canım benim verdiğin bilgi çok ama çok değerli bende böyle yapmaya başlamıştım tamda yanlışmı yapıyorum eziyormuyum ki diye düşünürken sen böyle bir mesaj atmışsın çok teşekkür ederim bunu şimdi gönül rahatlığıyla yapacam tatlım HİÇBİR KADIN ÇİRKİN DEĞİLDİR BİRAZ EL ATMAK GEREKİYOR DEĞİLMİ saol canım öpüyorum:1hug:Senin yazını okumadan yazmışım ve tabii ben kendi düşüncelerimden dolayı yazdığım için senin mesahından sonra sanki pek vurdum duymaz bir yazıymış gibi olmuş öncelikle afedersin
Senin konunla ilgili olarak sakladığı birşeyler olduğu belli. Aranızda ki güveni sarsacak bir durum gelişmiş, ama yanlış anlamassan arkadaşım sana bir kaç şey demek istiyorum.
Eşinin yanlış işler yapıyor olması yüksek ihtimal ve eminimki beş para etmez kişilerden oluşan bir durumdur. Yarın öbür gün ortaya çıkarsan kesin yalvarıp yakarır onlar önemli değil sensin önemli diye...
Benim naçizane tavsiyem arkadaşlarım denediler çoğunda işe yaradı:
Tamamen karakterini, tipini yani saçını başını değiştir, eski "canım kocamsın" modundan çık ve bu yaptığını ona "umrumda değlsin bebeğim, ben şahane bir kadınım" imajı vererek biraz amiyane bir tabir olacak ama yedir. Böyle durumlarda hani surat asıp, trip yapmak kesinlikle işe yaramıyor, ona yaptığının haklı olduğunu ispatlattırıyor. Yani ufacık bir iç huzursuzluğu dahi olsa, senin o yüzünüzdeki ifadeden ötürü veya bunun sonunda gelişen kavgadan ötürü "hah bak hakediyo işte " dedirtiyor.
Erkekler evlendikten bir süre sonra evdekini cepte sayıyorlar. Bir gün o evdekinin de gözünün açılabileceğine inanmıyorlar.
Maymun gözünü açsın arkadaşlar hiç kimsenin hayat arkadaşına bunu yapmaya hakkı yok. Kötü Kazen
ben karıştırdım..daha doğrusu önce sessiz aramalar olmuştu daha balayındaydık..sonrasında da devam ettik..kim olduğunu tahmin etmekde zorlanmadım eski nişanlısıydı...sonrasında bi kez ben actım.daha çok alo dyeceksin dedi yapışkan kızzz..bende demediğimi bırakmadım.sonrasında eşimin onu ardığını falan gördüm arama kaydından..uyarmak için aramış..ama benim güvenim sarsıldı ve artık ona gğüvenmiyorum.benden habersiz işler yaptı..bana aradığını söylemeliydi.sonrasında yine sessiz aramalar,yine eşimin onu aramaları oldu ve ben ona olan güvenimi birdaha geri gelmemek üzre kaybettim.şimdi ne yapsa boşş.telini karıştırıyorum.ceplerini.5 dk.geç gelse kızıyorumda..cebini açmaz meşgule düşürürse ısrarla arıyorumda..arbanın koltuğu birass ger çekilmiş olsa buraya kim oturdu diye sorguyada başlıyorum...ona ööle gerek çünkü..başka bişi daha yakalarsam bu evliliği artık bitiriceğimide söyledim..ne kadar gözü kara olduğumu bilir..
Herhalde canım arkadaşım harikasınn!!! Ve inan tecrübeyle sabit başaracaksın sakın yılma ve karşı tarafada oyun yaptığını çaktırmaa hadi görim seni a.s.
bunun kıskanmak yada şüphelenmekle alakası yok....o yönden aklıma bile gelmez..ama genelde bakarım...günün özetini tlf aranan,arayan numaralardan,mesajlardan çıkarırım:)maillerinede bakarım...gizli saklımız yok hiçbir konuda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?