• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin daha çok iyi bir baba olmasımı önemlidir,yoksa daha iyi bir koca olmasımı?

?

• Tabiki iyi bir baba olması..

OY: 29 24,4%
  • Bence iyi bir koca olması daha önemli

OY: 49 41,2%
  • Ben bilmem beyim bilir

OY: 9 7,6%
  • Diğer..

OY: 32 26,9%

• Ankete Katılan
    119
Eşinizin daha çok iyi bir baba olmasımı önemlidir,yoksa daha iyi bir koca olmasımı?kaydirigubbakcemile2​
İşte en büyük yanlış
Bir erkek aynı anda hem iyi bir baba hem de iyi bir eş olamıyorsa yürüsün gitsin..
Ne o piyango gibi,aman tanrım umarım kocam ya iyi bir eş ya da iyi bir baba olur diye birine razı mı olacağız
Olsun,kocam beni dövüyor ama bebeğimizi seviyor
Ya da offf kocam bana bayılıyor ama çocuğumla ilgilenmiyor :roflol:
Ya ikisi ya hiçbiri :lepi:

bana koca olsun çocuğuna baba olmasın delikafadulden
ya da çocuğuma baba bana koca olmasın delikafadulden
kusura bakmayın ama saçma delikafadulden
ya ikisi olsun yada ikisi de olmasınn
ya da delikafadulden
kısacası dilarem sana katılıyorum
hatta katıla katıla gülüyorum delikafadulden

kesinlikle ikisini de en iyi şekilde yapabilmelidir.
iyi eş olamıyorsa zaten iyi baba olamaz,
iyi bir bab değilse bana eş olamaz :umursamaz:

bunu ayrımı olmaz. eğer ortada bir aile bir yuva varsa kadında erkekte iyi bir eş ve iyi bir anne,ve baba olmalıdır.

baba olmayacağına göre mafoldumben iyi bi koca olsun bana

iyi bir evlilik iyi bir kocanın olmasıyla alakalıdır ama iyi bir koca olmanın yoluda iyi bir baba olmaktan geçer...

tabiki ikisi biz nasil ikisi ile bas edebiliyosak hem anne hem es hemde evde isci gibi calisiyosak
onlarda edebilmeli

2 aydir anneyim inanin gunun nasil gecdigini anlamiyorum mama saatinin ne cabuk geldigini hic anlamiyorum
esimde hem iyi bir baba hem iyi bir es olmali

Tabiki ikiside olmalıdır ama ben ikisinden birisi seçilmek zorunda olsa diyorum?kafamçokkarıştıYoksa tabiki bana iyi koca,çocuğuna iyi baba olmayan adamdan hayır gelmez:CüvCüv:..

2 side olmalı beni sevip çoçukları ezecekse yada çoçukları sevip beni takmayacaksa ne anlamı var ki evli olmanın..gebertirim vallahi..:mymeka:

Back
X