadı ama söylemeden edemedim

Son düzenleme:

Hülya Avşar kendini Türkiye'nin en güzel kadını ilan ediyor ya her programda. Kendini kandırıyor işte. En güzel benim, bende aldatıldıysam her kadın aldatılır diye düşünüyor.
Ama yok öyle bir dünya.. Egolarını bıraksın o bir köşeye, öyle konuşsun bu konuları. Anca kendini yerin dibine soktuğuyla kalıyor, her seferinde.

Birgün eşimi Fahriye Evcen'le görüyorum,ben yanına yanaşıyorum bana bakmıyor bile.Konuşmaya çalışıyorum,normalde eşimin gözlerinin içi güler,bana pislik ve gözlerinin feri sönmüş bir ifadeyle kekeleyerek "Konuşma lan!" diyor ellerini bana doğru tehditvari açarak.Sıkılıyorum,öyle çok sıkılıyorum ki ağlayarak uyanıyorum

Allah'ım korusun,kimseye yaşattırmasın,o saçma rüya bile beni benden aldı,gerisini düşünemiyorum.Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin,bizleri o'na,o'nları bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…