Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

ben artik bakmiyorum.. hem bakmadigim zaman ona cok dokunuyor artik bakmiyor gibisinden :))) ama bir yandanda eminim dusunuyordur icinden artik bana guvenmeyi ogrendi diye... zaten baksam bile bi suru tanimadigim nolar oluyor, esime sordugumda kendisi bile hatirlamiyor kim ne icin konustugunu, cok merak ediyorsan ara sor der :))) isinden dolayi surekli oyle iletisim icinde n'apim fazla sIkmak istemiyorum bitanemi,kendimi onun yerine koyuyorumda eger bana aynisini yapsaydi cok fena daralirdim, gerci yine yapar benden gizli telefonumu karistirir isten gelince :)))

bende bakarım.ne o gızlı saklımız mı var oda bakma ıhtıyacı gayet tabı duyuyor zaten

eşimin internete girmeye fırsatı olmadığı için maillerine ben bakarım zaten kimseden mail gelmez.o da benim şifrelerimi bilir nete girer girmez açar bakar ama içim rahat gizlim saklım yok .ayrıca ben onun telefonunukarıştırmazdım çünkü sevmem böyle şeyleri sonuçta özel eşya ne kadar eşim olsada ne o benim eşyamı karıştırsın nede ben onunkini.ama baktım o benim telimi kurcalıyo o kurcaladığı zaman bende kurcalıyorum

Telefonlarini karistiriyorsunuz da anlamadigim şey şu;

Adam oyle bisey yapsa mal gibi aramalari ve mesajlari telefonundan silmeyip o sekilde mi eve gelecek sanki? Telefonunu karistirarak bi yere varilmaz bence. Mail adresi de ayni sekilde cunku sizin bilmediginiz bir mail almistir zaten gizli bisi varsa...Sizin bildiginiz, guven vermek icin onemsiz maillerin geldigi bi adrestir.

bende önceden bakıodum herşeyine..hissediyosun çünkü bişeyler karıştığını..
şimdi bakmıyorum şifresini bildiği halde..hatta geçende bana mail gelmişmi dedi.bilmem bakmadım dedim..3-4 gün olmuş hatta nete girememiş..şaşırdı..eskiden bakardın dedi..artık şüphem kalmadı senden o zaman hissediyodum dedim..hoşuna gitmiştir belki ama bozuldu sanki..hatta 5 dk sonra aradı bakmamıştım daha..garip geldi adama..
ama şimdi tel un ayrıntısı bana gelecek..vede bunu bilio..elindeki tek hatta o..bakarım nereyi aramış ne yapmış..güvenmek miii...bi yere kadar..yaparsa ne olacağını biliyo..benidemi dinlemezsin belki iftiradır diyo...dinlemem diyorum..

Erkeğe tam güvenmek aptallıktır ben de sadece onun ağzına bakmayacağıma göre.Kavgalı zamanlarımızda kimlerle konuştuğuna bakarım.

erkege guvensen bile bu zamanda etrafa hicmi hic guven olmuyor.... cunku baya bi zaman degisti yakinda kim bilir kiyamette kopar..

ben 7.5 yıldır bu adamla birlikteyim herşeyini didik didik arıorum valla bakarım kontrol ederimm

tabii ki de bakarım,ama aldatılma şüphesinden değil,zaten Allah korusun öyle bi şey olsa onları silmeyecek kadar aptal bi adam değil heralde...ama arada bi bakarım kimlerle konuşmuş diye...niye bakmayacakmışım ki?o bana gelen msjları benden önce okuyor!

ben bakarım hobi haline getirmisim ne yapiyimyerimsenibenyerimseniben

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

böyle birsey yapmama gerek bıle yok cunku esım boyle seylerı benden gizlemez biz birbirimizin herseyını bılırız gızlımız saklımız yok allaha sukur...Şeniz:1hug:

ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN... ALLAH kimsenin yuvasını bozmasın baksan bir türlü bakmasan bir türlü irkek milleti tlf na yada maillerine ulaşmak zor onlar kendilerine gizli bir ortam kurmuşlar, evlenmeden önce eşimin faturasına bakardım, evlendik ne oldu biliyormusunuz? ne faturayı nede tlf nuna bakamıyorum kendisi hemen panik yapar yada tartışırız , der ki bakmanı istemiyorum artık bende vazgeçtim ne yapabilirim ki? sadece ALLAH herşeyin hayırlısını versin ve içlerinde ALLAH KORKUSU OLSUN DERİM. burdaki arkadaşlara da sabır versin. emeğinize sağlık teşekkürler..

valla benim eşim cep tlefonu kullanmıyor çünkü hiç sevmiyor çok ısrar ettim ama kesinlikle kullanmam diyor..onun için rahatım...ben eşimin herşeyini bildiğim için tabi oda benim çok şükür bir soru işareti yok kafamda....

bende hiç karıştırmam ama şüphelendiğim bir durum olursa ne gerekirse yaparımKötü Kazen

Erkekler karda yürür izlerini belli etmezler ,kontrol altında da tutulmayı hiç sevmezler .(bacılar yapıcaksanız gizli yapın bu işleri ben oyle yapıom hünüz daha bişey yakalamadım ama karıştırdıkca insan paronayak oluyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…