Eşinizin Değiştirebildiğiniz Yönleri Var Mı?

Benimkide istediğim kadar değişti fazlasına gerek yok..

Kıskançtı giyim konusunda vs.. bi şekilde hallettimm pek karışmıyor
Herhangi bir yere gittiğimde gittim geldim gibi süreklii brifing veriyordumm onlarıda bıraktıırdım..
Denize sn onlamı giriceksin (mayolar bikiniler) aslaaa olmaz diyen adam 4 sene rötalıda olsa kendi eliyle aLdı mayomu denize götürdü..
Kendim 1-2 hafta tatil yaparım (asla yollamazdı)
semtimizde konser fln olduğunda ne işin var diyen adam kendi eliyle götürdü..

Gerçekden bazı şeyler bizim elimizde

Benimkide istediğim kadar değişti fazlasına gerek yok..

Kıskançtı giyim konusunda vs.. bi şekilde hallettimm pek karışmıyor
Herhangi bir yere gittiğimde gittim geldim gibi süreklii brifing veriyordumm onlarıda bıraktıırdım..
Denize sn onlamı giriceksin (mayolar bikiniler) aslaaa olmaz diyen adam 4 sene rötalıda olsa kendi eliyle aLdı mayomu denize götürdü..
Kendim 1-2 hafta tatil yaparım (asla yollamazdı)
semtimizde konser fln olduğunda ne işin var diyen adam kendi eliyle götürdü..

Gerçekden bazı şeyler bizim elimizde

Vay be harikasın.
Asıl benimki de bunlarda sıkıntı yapıyo bi de şimdi biz uağız ben Almanya'da o Türkiye'de, o kadar sorun oluyo ki
Nası becerdin be tatlım:))

Son düzenleme:
Vay be harikasın.
Asıl benimki de bunlarda sıkıntı yapıyo bi de şimdi biz uağız ben Almanya'da o Türkiye'de, o kadar sorun oluyo ki
Nası becerdin be tatlım:))

Canım erkekler dedikleri yapılsın isterler..
mesela ben dar kot seviyorum esim sevmez..
Giydiğimde çıkar dediği oluyordu..
çıkarmasam kavga çıkıyordu
bende çıkarıyordumm sonra başka gün tekrar giyiyordum bişe demiyordu..
Onların amacı o an istemiyorsa üzerine gitmiceksin hee diyip geçiceksin sonra bişe demiyorlar..
Düğüne bile onsuz gidemezdim düşün işde..
Şimdi ohoo giderim gelirim..
izinde almam sadece ben şuraya gidiyorum derim biter..
Önceden 2 saat yalvarırdım izin versede gitsem diye hayır dedimmi bitiyordu bide o hayır dedimmi git bakalım gidebiliyorsan
sonra ısrar etmemeyi öğrendim..
Baktım yollamıyordu bende ısrar etmiyordum
Şimdii ben istediğim gibi istediğimi yapıyorum.
Hatunlarım var burda (komşular) denizede giderim onlarla pikniğide giderimm ve sadece ben yarın bunlarla buraya gidicem haberin olsun derim okadar..

Eşim ailesi konusunda hassadı gidiceksin ablama kardeşime diye zorluyordu gitmiyorum desemm
kavga kıyamet şimdi hiç biriyle görüşmüyorumm o da naparsan yap diyoo karışmıyor..

Birazda eşle alakalı sanırım canımm yaa bunun yontulmaya ihtiyacı vardı yonttum :1:
Kimisi daha asabi oluyor benimki sinirli değildir sayar sölerimm ben ses etmez

Ama tekrarlıyorum kii eşe ısrar etmeyinn ısrar sevmiyorlar inatlaşıyorlarr sözleri dinlensin istiyorlar er kişi yaa
Aman erkek işte hep iyisin dicenn sırtını sıvazlıcann

Canım erkekler dedikleri yapılsın isterler..
mesela ben dar kot seviyorum esim sevmez..
Giydiğimde çıkar dediği oluyordu..
çıkarmasam kavga çıkıyordu
bende çıkarıyordumm sonra başka gün tekrar giyiyordum bişe demiyordu..
Onların amacı o an istemiyorsa üzerine gitmiceksin hee diyip geçiceksin sonra bişe demiyorlar..
Düğüne bile onsuz gidemezdim düşün işde..
Şimdi ohoo giderim gelirim..
izinde almam sadece ben şuraya gidiyorum derim biter..
Önceden 2 saat yalvarırdım izin versede gitsem diye hayır dedimmi bitiyordu bide o hayır dedimmi git bakalım gidebiliyorsan
sonra ısrar etmemeyi öğrendim..
Baktım yollamıyordu bende ısrar etmiyordum
Şimdii ben istediğim gibi istediğimi yapıyorum.
Hatunlarım var burda (komşular) denizede giderim onlarla pikniğide giderimm ve sadece ben yarın bunlarla buraya gidicem haberin olsun derim okadar..

Eşim ailesi konusunda hassadı gidiceksin ablama kardeşime diye zorluyordu gitmiyorum desemm
kavga kıyamet şimdi hiç biriyle görüşmüyorumm o da naparsan yap diyoo karışmıyor..

Birazda eşle alakalı sanırım canımm yaa bunun yontulmaya ihtiyacı vardı yonttum :1:
Kimisi daha asabi oluyor benimki sinirli değildir sayar sölerimm ben ses etmez

Ama tekrarlıyorum kii eşe ısrar etmeyinn ısrar sevmiyorlar inatlaşıyorlarr sözleri dinlensin istiyorlar er kişi yaa
Aman erkek işte hep iyisin dicenn sırtını sıvazlıcann

Evet idare edebilmek lazım biraz çocuk gibi
Bende de bi huy var doğrucu davutluk:) niye idare ediyim ki diye düşünürüm hep.hatalıysa uzaklaşırım,
Ama biraz kendime dikkat etcem bundan sonra ben de bakalım pozitif mi etkileniyo negatif mi ona göre yol çizerim:)

ben eşimin birşeylerini değiştirttim
mesela saç stilini, benle evlendikten sonra saçları dökülmeye ve beyazlamaya başladı :1:

Evet idare edebilmek lazım biraz çocuk gibi
Bende de bi huy var doğrucu davutluk:) niye idare ediyim ki diye düşünürüm hep.hatalıysa uzaklaşırım,
Ama biraz kendime dikkat etcem bundan sonra ben de bakalım pozitif mi etkileniyo negatif mi ona göre yol çizerim:)

Canım bende öyleydimm..
İnatçının alasıydım..
İizn vermiyo yada işte gitme dedi diye sabaha kadar ağladığımı hatırlarımm baktım değişen bişi yok artık
Kendime zarar ödün verdim artık isteklerimden..
Çünkii napim yani örneğin düğüne gezmeye yollamadı diye ölim mii ölüm mü var ucunda diye düşünüp amannn dedim..
Sonra onlarda pişman oluyor bence yaptıklarına ben öyle düşünüyorum..

Bu yaz tatile gidemedim maddiyat yüzünden..
Geçen yaz 20gün teyzem,kuzenim,ben çocuklarıda aldık 20 gün erkeksiz ohhh kafa dinledik..
Deniz dibimizde akşam canlı müziklerde işte önceden olsa aslaaa yollamazdı.
Annem bile şaşırdı nasıl yolluyo bu diyee :1: hatta ben bırakim dedi gecen sene sizi otobüslerde mahvolmayın

Denemekden bişi çıkmaz baktın olmuyor başka bişe düşünürüzz..

Sürekli farklı şelerle karşısına çıkıp şaşırtmak lazım zekaları zaten fazlasını algılamaz bunların

Mesela artık ağlamıyordum taktik değişiyorum ya adam şaşırıyordu ağlamıyorum ısrar etmiyorum kesin bişe var bunda gibi susuyordum tavrımı koyuyordum ama sonra o dayanamıyordu o halime

:60: :60: Yazık değil mi adama yahu

birşeyleri değiştirmenin zamanı gelmişti :1:

şaka bir yana ben eşimin giyim tarzını değiştirdim evlendikten sonra, benim istediğim gibi giyiniyor, çünkü başka seçeneği yok, hep ben alıyorum ona giysi :44:

ben eşimin birşeylerini değiştirttim
mesela saç stilini, benle evlendikten sonra saçları dökülmeye ve beyazlamaya başladı :1:

:1::1::1:
O bizdede var adamın sülalesinde ırsii saçlar hep erken ağarır o senin yüzünden ağardı diyoo

Sebep neden ben..
sana olgunluk veriyor şekerimmm der geçerimmmm:1::1:
Kilo alıyo az göbek çıkıyo başlıyo şuram buram diyee aaaaa olurmu sana çok yakışıyoo böle daha bi tatlı oldun sen diyip yanakdan bi makassss:69:
Ayyyy sıvazlayalım gitsinnnn

Son düzenleme:
birşeyleri değiştirmenin zamanı gelmişti :1:

şaka bir yana ben eşimin giyim tarzını değiştirdim evlendikten sonra, benim istediğim gibi giyiniyor, çünkü başka seçeneği yok, hep ben alıyorum ona giysi :44:

Hee bakın ben onu değiştirmeyi başarmıştım orayı atlamışım:))
Benimki de benim istediğim gibi giyinir hatta bişey alırken sorar beğenmediysem almaz...

:1::1::1:
O bizdede var adamın sülalesinde ırsii saçlar hep erken ağarır o senin yüzünden ağardı diyoo

Sebep neden ben..
sana olgunluk veriyor şekerimmm der geçerimmmm:1::1:
Kilo alıyo az göbek çıkıyo başlıyo şurab buram iyee aaaaa olurmu sana çok yakışıyoo böle daha bi tatlı oldun sen diyip yanakdan bi makassss:69:
Ayyyy sıvazlayalım gitsinnnn

Kız ne rahatsın ööle sen sinirleri alınmış gibi yumuş yumuş:)))
Maşallahh...

erkeklerin çoğu herhalde göbekleniyor evlendikten sonra, benim eşim evlendikten sonra neredeyse 20 kilo aldı :1:
ama tanıştığımızda çok zayıftı, 1.90 boyuna 78 kiloydu

Değiştirdiğim demeyeyim de artık birbirimizi iyi tanıdığımız için nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz. Eğer bende sevmediği bir yön varsa bende onun sevmediği yönle pazarlık yapıyorum. tamam ben böyle yapmam ama sende böyle davranışını yapma diye anlaşıyoruz. Zaten çiftler birlikte yaşadıkça, yaşlandıkça birbirlerine çok benzemeye başlıyorlar. Ne düşündüğünü telafuz bile etmeye gerek kalmıyor, Neye kzıacağını neye sevineceğini tahmin edebiliyorsun. O yüzden Karşındaki kişinin doğru insan ve gerçektenden fedakar olması çok önemli. Eşimde bende çok inatçıyız. Asiyiz ama çivi çiviyi söktü....

erkeklerin çoğu herhalde göbekleniyor evlendikten sonra, benim eşim evlendikten sonra neredeyse 20 kilo aldı :1:
ama tanıştığımızda çok zayıftı, 1.90 boyuna 78 kiloydu

Aynen canımm ee düzenli yiyorlar
Yaptıklarımızı hüpletiyorlarr :1:

Değiştirdiğim demeyeyim de artık birbirimizi iyi tanıdığımız için nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz. Eğer bende sevmediği bir yön varsa bende onun sevmediği yönle pazarlık yapıyorum. tamam ben böyle yapmam ama sende böyle davranışını yapma diye anlaşıyoruz. Zaten çiftler birlikte yaşadıkça, yaşlandıkça birbirlerine çok benzemeye başlıyorlar. Ne düşündüğünü telafuz bile etmeye gerek kalmıyor, Neye kzıacağını neye sevineceğini tahmin edebiliyorsun. O yüzden Karşındaki kişinin doğru insan ve gerçektenden fedakar olması çok önemli. Eşimde bende çok inatçıyız. Asiyiz ama çivi çiviyi söktü....

Evet tanıdıkça birbirine ayak uyuyo zaten istemesek de
Şimdi ilk zamanlarımızı düşünüyorum da hiç alakasız iki tiptik yani:))
Hatta duyanlar şaşırmıştı filan
Bizi bir araya getiren benim odunluğuma rağmen onun bana hala sevgiyle yaklaşabilmesi oluyo

Back
X