- 23 Ekim 2018
- 633
- 917
- 103
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Eşimin elinden iş gelir ama sıkıntı şu ki ona iş yaptırana kadar yüz kere söylemem lazım. Örneğin bir yere montaj yapılacaktır, banyoda su kaçağı vardır en az 2 hafta bu yapılacak diye peşinde gezdirir insanı ve bu durumu hiç sevmem .Yapacaksan yap yapmayacaksan her işin ustası var. Belki eşiniz iş bilmiyor ya da sizin gibi pratik düşünemiyordur. Büyük çalışmalar için usta çağırmak sizi her türlü rahatlatır.Bazen şaşıp kalıyorum. Yapamiyor adam beceremiyor. Cok cok basit bisey soyluyorum kaliyor anlamiyor. Valizini dolaba koycak aksam. Sigmadi. Bana sordu nasil koyacagim diye. Yan cevir dedim. Gosterdim elimle. O kadar basit bisey ki sormasi bile sacma. Ne yapti etti rafa sikistirdi valizi. Sonra da kendi kendine kavga edip zorla halen o pozisyonda yerlestirmeye calisti. Cekil dedim. Aldim hallettim izledi.
Yine bugun musluk tikanmisti. Soktum baktim yok birsey. Bosver tesisatci cagiririz dedi. Bakmadi bile. Suzgeci tikanmis. Aklima geldi gene ben yaptim.
Bi is istesem mesela genelde zarar gorur esyalar kirilir. Anlayamiyor. El becerisi sifir.
Gecenlerde avizeyi sokcem diye cikti merdivene. Paramparca kirdi. Heryer cam oldu. Merdivenin ucuncu basamagina da cikamaz mesela. Titrer tut der.
Sizinkiler de boyle mi Allah askina. Bazen cok sinirimi bozuyor. Beceremeyip ortami geriyor sonra da. Dun gece dedim ki yerdeki havluyu kapinin arkasina koy da kapi acilmasin. Yerdeki havluyu aldi ve lapinin arkasindaki askiya asti. Sonra da dedi ki aaa nasil kesfettin bunu. Benim dedigim yedeki havluyu kapinin arkasina getir. Yani yerde kapinin arkasima yine yere koy dedim.
Ay valla maşallah. Ne kadar güzel bir durum. Eşimin temizlikten anlamasını çok isterdim ama sağolsun kendisi aklarken boklayanlardanBenimki temizlik hastası.. bıraksam evi hergün dip köşe temizler :))
Evlendiğim günden beri bir gün çamaşır yıkamış asmış değilim.
Makine nasıl çalışıyor onu bile bilmiyorum :)
Bende bi o kadar rahatımdır Allah dağına göre kar veriyor :)
Ay valla maşallah. Ne kadar güzel bir durum. Eşimin temizlikten anlamasını çok isterdim ama sağolsun kendisi aklarken boklayanlardan
Dediğiniz gibi başka güzel huylarıyla bu temizlik eksiğini kapatıyor ama ortak yaşamda bunları beraber yapanlara çok özeniyorumSenin eşininde başka güzel huyları vardır varsın kusuru bu olsun boşver :)
Sende yıpratma kendini olduğu kadar yaparsın olmadığı yerde koyver gitsin temizlik keyfinden önemli mi :)
Her seyi bilipte surekli sizin basinizda durup orasi oyle kotu burasi boyle deyip eksik bulan bir tip degil yinede sukredinBazen şaşıp kalıyorum. Yapamiyor adam beceremiyor. Cok cok basit bisey soyluyorum kaliyor anlamiyor. Valizini dolaba koycak aksam. Sigmadi. Bana sordu nasil koyacagim diye. Yan cevir dedim. Gosterdim elimle. O kadar basit bisey ki sormasi bile sacma. Ne yapti etti rafa sikistirdi valizi. Sonra da kendi kendine kavga edip zorla halen o pozisyonda yerlestirmeye calisti. Cekil dedim. Aldim hallettim izledi.
Yine bugun musluk tikanmisti. Soktum baktim yok birsey. Bosver tesisatci cagiririz dedi. Bakmadi bile. Suzgeci tikanmis. Aklima geldi gene ben yaptim.
Bi is istesem mesela genelde zarar gorur esyalar kirilir. Anlayamiyor. El becerisi sifir.
Gecenlerde avizeyi sokcem diye cikti merdivene. Paramparca kirdi. Heryer cam oldu. Merdivenin ucuncu basamagina da cikamaz mesela. Titrer tut der.
Sizinkiler de boyle mi Allah askina. Bazen cok sinirimi bozuyor. Beceremeyip ortami geriyor sonra da. Dun gece dedim ki yerdeki havluyu kapinin arkasina koy da kapi acilmasin. Yerdeki havluyu aldi ve lapinin arkasindaki askiya asti. Sonra da dedi ki aaa nasil kesfettin bunu. Benim dedigim yedeki havluyu kapinin arkasina getir. Yani yerde kapinin arkasima yine yere koy dedim.
Aynı kişiyle mi evliyiz acaba ama benimki evde:) ayni olamazlar. merdivene ben de çıkamıyorum kizmayin o konudaBazen şaşıp kalıyorum. Yapamiyor adam beceremiyor. Cok cok basit bisey soyluyorum kaliyor anlamiyor. Valizini dolaba koycak aksam. Sigmadi. Bana sordu nasil koyacagim diye. Yan cevir dedim. Gosterdim elimle. O kadar basit bisey ki sormasi bile sacma. Ne yapti etti rafa sikistirdi valizi. Sonra da kendi kendine kavga edip zorla halen o pozisyonda yerlestirmeye calisti. Cekil dedim. Aldim hallettim izledi.
İnsan kabullenemiyor üst üste benzer şeyleri yaşayınca.hakikaten sinir bozucu bir durum.Bence söylemek yerine kendiniz yapın o zaman şikayrtçi de olmazsınız ben de iş buyuran insan sevmem bu tarz. Boyumun ve gücümün yettiği her işi kendim yaparım ben, eşimin yapması gerekirse de yapar benim tarifime gerek kalmaz ki kalsa bile anlamayabilir insan sonuçta herkesin aklı farklı çalışabilir senin kötü olduğun bi konuda o iyi yada tam tersi olabilir ama asla eşime yapamadığı zaman sinirlenmezdim ondan değerli mi?
Olsun bence sakinliğinizi koruyun o sizin eşiniz birbirinizin açıklarını kapatmanız gerek yarın bi gün sizin de eksikleriniz olabilir, yüzüne vurup özgüvensizlik yaşatmayın sevdiğiniz insanaİnsan kabullenemiyor üst üste benzer şeyleri yaşayınca.hakikaten sinir bozucu bir durum.
Adliye yakın olsa her gün bosarim bahsedilen sebeplerden.gozunun önündeki bulamayıp bana sinirlenir...ama çok hastayssam yemek temizlik yapar.ama yaptığı yemekten sonra temizlik hiç olur.tup bebek tedavisi gördüm 3 gün yattım kalmaksızın.allah var çok güzel baktı ac kalmadım yani. ama mutfağa sokmadı psikolojim bozulur diye.benzer örnekler cokBenim eşim buzdolabını açınca gözlerin yaşarıyor, ağlıyorum sevinçten.
Bazı arkadaşlarımıza bakakalıyorum.Adam evi temizliyor, ütüsünü yapıyor, yemeği bile yapıyor. Bizimki yemeği bırak ellerim bulaşıkken salçayı ver desem bulamaz koordinat veriyorum artık.
Demem o ki yetiştirilme tarzı ve beceriklilik içinden gelmesiyle ilgili şeyler. Zorlaya zorlaya bir 30 senede biz öğreticez artık doğruyu.
Özgüvensizlik yaratma boyutunda değil.serzenis diyelim.olay anı geçince anlatırken çok egleniyorumOlsun bence sakinliğinizi koruyun o sizin eşiniz birbirinizin açıklarını kapatmanız gerek yarın bi gün sizin de eksikleriniz olabilir, yüzüne vurup özgüvensizlik yaşatmayın sevdiğiniz insana
Hım o zaman tatlı sert anılar biriktiriyosunuz diyelimÖzgüvensizlik yaratma boyutunda değil.serzenis diyelim.olay anı geçince anlatırken çok egleniyorum
Şanslıymışsınız siz yine :)Adliye yakın olsa her gün bosarim bahsedilen sebeplerden.gozunun önündeki bulamayıp bana sinirlenir...ama çok hastayssam yemek temizlik yapar.ama yaptığı yemekten sonra temizlik hiç olur.tup bebek tedavisi gördüm 3 gün yattım kalmaksızın.allah var çok güzel baktı ac kalmadım yani. ama mutfağa sokmadı psikolojim bozulur diye.benzer örnekler cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?