Eşinizin Cebinde...Yakaladınız

Eşinizin Cebinde...Yakaladınız

• Ankete Katılan
    202

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
eşinizle çok mutlu ve her yönden iyi giden bir evliliğiniz var,bütün sorunları ve dertlerinizi açıkcada konuşabiliyosunuz
fakat birgün cebinde cinsel gücü arttıran ilaçlardan yakaladınız

Birden fazla şık işaretlenebilir.

ben 2-3 şıkkı uygulardım,durumun gerçeği neyi gösterirse ona göre tavrımı deyiştirirdim

bende şıklar gözüküyor ama,başka arkadaşlar bakınca anlaşılır onlardada gözükmediği

buda güzel :sm_cool:
45 görünmez üye :Roflol: :Roflol: oylama yapmış oley:hooray:

şaşırırdım önce..araştırma yapardım eşimin beni aldatmıyacağına düşünürdüm...

araştırma tabiki başlar ama belki bizim için kullanıyordur habersiz kullandığı için olgun karşılarım, sonra bi puduna getirip sorarım kem küm ederse ilacı koyduğum herşeyi oa yedirirm yok gevelemezse ben hiç bilmiyorum görmedim

evliliği içinse belki utandığı için gizlemiştir,aslında erkeklere kızmadan uysalca sormak daha iyi

Kesinlikle aldattığını düşünürüm ve o an dünyam yıkılır gelir gelmez tartışırım.Aslında yanlış olur biliyorum ama böyle bir durumda sakin olamam sanırım.

:mymeka: araştırma elbette ve düşündüğüm gibiysede.......(terbiyem müsade etmedi):mymeka: :kızgın: ama eminimki öyle birşey kullansa ben istediğim için kullanır :1yes2: dur ben bir bakıyım ceplerine karıştıram gelem :a015:

:çok üzgünüm: üzülürüm ama beni aldatmıyacağını düşündüğüm için sorarım ama eğer böyle bişey varsada önce kendimde düzelmem veya toparlamam gereken bişeylerin olduğuna inanırım çünkü benim eşim kolay kolay böyle birşey yapmaz:1no2:

Çook şaşırırım,üzülürüm
Beni başkasıyla aldattığını düşünürüm
Kim için kullanıyor araştırma va takipler başlar
Sabredemez hemen sorar tartışırım
bunlar gecti hemen aklimdan :)

Aldattığını düşünmem benden gizli yapmasını gurur yapıyor diye düşünürek anlayışla karşılarım ama iyice anlamak için araştrırırım

ben de önce konuşurdum.konuşmadan asıp kesmek ,paranoyalar yapmak gereksiz.:1closedeyes:

önce onu bulduğum yerden alır başka yere koyardım eğer benden gizli arayıp da bulmaya çalışıyorsa o zaman şüphelenirim,ama eşim bi şeyi bulamıyınca hemen bana sorar o zaman benim için olduğunu anlarım,böyle bi şeyden utanıp ya da gurur yapıcak biri değildir...

kım ıcın kullandıgına baglı eger benım ıcınse sorun yok ama baskası ıcın oldugunu dusunmek bıle ıstemem

Back
X