Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426

aldatılmanın güzellikle uzaktan yakından ilgisi yoktur bu kadar sığ düşünmeyin!herşey güzellikte bitseydi insanın içinin ne değeri var ozaman? ambalaja aldanıp zamanla içindeki keşfeden gören erkek hüsrana uğrayıp bu işin sadece güzelikte bitmediğini anlar...ve doğrudur da kadın içinde erkek içinde bu böyle..o zaman çirkinler herzaman aldatılmayı hakeder gibi bir sonuç çıkıyor ki kimse haketmez.avşara gelince bende hiç beğenmiyorum o kadını, ha eskiden güzel bir kadındı doğruya doğru,ama şimdi eser kalmadı çok bozulmuş ayrıca topluma kötü örnek,ve ne yazıkki onu bu hale getiren de bizleriz toplum.. sesi olsa biraz saygım olurdu ama malesef da yok..şaka bi yana bende hülya avşara bin basarım tek farkım arkam sağlam değil ünlü değilim ayrıyeten sesimde var albüm yapsam yeridir burdan tüm prodüktörlere duyruluryürü incimnaz kim tutar bizi:13::13::13:

kadının tüm karakteri kompleksten ibaret şekerimhep en iyi ,hep zirvede olayım, herkes beni konuşsun derdinde ama kapandı onun devri ..eskiden birilerine sataşırdı polemiğe girerdi gündeme gelmek unutulmamak için şimdilerde gerek yok.. vesselam hangi kanalı açsam karşımda..izlemeye mecburmuşuz gibi..ayrıca aldatılmamak için kadın kendine bakmalı mantığını da doğru bulmuyorum ne yani kadın kendine bakmıyor diye erkek aldatmalımı illaki?bunumu gerektirir.insan yüreği ile severse kadını dişiliği ile değil kişiliği ile değerlendirir.. ama kadın kendini bırakmamalı tabi o doğru, ama kendisine saygısı için bunu yapmalı eşine beğendirmek için değil..sevgi saygı nerede?herşey cinsellikmidir?karşındakine, kendine saygın nerde?bence affetmek büyüklüktür ama aldatan kişi için aynı şeyi düşünemicem bir daha yapmayacağı ne malum? kişi buna yatkınsa aldatmasa bile devamlı başka kadınlara bakıcak bir kere yeltendi mi gerisi gelir.kadının kendine güveni olmalı büyük konuşmayalım ama inşallah kimse böle bir durumlar karşılaşmaz ..canım bu arada senden alıntı yapmış bulundum kusra bakma sana kısmen katılıyorum..sadece kadın kendine bakarsa aldatılmaz gibi olan kısmına takıldım erkeklere fazla yüz vermeye gelmez affetmeye acımaya da gelmez.onlar bizi aldatırken bir sn olsun düşünüyormu acıyormu karım duysa üzülür napar bilmemne dieyol ver gitsin. yol..saygı bitince sevgide biter.ve bu olay affedersen ısıtılıp ısıltılıp gündeme gelir zaten yara alan ilişki iyice zedelenir. katılıyorum hemfikirim belirtmek istedim.sevgiler...:)

İntikam için uğraşırım yaşadıklarımı yaşasın diye çünkü o kadar çok acır ki kalbim dayanamam.

allah gostermesin , ama afedilmez bi durum , kacamak yapmissa aradigini bende bulamamis demektir sessizce hayatindan cikarim eger sevmisse kahrolur bu ona yeter

kesinlikle affetmem..Büyük konuşmamak gerekir gerçi....Ama asla asla kabul etmem

Ben evli değilim gerçi ama evlide olsam asla affetmezdim. Ne demek ki tek gecelik ilşki ya.

malum şeyini kesip vahşi hayvanlara yem ederim

ihanete uğramak ister erkek ister kadın olsun çok yara verici bir durumdur. Etkiside çok uzun sürer bir kere karrşı cinse asla güvenemezsiniz. Bunun kaçamağı falan neymiş ya...

bırak eşimi suanki sevgilim bunu yapsa asla affetmem doğduğuna pişman ederim aşırı kinciyimdir ölmekten beter ederim onu

Hayatımda sevgili,eş kim olursa olsun gidipte başka birisiyle bir günlük kaçamak yapsa midem almaz asla affetmem de söz konusu olamaz.

Asla affetmem aşkından ölsem de affetmem gerçi öyle bir
durumda içimde aşktan eser kalmaz yerini nefret ve kin alır..

empati kurmalı
ben de ona aynı seviyede ihanet etsem affeder mi
affedilecek bir şey değil
edenlere de hayret !!
asla diyorum​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…