Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

bende sifresini ogrenmeye calismistim gizli sorusu kopegin adi neydi,esime sordum, o da guldu sifremimi ogrenmeye calisiyorsun diye, tekrar denemek icin girdigimde soruyuda sifreyide degistirmis... cok merak ediyorumya gelen giden maillerini.. benim mesela gizlim yok isterimki o da saklamasin benden,bi yandanda haklida olabilir gizlemekte.cunku ben ufak seylere bile takilip kiskanabiliyoru.. ama yinede kim ne yaziyor merak ediyorum EMINim ozel birsey yoktur amma.......batsin huyum yaaa

BENDE BAKMAM AMA BAZEN İÇİM İÇİMİ YEDİĞİ ZAMAN O GÖRMEDEN BAKIYORUM O DA BAZEN kafamçokkarıştı

ben karıştırdım..daha doğrusu önce sessiz aramalar olmuştu daha balayındaydık..sonrasında da devam ettik..kim olduğunu tahmin etmekde zorlanmadım eski nişanlısıydı...sonrasında bi kez ben actım.daha çok alo dyeceksin dedi yapışkan kızzz..bende demediğimi bırakmadım.sonrasında eşimin onu ardığını falan gördüm arama kaydından..uyarmak için aramış..ama benim güvenim sarsıldı ve artık ona gğüvenmiyorum.benden habersiz işler yaptı..bana aradığını söylemeliydi.sonrasında yine sessiz aramalar,yine eşimin onu aramaları oldu ve ben ona olan güvenimi birdaha geri gelmemek üzre kaybettim.şimdi ne yapsa boşş.telini karıştırıyorum.ceplerini.5 dk.geç gelse kızıyorumda..cebini açmaz meşgule düşürürse ısrarla arıyorumda..arbanın koltuğu birass ger çekilmiş olsa buraya kim oturdu diye sorguyada başlıyorum...ona ööle gerek çünkü..başka bişi daha yakalarsam bu evliliği artık bitiriceğimide söyledim..ne kadar gözü kara olduğumu bilir..

canım benim verdiğin bilgi çok ama çok değerli bende böyle yapmaya başlamıştım tamda yanlışmı yapıyorum eziyormuyum ki diye düşünürken sen böyle bir mesaj atmışsın çok teşekkür ederim bunu şimdi gönül rahatlığıyla yapacam tatlım HİÇBİR KADIN ÇİRKİN DEĞİLDİR BİRAZ EL ATMAK GEREKİYOR DEĞİLMİ saol canım öpüyorum:1hug:

canım benim üzüldüm bişey demiycem bu durumları ben çok yaşadım ama BİLGHE arkadaşımızın bana yazdıklarını bir okursan iyiy olur kendini yıpratma tatlım inan migrenim azıyor benim sen BİLGHE yi oku çok doğru söylüyor

ben eşimin eşimde benim bütün şifrelerimizi biliriz.ama hiç bi zaman açıp da bakmayız o da bakmaz bende.cep telefonunu da karıştırma huyumuz yok ama gelen mesajlara kime denk gelirse o bakar.öyle önemsemeyiz.biz günün hemen her saati beraberiz zaten.raabim birbirimize olan güvenimizi sarsmasın

Herhalde canım arkadaşım harikasınn!!! Ve inan tecrübeyle sabit başaracaksın sakın yılma ve karşı tarafada oyun yaptığını çaktırmaa hadi görim seni a.s.

Birtanesin sen tekrar tekrar saol öpüyorum canım.Ay insan kendini daha güvenli hissediyor destek görünce bitanema.s.

merhaba.oncelıkle sunu söyliycem malesef bakılmalıymış bende bunu yenı anladım.benım esım cok evcımen uyumlu gece hayatını dısarı yasamını cok sevmeyen biri olmasına ragmen benı aldattı.bunu 2 gun önce ögrendım bende.hiçsupelenmemiş hiç arastırmamıştım tesaduf sonucu onun telefonuyla annemle konusurken bir mesaja rasladım.inkar ettı ispat edemedım ogunden sonra onu incelemeye alıdım msn cep tel arabasını cebını cuzdanını ve ögrendım ve bosanıyorum.umarım sız bunları yasamak zorunda kalmazsınız.ama ona bellı etmeden kurcalayın gozunun onunde yapmayın önlem alıyorlar.internette bir program var eger esınızın msn sifresını biliyorsanız o programı yukletın butun yazışmaları sızın msn sonradan gelıyor.uyanık olmak lazım.bol sanslarKötü Kazen

gercektenmi cnm cok uzuldumya durum ciddimiymis belki o bayan esini rahat birakmiyordur,eger esin karsilik vermemisse bence bi daha dusun cnm..

ben telefonunuda karıştırırım bilgisayarınıda ancak bu ondan çok rahatsız karıştırmayayım diye herşeyine şifre koyuyor dolayısıyla giremiyorum

Evli deilim ama evli olsaydım elbette telefonu da karıştırırdım,rehberi de sorardım tek tek,msjları da okurdum,tlf çaldığında açardım da,mail adresine de bakardım psikopatım ben :) Kocam deil mi kardeşim,benden gizlediği bişi olmıcak,herşeini bilcem ama karşılıklı tabi ki,o da benimkini bilcek,evlilik böle olmalı yani karı -koca arasında mailmiş,msnmiş,telefonmuş böle saçma ayrılıklar olmamalı

Hani sürekli bişilerin peşinde olan psikopat kadın deil de ama yine de eşinin herşeyinden haberdar olan,tüm şifrelerini bilen,eşiyle arasına hiç böle özel alan koymayan bi evliliğm olsun isterdim ben,aynı şekilde eşim de benim şifrelerimi bilsin,beni kıskansın telefonumu kurcalasın isterim,ilgili olsun isterim,evlilik böle olmalı yaa özel alan şifre falan da noluoooo??

al sifrem bu der, ama fazla kullanmadigi, bi tek reklam falan gelen bi mailidir, esas maili baskadir, vermedigi surece nerden bileceksiniz...telefonu heraksam kurcalasaniz bile aldatma oldugu halde hicbisey yakalayamayabilirsiniz, tedbirini alir adam...

yani bence cozum degil karistirmak, zaten hissedilir bence bunlar olmadan da...onun g.. havaya kaldirmaktan baska bisey olmaz bence surekli takip etmek...

bilghe dogru soylemis, siz boyle yaptikca havaya girecekleri vazgecilmez zannedecekler kendilerini. Esas vazgecilmez olanin biz oldugunu hissettirmeliyiz...

Ya kendini bilen bi erkek böle havalara girmez yaa,eşini seviosa mutlu olur hani eşim beni kıskanıo sevio falan der,aşırıya kaçılmadığı sürece kıskanılmak güzel bi duygudur ama ne biliym öfff kafam karıştı ne haliniz varsa görün anacım kafamçokkarıştı

Bu kadar politik olamam ben yaaa salağın tekiyim zaten ben taktik falan hiç uygulayamam valla,nolacak sonum merak ettim ama size katılıyorum,sevginizi dolu dolu direkt verince layık olamıolar,sevgi gösterisinde cimrilik yapınca kapınızda köle oluolar,erkek milleti köküne kibrit suyu ne diymmmm

Arkadaşlar, bakmayın şu özel mesajlara. Bakarsanız ona açıkça güven duymadığınızı belirtmiş olursunuz ki, güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa o da size güven duymamaya başlar. evliliğinize ya da arkadaşlığınıza neden durduk yerde zarar veresiniz ki? Ha tabi, varsa yaralayıcı bir geçmişiniz, e o zaman...

valla ne yalan söyliyeyim ben bakarimmmm )))

Ama tabiki gözüne soka soka degil, onun haberi bile olmuyor baktigimdan

Hic bir erkege GÜVEN olmazzzzzzz

maillerine bakma mı eşim istiyor işe yarayacak vede okuması gerekn önemli mailleri silmiyorum diğerlerini siliyorum. telefon konusunada gelince onuda karıştırırım ama arayan aranan numaralardan çok resim kısmı müzik kısmı vs sevmedğim resimleri sileyim mi diye sorarım yada bilg. atılacak varsa atarız beraber. mesajlardada hafıza dolduğu için ayıklamamı ister kampanya msg leri sağolsun. yani arada alıp mesajlarınıda gereksiz olanları siliyorum önemli yada saklamak istediği mesaj yoksa hepsini siliyorum.
bazen birini arayacağı zaman hemen yanına koşuyorum ilk kendi numaramı gördüğüm için kim bu diye takılıyorum O da "itiraf ediyorum ben deli gibi aşığım buda onun numarası der..

eşimin cep telefonunuda karıştırırım gerekirse maillerinede bakarım
maillerine bakma ihtiyacı hiç duynadım bu güne kadar
ama cep telefonunu gözünün içine baka baka karıştırım kimnle ne zaman ne kadar konuşmuş onlarada bakarım bilmediğim numaraları da sorarım o da bana söyler söylemezse zaten o anda problaem olur zehir ederim ona dünyayı çok fenayımdır ha
ama bende günahını alıyomuşum gibi hissediyorum çoğu zaman
yersiz aslında bu hareketler ammmmaaaaa şeytan dürtüyo cnm aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…