- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Her şeyde o yapamaz diye siz atılıyorsanız adamıda böyle alıştırmış olabilir misinizBazen şaşıp kalıyorum. Yapamiyor adam beceremiyor. Cok cok basit bisey soyluyorum kaliyor anlamiyor. Valizini dolaba koycak aksam. Sigmadi. Bana sordu nasil koyacagim diye. Yan cevir dedim. Gosterdim elimle. O kadar basit bisey ki sormasi bile sacma. Ne yapti etti rafa sikistirdi valizi. Sonra da kendi kendine kavga edip zorla halen o pozisyonda yerlestirmeye calisti. Cekil dedim. Aldim hallettim izledi.
Yine bugun musluk tikanmisti. Soktum baktim yok birsey. Bosver tesisatci cagiririz dedi. Bakmadi bile. Suzgeci tikanmis. Aklima geldi gene ben yaptim.
Bi is istesem mesela genelde zarar gorur esyalar kirilir. Anlayamiyor. El becerisi sifir.
Gecenlerde avizeyi sokcem diye cikti merdivene. Paramparca kirdi. Heryer cam oldu. Merdivenin ucuncu basamagina da cikamaz mesela. Titrer tut der.
Sizinkiler de boyle mi Allah askina. Bazen cok sinirimi bozuyor. Beceremeyip ortami geriyor sonra da. Dun gece dedim ki yerdeki havluyu kapinin arkasina koy da kapi acilmasin. Yerdeki havluyu aldi ve lapinin arkasindaki askiya asti. Sonra da dedi ki aaa nasil kesfettin bunu. Benim dedigim yedeki havluyu kapinin arkasina getir. Yani yerde kapinin arkasima yine yere koy dedim.
Bu kısmı okuyana kadar tamam beceremiyordur dedim.Ama burayı okuyunca sanki sırf siz bişey yapmasını istemeyin diye beceriksizliğe vuruyor gibi geldi bana .Dun gece dedim ki yerdeki havluyu kapinin arkasina koy da kapi acilmasin. Yerdeki havluyu aldi ve lapinin arkasindaki askiya asti. Sonra da dedi ki aaa nasil kesfettin bunu. Benim dedigim yedeki havluyu kapinin arkasina getir. Yani yerde kapinin arkasima yine yere koy dedim.
Yok ya. Kv okusun diye hocbirsey yaptirmamis. Kendisi soyler. Oglumun elinden is gelmez diye. Ben cok sans verdim cok da istiyorum ama her defasinda kirip dokuyor herseyi. Sonunda bana daha cok is cikiyor.Her şeyde o yapamaz diye siz atılıyorsanız adamıda böyle alıştırmış olabilir misiniz
Yok yok oyle degil. Anlamiyor adam cidden anlamiyor. Yarim saat gulduk dun bu hareketine. Anlayamiyor.Bu kısmı okuyana kadar tamam beceremiyordur dedim.Ama burayı okuyunca sanki sırf siz bişey yapmasını istemeyin diye beceriksizliğe vuruyor gibi geldi bana .
Kötü bise valla ya insanın sinirleri bozulur valizi nasıl yerleştireceğini bilmemesi bile garip yani. Aslında kırsa bile sabırlı olup alıştıracaksınız ama uğraşıpta gelmiyorsa elinden böyle işler yapacak bir şey yok ne yapsın adam :)Yok ya. Kv okusun diye hocbirsey yaptirmamis. Kendisi soyler. Oglumun elinden is gelmez diye. Ben cok sans verdim cok da istiyorum ama her defasinda kirip dokuyor herseyi. Sonunda bana daha cok is cikiyor.
Eğer öyleyse bile her şeyi kendi sırtınıza yüklemeyin.Sonradan çok pişman olursunuz.Kırıp dökse bile alışır bir süre sonra.O beceremiyorsa sizde beceremeyin.Nasıl olsa eşim yapar değil de, yapacak kimse yok yapmaya mecburum desin.Yok yok oyle degil. Anlamiyor adam cidden anlamiyor. Yarim saat gulduk dun bu hareketine. Anlayamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?