Esinizin elinden is gelir mi?

Eşimin elinden iş gelir ama sıkıntı şu ki ona iş yaptırana kadar yüz kere söylemem lazım. Örneğin bir yere montaj yapılacaktır, banyoda su kaçağı vardır en az 2 hafta bu yapılacak diye peşinde gezdirir insanı ve bu durumu hiç sevmem .Yapacaksan yap yapmayacaksan her işin ustası var. Belki eşiniz iş bilmiyor ya da sizin gibi pratik düşünemiyordur. Büyük çalışmalar için usta çağırmak sizi her türlü rahatlatır.

Benim eşim de tadilat işlerinden çok anlıyormuş gibi atılır, ya bişeyi yapıcam derken her yeri dağıtır ya da yapamaz en sonunda tamirci çağıralım der. Ama konu temizlik yemek çocuk bakımı olunca feriştahı gelse eline su dökemez diye çok düşünmüşümdür :)
Sizin eşiniz sanki biraz pratik zekalı değilmiş gibi geldi bana. Hani birşeyi yaparken zorlanırsa fikir yürütüp farklı yol denemiyor.

Ay valla maşallah. Ne kadar güzel bir durum. Eşimin temizlikten anlamasını çok isterdim ama sağolsun kendisi aklarken boklayanlardan

Ay valla maşallah. Ne kadar güzel bir durum. Eşimin temizlikten anlamasını çok isterdim ama sağolsun kendisi aklarken boklayanlardan

Senin eşininde başka güzel huyları vardır varsın kusuru bu olsun boşver :)
Sende yıpratma kendini olduğu kadar yaparsın olmadığı yerde koyver gitsin temizlik keyfinden önemli mi :)

Eşim temizlik konusunda çok hassastır. Mükemmel süpürür, derler toplar. Oyuncakları en ince ayrıntısına kadar siler düzeltir haftanın en az iki günü.
Fakat tamirattan zerre anlamıyor. Bir insan ne kadar anlamayabilirse o kadar anlamıyor. O ne kadar anlamıyorsa ben de fazlaca düşkünüm öyle işlere.Dolayısıyla anlamak için çabalamasına gerek kalmıyor. Birkaç ay önce karşi komşu anahtarını içerde unutmuş, kapıyla uğraşırken eşimi görünce yardım istemiş, sağ olsun eşim de "Ben eşimi çağırayım o halleder." demiş. Öyle umutsuz vaka.

Senin eşininde başka güzel huyları vardır varsın kusuru bu olsun boşver :)
Sende yıpratma kendini olduğu kadar yaparsın olmadığı yerde koyver gitsin temizlik keyfinden önemli mi :)
Dediğiniz gibi başka güzel huylarıyla bu temizlik eksiğini kapatıyor ama ortak yaşamda bunları beraber yapanlara çok özeniyorum

Uzun yıllar eşim tek yaşadığı için hep kendi sorununu kendi çözmüş. Bana paket program geldi :) çok şükür elinden her iş gelir elektrik tesisat mobilya tamiri bla bla. Sadece canı yapmak istesin

Her seyi bilipte surekli sizin basinizda durup orasi oyle kotu burasi boyle deyip eksik bulan bir tip degil yinede sukredin

Benim eşiminde elinden her iş gelir aksine ben ufacik tamir isini yapamam anlamam yani o yapar ona soylerim. Kayinvalidemlerin islerinide esim yapar. Ordada kayinpederim beceriksiz gibi bisey birde insaatci kayinpederim ama yapamiyo iste bazi seyleri. Esim yapiyor.

Bence söylemek yerine kendiniz yapın o zaman şikayrtçi de olmazsınız ben de iş buyuran insan sevmem bu tarz. Boyumun ve gücümün yettiği her işi kendim yaparım ben, eşimin yapması gerekirse de yapar benim tarifime gerek kalmaz ki kalsa bile anlamayabilir insan sonuçta herkesin aklı farklı çalışabilir senin kötü olduğun bi konuda o iyi yada tam tersi olabilir ama asla eşime yapamadığı zaman sinirlenmezdim ondan değerli mi?

Aynı kişiyle mi evliyiz acaba ama benimki evde:) ayni olamazlar. merdivene ben de çıkamıyorum kizmayin o konuda merdiven cikamamam sebebiyle sonlandırmadigim iş yok ama

Benim eşim buzdolabını açınca gözlerin yaşarıyor, ağlıyorum sevinçten.
Bazı arkadaşlarımıza bakakalıyorum.Adam evi temizliyor, ütüsünü yapıyor, yemeği bile yapıyor. Bizimki yemeği bırak ellerim bulaşıkken salçayı ver desem bulamaz koordinat veriyorum artık.
Demem o ki yetiştirilme tarzı ve beceriklilik içinden gelmesiyle ilgili şeyler. Zorlaya zorlaya bir 30 senede biz öğreticez artık doğruyu.

İnsan kabullenemiyor üst üste benzer şeyleri yaşayınca.hakikaten sinir bozucu bir durum.

İnsan kabullenemiyor üst üste benzer şeyleri yaşayınca.hakikaten sinir bozucu bir durum.
Olsun bence sakinliğinizi koruyun o sizin eşiniz birbirinizin açıklarını kapatmanız gerek yarın bi gün sizin de eksikleriniz olabilir, yüzüne vurup özgüvensizlik yaşatmayın sevdiğiniz insana

Adliye yakın olsa her gün bosarim bahsedilen sebeplerden.gozunun önündeki bulamayıp bana sinirlenir...ama çok hastayssam yemek temizlik yapar.ama yaptığı yemekten sonra temizlik hiç olur.tup bebek tedavisi gördüm 3 gün yattım kalmaksızın.allah var çok güzel baktı ac kalmadım yani. ama mutfağa sokmadı psikolojim bozulur diye.benzer örnekler cok

Olsun bence sakinliğinizi koruyun o sizin eşiniz birbirinizin açıklarını kapatmanız gerek yarın bi gün sizin de eksikleriniz olabilir, yüzüne vurup özgüvensizlik yaşatmayın sevdiğiniz insana
Özgüvensizlik yaratma boyutunda değil.serzenis diyelim.olay anı geçince anlatırken çok egleniyorum

Şanslıymışsınız siz yine :)
Mutfağa girsin yeterki dağıtsın toplarım. Bizimki mutfağa yemekten yemeğe girer yer çıkar bir güzel.İlk zamanlar tencereyi açıp yemeğini bile kendi koymazdı şimdi onu aştık bakalım yavaş ilerliyoruz ama inadım inat başarıcam.
Bu arada geçmiş olsun, umarım bebek sahibi olmuş veya oluyor oluursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…