baştan sona katılıyorum
Hülya aldatıldı biz hayli hayli aldatılırız diyenlere bende hastayım ,nedir yani Hülya dünyada tekmi bence sıradan bir kadın ben hiç beğenmiyorum fiziksel olarak eskiden güzel sayılırdı ama hal hareketi kıskanç tavırlarını beğenmiyorum , üstüne basa basa diyorum ben hülyadan daha güzelim
psrogramlarda dikkat ediyorum her zaman güzel olduğunun söylenmesini istiyor kendini dünyanın 8. harikası gibi görüyor insanlarda çıkarları için onu kırmamak için manada harikasın çok güzelsin diyorlar
konuyla alakalı olmadı ama söylemeden edemedim
hülya avşarın sitesi de kendi kadar tuhafmış vesselamkendi aldatıldı ya hatun gururuna yediremiyor , sanki her erkek aldatıyormuş gibi veya başkaraını arzuluyormuş gibi bir polemik yaratıp yaratıp duruyor......fark ettiyeseniz zaten hep bu konulara getirir lafını biriyle muhabbet ederken....başka derdi yok çünkü onun....
yani ben aldatıldım onun için bütün kadınlarda aldatılsın istiyor, böylelikle kuyruk acısını hafifletecek haspamve diyecek ki herkes aldatılıyor.....ama sadece kendi aldatılınca farklı oluyor olay ....
zaten bunu çok kompleks yapmış belli =) peki her kadın aldatılıyor hülya hanımefendi de neden seni aldatan kocan feraye yi bunca yıl aldatmadı !? demek ki sorun adamda değil sen de....öyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp, salıverirsen kendini , böyle haddini bildirirler sana =)
konuya gelecek olursak
ne yani canı sıkılan erkeğe kaçamak yaptıracakmışız neden ? çünkü paşamızın canı sıkılmış (!) bak sen hele
tamam hadi affettik bir sefer dedik, peki ya bu herifin canı tekrar sıkılmayacak mı? ee tabi tekrar sıkılacak efendim ee ozaman da izin verelim! 1,2 derken bu iş 1000 i bulur....zira alışmış kudurmuştan beterdir....
kaldı ki onun canı canda bizim ki patlıcan mı !? istesek bizde bıktık deriz aldatırız neden yapmıyoruz çünkü sevgi herşeyin üstesinden gelir diye düşünüp zor günlerde dayanıp, iyi günlerin gelmesini bekliyor ilişkiyi canlı tutmak için kendimizi yeniliyoruz.....iyi o zman canı sıkılan başkasının koynuna atlasın oooh ne ala memleket
ilişkim devam etsin diye gururmdan geçemem...ne yapacaksa benle yapsın benim diğer kadınlardan eksiğim ne!? öyle hülya avşar aldatıldı biz dünden aldatılırız diyenlerden de değilim ! o tabi aldatılır diyorum, ki kim onun gibi olursa tabi ki aldatılır
ben (allah göstermesin böyle birşeyi ama) affedemezdim heralde.... zor çünkü her dakika aklımdan geçerdi o karıyla naptı onu nasıl öptü neresini öptü, ne kadar öptüne kadar etkilendi neler hissetti vs....... yani bitmek bilmez düşünceler vesveseler....
ve işin sonunda ben ilişkimize,kendime vs sadece zarar veririrm.....ve sonunda gene ayrılık gözükür.....bu yüzden ikinci şans vermektense baştan ayrılayım da pislik herif derdine yansın, gururlu olduğumu görsün, beni kaybettiğine o yansın, affedilemeyeceğini öğrensin diye yol veriririm....
kimse benden daha değerli değil
yani boşanırım sonra da kendime daha iyi birini bulup ona gösteririrm, gözlerinin önünde yeni eşimle /sevgilimle vs öpüşürüm hemde o biçimsonra kudursun dursun kendi derdine yansın
alsın hayrını görsün o karının da , zira birgün ondan da bıkacak ......
Hayatımda sevgili,eş kim olursa olsun gidipte başka birisiyle bir günlük kaçamak yapsa midem almaz asla affetmem de söz konusu olamaz.
Hayatımda sevgili,eş kim olursa olsun gidipte başka birisiyle bir günlük kaçamak yapsa midem almaz asla affetmem de söz konusu olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?