- Konu Sahibi puccakanka
-
sevgiyi aşkı sade ve sadece karşı cinste sanıp sonra deli divane arayıp, bulduğunda da nasıl coşacaklarını şaşıran bayanlara üzülsem mi acısam mı bilemiyorum gerçekten. yemeğini yedir, altını topla, yapmayanı kına, neden çünkü sen seviyorsun o yapmayan sevmiyor. oysa kadınlıktan ötürü çalışan şefkat hormonu gerçekte bebekler için var, kocalar için değil. ama dediğim gibi, sevgiyi aşkı sadece erkeklerde sanınca hepsi birbirine giriyor. sonra adamların terso bi hareketinde yaşayan cesete dönüşlerini izlemek hakikaten acı verici ama.
tartışma öyle değil böyle başlatılır. saygılar.
ben çayına şeker atar karıştırır veririm alışkanlık yıllardır öyle hatta ben elimde olmadan olayı biraz abartıp yemekte biber yada kabak dolması tarzı şeyler varsa onun tabağına elimi uzatır çatalıyla küçük küçük bölerim dolmaları çabuk soğusun diye yani bir ağzına yedirmediğim kalıyor gerçi onuda yapıyorum arada
aa çok acayibime gitti. ne karıştırıcam ya ahahha daha neler. bu yüzden evde kaldım sanırım ben
bencede böyle şeyler hzuur mutluluk veriyoo küçük şeyler ama büyük mutluluklar oluyoo:):)bu durumdan şikayetçiymişsiniz gibi bişey sezdim, 10 yıllık evliyim, tecrübelerimden yararlanarak bikaç bişey söylemek isterim, bunlar ufak şeyler fakat heycan veren, eşe hoşluk veren şeylerdir, ben çayı sevmem, fakat eşim çok sever sırf gönlü olsun diye her akşam bir çaydanlık çatı demler otururuz başına, kendime bir bardak doldurur çoğu zaman ağzımı sürmeden kalkarım, eşimin çayına şeker atıp karıştırdığımda olmuştur elbet, bu beni yormaz yada eksiltmez, aksine eşimin teşekkür etmesini bazen abartıp hayır dua etmesine vesile olur... deneyin bak! mutlu olacaksınız
:)))
seker atabilirim ama karistirmam, iyice nazli bebek olsunlar dimi
benimde eşim bana ev işlerinde çok yardım eder hatta elbiselerini çoğu kez kendisi ütüler veben pek yapmayı sevmiyorum ütü hele gömlekleri hep gömlekleri kendi ütüler bende arada bir canım isterse pantolonları ütülerim yani hayat müşterek tabi ne mutlu bizeBen çay sevmem. İsterse kalkar kendi demler. Bana da bişey içer misin diye sorar.
Kahveyi de çok sever. Bazen o çalışırken kahve götürüp bide teşekkur öpücügü alırım.
Sofralarımızı birlikte kurar birlikte kaldırırız.
Şimdi bana bazı arkadaşlar yok artık canım onu da yapıversene diyebilirler ama biz de böyle. Kimse birbirine sinirlenmez kızmaz. hayat müşterek ve o benim çocuğum degil sevgili eşim..
bende severek yapıyorum hiçte gocunmuyoru çünkü arada bir o benim çayımı karıştırır verir ne var yani onu mutlu görmek gibisi varmıçayı dökerr..şekerii atar..karıştırır...birde kaşığı çıkarıp eline veririm aşkımınn..ve bundan hiçbir zamanda gocunmam :)severek yapıyorum çünkü ve çok mutlu oluyor.. onu mutlu görmek beni dahada mutlu ediyor..böyle küçük ayrıntılar bizi mutlu ediyor4 yıldır evliyiz ve evdeyken kendi çayına daha şeker atmışlığı çok nadirdir..iş yerinde içemiyor çayını bende evde eline veriyorum kıyamıyorum..kendi çayına kaç şeker attığını bilmez..ama benim kaç şekerliği içtiğimi bilir işte aşk budur..
bende herzaman iki bardağa bir kaşık koyarım önce onunkini sonra kendimkini karıştırırm kaşık bende kalır ve ben bu bu olaya iice alıştım valla hiç garibime gitmiyokonu başlığını görünce kendimden birşeyler bulacağımı düşünerek sayfanızı açtım,ve iddianızı taraf olarak merak ettim.sayfaları okurken saat 17 :00 olsa da arkadaşın eşi gelse de şu iddianın taraflarını öğrensem diye okudum:)))sonradan çözdüm bir çok arkadaşın yazdığını da okudum fakat ilginç bakış açıları var "eli ayağı yokmu","yok daha neler" vb.gibi...bende şekerini atarım karıştırırım,bazen de eşim benim şekerimi atar karıştırır,onun hoşuna gittiğini hissederim sözel olarak hiç konusu olmadı ama bu akşam çayda sorup size yazarım benimde hoşuma gidiyor yani,ve hatta bezende bulaşık olmasın diye 2 bardağa tek kaşık koyarım yine birbirimizin çayını karıştırırız kaşık en son kim karıştırdıysa onda kalır bazen çay da demlemem eşim ister yorgunum falan derim kalkar kendisi demler bazen kahve bile yaptığı olmuştur eşimin,canım benim o,herkes evinde mutlu huzurlu olsun inşallah...bence küçük fadakarlıklar bunlar hadi öpüyorum sizleri...
kız sen az zıpır değilsin haaa illaki bi tartışma açtın yine dimi amaan yapmabe güzelim
hobaaaaa ben geldimmbiri bana taş attıda bi bakayım kimmiş dedimmm anum kim çıkar karşıma bizim aralık çıkar :) şimcik bebemmm başlık sahibimiz olannn :) triendy olan arkadaşm beni oklavayla kovcak ama neysem konuşmasam olmazzz :)))) tartışma konusumu demiştikkk en sonnn :) bebemmmm sen kocadan başka bir cinsemi aşık oluyorsun derdim normalde ama demicem ısrar etmee bebem önceki msjlarımda dediğim gibi :) aslında bu yapılan şeyler birazda karşılıklı diye düşünüyorummm hani o yan gel yat osman şekline alışırsa elbette olmaz ama o bana meyve soyup yedirirken hiç düşünmedn yanıma suyu gettrse çayımı getrrse bende ona yaparım hatta ben bazen elimle bir kaç kaşık yediriyorum çünkü biz mutlu oluyoruz ufak detaylarlaa :) bazen dışarıda ben onun aç olduğunu hissediyorum giriyoruz ama ona yetmiyor hemen ben yarısını yine ona veriyorummm bence aşk sevgi fedakarlık ister yoksa kimse erkek delisi değilll olmamalı bence :) ayrıca şekerini KARIŞTIRAMAYAN ERKEKle evlenmem fln diyen bişeyler diyosunz ya kızlar :) karşılıklı aşk yaşayındaaa göreyim sizi
ya tatlım bak boşver girme muhatab olma böyle konularla üzüceksiz moralini bozucaksın zaten acılısın yapma bidaha boşver uğraşma
Şimdi zaten emsalin ile tartışmamayı düşünmüş olsaydın en baştan bana laf söylemezdin :) bu demek oluyor ki bunun emsallikle alakası yok.ayrıca, ergen değilim 21 yaşında genç bir bayanım :) neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştayım allaha şükür aptal ergen de değilim ergen dönemi yaşama şansımda olmadı zaten :) olamazdıda hayatım el vermiyordu bilmem anlatabiliyor muyumdaha evlenmemişsin.. güzel bir cevap bu şuna benzer yemek yemedin tokluk nedir bilemezsin :) neyse efendim olgun abla herkesin aşk yaşmı kendine kime doya doya yaşar kimide boşa boşa :) kimsenn aşk hayatına laf etmedim sadece biraz renk kattık ama birilerinin hoşuna gitmemiş eee insan bunları yaşamayınca zoruna gidiyordur anlıyorum..
olgun abla olarak not yazmaktan vazgeç..şayet notlarını artık dikkate almıyorum
dipnot: cinsellik muhabbeti yapma istersen çünkü ben yapmıyorum muhatabım değilsin artık.!
aa bak hiç yakıştıramadım sana nasıl bir hayat o hiçmi oturup karşılıklı şöyle bir sabah kahvaltısı hazırlayıp yemediniz vah vah vah üzüldümaman tanrım! kusura bakmayın ama şaşkınlık içinde kaldım, biri bana böyle bişey yapsa -annem de olsa eşim de olsa hiç farketmez- acayip sinir olurum, ve aclıktan ölücek durumda değilsem hayatta yemem o yemeği masadan kalkarım. sanki benim beynim onu öyle yapmaya yetmiyomuş da ondan başkası yapmış gibi hissederim.
hiç bi zaman sevgi pıtırcıgı modunda olamadım, cok vıcık vıcık geliyo böyle şeyler bana :26:
ben de kendimden şüphe etmiştim sorun bende mi diyehadi çayı kim doldurursa otomatik olarak o şekeri de atar karıştırır verir diyenlerin ki mantıklı, çay doldurmak için o kalkmış bi kere, bidaha diğerinin şeker kasesine uzanması falan gereksiz olabilir alakasız biyerdeyse de, diğer türlü ay eşime çay dolduriym şekerini de atıym karıştırıp götüriym gibi bişeyi hic bi zaman düşünmedim
adama bi kere yemek bile yapmadım ki ayol, sabah tost yaparsa yiyodum yoksa biskremle besleniyodum sadece, bide çayını mı karıştırcam
yok canım allaha şükür hiç şikayetçi değilim konuyuda zaten sırf sabah iddalaştım diye başladı bu diyorum ya demekki çoğu insan yapıyormuş neyse iddayı ben kaybettim ama bu karıştırma mevzusu hala devam ediyo yani hala yapıyorum ve herdaim yapıcam çünkü aşkım benim evde her işin ucundan bana yardım eder evi temizler süpürür bazen siler ütü yapar çay yapar işine gelirse tabi sonra ne biliyim ya bir sürü şey biz 3 yıllık evliyiz ve bu hep böyle devam eder inşallah çünkü eşim titiz birisi amanin ufacık elbisesi buruşmuş olsa giymez hatta oyüzden çok dikkatli yaparım ütüsünü ama genelde kendi yapar ütüsünü aman canıma minnet valla benimde ohh ama onu çoook seviyorum o benim hayatımın anlamı 2 bebemin babası daha ne olsun herkeze mutluluklar diliyorum yuvalarındabu durumdan şikayetçiymişsiniz gibi bişey sezdim, 10 yıllık evliyim, tecrübelerimden yararlanarak bikaç bişey söylemek isterim, bunlar ufak şeyler fakat heycan veren, eşe hoşluk veren şeylerdir, ben çayı sevmem, fakat eşim çok sever sırf gönlü olsun diye her akşam bir çaydanlık çatı demler otururuz başına, kendime bir bardak doldurur çoğu zaman ağzımı sürmeden kalkarım, eşimin çayına şeker atıp karıştırdığımda olmuştur elbet, bu beni yormaz yada eksiltmez, aksine eşimin teşekkür etmesini bazen abartıp hayır dua etmesine vesile olur... deneyin bak! mutlu olacaksınız
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?