Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

siz sessiz kontrolleri elden bırakmayın... dısardakı hayatlar bazen insanin canını acıtıyor..neden acıyan canlardan biri de siz olasiniz ki...demek istedigim benim kocam yapmaz benim sevgilim yapmaz demiyeceksiniz.

öyle kötü niyetten bakmam ama internete girince mail gelirse bakarım telefonuna gelincede zaten hep ortada durur saklama huyu yoktur hatto oğluma oynasın diye veriyo babmız bakmam yani

a.s benim gibi dusunenlerde varmis a.s

arkadaşlar ben de pek karıştırmam.fakat bir keresinde il dışına seyahat ettiğini sandığım gecenin sonrasında cüzdanından kendisinin onayı ile para alırken seyahat falan etmediğini o gece bu şehirde balıklar yenip alkoller alındığını alışveriş fişi sayesinde öğrendim. karıştırırsanız bişeyler bulursunuz.iyi düşünün bulduktan sonra ne olacak?ayrılığı ya da altüst olduktan sonra tekrar devam edebilmeyi göze alabilecek misinz?onların peşine düşüp saçma sapan işler yapmaktansa, peşine düşmemiz gereken başka biri var aslında: evlenmeden ve bu hallere gelmeden bu kurtlar beynimize girip kemirmeye başlamadan önceki halimiz.

İlk sene baktım..
Sonra bıraktım, bişey yoktu sıkıldım..
Aldatıldım..
Şimdi bakmıyorum,o na bakmak denmez didikliyorum...

ya bende ya da bizde(sevgilim ve ben) sorun mu va acaba,CADIARZU 2 yıl oldu bir gün bile ne o ne ben, cep karıştırma,mail şifresi isteme-verme,hiç olmadı. İşin garibi hiç lafı bile geçmedi,ve bundan hiç rahatsız değilim. Hatta bilsem,baksam kendimi rahatsız hissederim sanırım. Sanki ne bileyim,herkesin bir özeli de kalmalı bence, maillerden bahsediyorum. Kendi arkadaşlarımızla özel mailleşmelerimiz olmalı, sonra nasıl kız arkadaşlarla erkek arkadaş-eşlerimizi çekiştireceğiz. yok yok herkesin şifresi kendinde kalmalı bence...:uhm::1no2::1no2:

ben telefonuna da bakarım,mailinede...neden bakmayayım ki !!kocam değilmi herşeyi benim sonuçta.tabiki ona güvenirim ama hayatta her şeyde olduğu gibi hep bişeylere açık kapım vardır,hep düşüncem hayatta herşey olabilir.hiçbir zaman hiçbirşeye garanti vermediğim gibi buna da garanti vermem.çok severim,çok ta sevilirim ama olsun benim bakış açım bu!!!! ayrıca benim telefonumu kocam daha çok karıştırır.ama benimle aynı düşüncede olduğunu çok iyi biliyorum. bana güvenir ama yine de kontrolü elden bırakmamak gerekir diye düşünüyor heralde!!yerimseniben

ama kontrol için bakmam.çünkü insanların salak olmadığını düşünüyorum. böyle şeylere kafası çalışan insan tabiki elindeki delilleri yok edecektir.

allahım böyle şeyleri evlerimizden uzak etsin inşallah, şeytana uydurmasın,huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın!!!!!

yapmak ısteyen kısı baska bır maıl adresı acar yıne yıne yapar yanı baska bı hat alır yıne yaparr,,,ama ıste bız bayanların bazıları bende dahıl ayanamıyoruz bakıyoruz huyumuz kurusun

ben hala mail sifresini bilmiyorum uhuhuh... bende yok yere kendime problem arayanlardanim yaaa :çok üzgünüm:

vallahi bende bakarım maillerine o da benimkilere bakar. Benim bazen vaktim olmaz zaten bilir şifresini açıp bakarmısın falan da derim. Bende onunkilere bakarım. Tlf. zaten hep açık ikimizinkide. sms ler yada çalan tlf. lara kim müsaitse o anda o bakar. sorun diildir bizim aramızda

Benim esim bilgisayar kullanmaktan hic hoslanmadigi icin mail adresi yoktur onun.Ikimizin ortak maili var.Zaten orayada mesaj bir bana gelir.Ama maalesefki bir ara bende telefonuna bakardim.Ama artik pek yapmiyorum.

Bilghe ne guzel siralayip anlatmissin, tabi senin yaptiginda guzel ama sende bence ortasini bul bende bazen msj falan geldiginde bakmiyorum sormuyorum bu sefer esim gozume sokuyor sundan gelmis boyle demis diye :))))) tam umursamaz olucam diyorum bu sefer esim beni denemeye calisiyor acaba gercektenmi artik ilgilenmiyor yoksa numarami yapiyor... :)))

Sevgili kızlar,
eşinizin cep telefonuna ve msn'ine bakmak mı? Bu nereden çıktı?
Olacak şey mi? Adamı rahat bırakın. Kendine ait bir alana neden dadanıyorsunuz. Hepimiz, sırf kendimize ait, mahrem alanlara ihtiyaç duyarız. Msn ve cep, böyle alanlardır. Onun kendine ait alanına saygı gösterin.
İş, kontrolse, hayır derim. Kontrol etmeyin. Ama ona, kendine güvendiğinize dair güvence verin. Sizi yanıltmamak için, size sevgisinden ve size saygısından, yanlış bir şey yapmamaya gayret edecektir. İşi başından kontrol altına alabilirsiniz böylece. Yapacağı varsa yaptıktan sonrasını değil.
Ona güvenin, güvendiğinizi belirtin, mahrem alanlarına girmeyin. O da size ait mahrem alanlara girmesin. Şimdi düşünsenize, eşiniz oturmuş kadınlar kulübündeki mesajları okuyor. Ayyyyyyy, olmasın. derim.

bighe; zaten ben de gözünün önünde ay tel. bakim, ay mailine baki demem yani. o içerdeyken tel. bakrım mailini okuduktan sonar bakarım yani farkettirmem sadece ne yaptığından haberdar olmak isterim o kadar. bu güvensizlik değil öyle olsa aptallık olur bence çünkü isteseler binlerce mail adresi alabilirler dimi????

allah şeytana uydurmasın.AMİN!!!

kendi yazimi okumus gib oldum.. a.s

merhaba bende eşimin cep telefonunu ve maillerini karıştıranlardanım
ama size bir tavsiyem var aslında yapmamamız gereken bişey bu çünkü başıma öyle bir olay geldiki sormayın biraz komik ama gerçek eşim birgün telefonunu evde unutmuş bende kendi cebimden özel no ile aradım aynı dakikada eşimi arayıp haber vedim telefonu evde unutmuşsun dedim özel no dan biri aradı seni sordu fakat ben çıkınca seninle görüşmek istediğini söyledi ve kapattı dedim eşim huzursuz oldu tabi sonra eve gelince şakayı fazla uzatmak istemedim söyledim bendim diye veeeee allahın sopası yok işte aradan yarım saat geçti eşimin eski kız arkadaşı aradı eşim numara yabancı olduğu için benim açmamı istedi bende açtım bir baktım eski kız arkadaşı yıkıldım resmen yaaa....

beni ilgilendirmiyordu,hatta benim mail adr.şifresini ve birçok şifrelerimi kendisi bilir.Birgün kafama takıldı sordum "sen benim bütün şifrelerimi biliyorsun ,senin mail adresinin şifresini bana verirmisin bakacam"dedim vermedi daha sonra cep telini asla karıştırmazdım kandildi birgün,kız kardeşim eşime msj atmış,oda bana alda sen cvp yaz dedi.Tam cevap yazarken msj geldi...kayıtsız bir numara kandil mesajıydı ama baya anlamlı bişeydi önceleride hatırlıyorum o num'yı çok bir iki mesajında gıcık olmuştum.Sonra karıştırmaya başladım her karıştırdığımda birşeyler çıktı.Sonra Lanet olsun dedim kendimi üzmemek ve meraklı bir kadın olmamak için cebine asla dokunmuyorum.Maile gelince ,bana en sonunda ısrarlarımdan sonra verdiği şifresini hiçbişey yoken değiştirmiş,girmeye çalışıyorum girmiyor falan derken sordum değiştirdim dedi.Neden dedim cvp:özel dedi bende"seninki özelde benimki genelmi hayatım bende değiştiriyorum bundan sonra şifren beni ilgilendirmiyor amaaaa benim şifrelerimde seni ilglendirmiyor o zaman birbirimizin özellerine girmeyim "dedim sakladığı bişeyler varki adam değiştiriyor...HAYATTA YAPILAN HİÇBİŞEY GİZLİ KALMAZ...Fazlaca rahatsızlık vermemede gerek yok,karıştıran ,meraklı bir kadın olmamada.....diye düşünüyorum artık

SOK OLMUS vaziyetteyim :1shok: ne diye aramis yuzsuz :mymeka: sen n'aptin ? merak ettm eger ozelse anlatmayabilirsin

aynen benimkide vermiyor mail sifresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…