Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??

egemn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
2.579
229
363
İstanbul
hemen sıralıyım;
sitresli olduğunda ağzını devamlı cıklatması
konuşurken laf arasında birisi onu dinlediği halde şşşşiit demesi
soğuk soğuk espriler yapması
herşeye "niye?" demesi
ben bişey anlatırken bni yüzüme bakarak dinlememesi
kendini çok beğenmesi
yemek yerken ağzını caklatması
bazen kaçırır çok şiveli konuşur (küçüklüğü köyde geçmiş)...vs.vs
daha aklıma gelirse yazarım

ama tabi ben bu huylarını bilerek evlendiğim için sorun değil de bazen de sinir olmuyorum değil:) neyse yine de çok seviyorum bn kocamı:) sizin eşinizde de var mi böyle şeyler???

-maç izlerken küfür etmesi
-yine maç varken beni görmezden gelmesi
-anacığına espri de yapsak laf söyletmemesi

valla bu konuyu ben açmayı düşünmüştüm hafta sonu.isabet olmuş

tv izlerken beni dinlememsi.
anasına laf söyletmemesi(haksızbile olsa)
çoraplarını top gibi yapıp kirli sepeti yerine bazen odaya yada saluna atması.(bazen gaz veriyorum hadi aşkım mutfağa az kaldı diyorum )
ne zaman hadi bi arkadaşıma gidelim desem bahane üretmesi.

daha aklıma gelirse yazarım.

biyere giderken gelirken annesine uğramasına ve kalkmak bilmemesine

Bi yere gideceksek eğer benden geç hazırlanması,
Sürekli bi şeylerini unutması,kaybetmesi,
Evin her tarafını dağıtması,
laptopu,cd leri,playstationı salonda bırakmak ve toplamamak,
saatlerce elini yıkaması...

bugünler de evde .beni gölge gibi takip etmesi.ben öyle gelemem .her dakka yanimda olsun.isime temizligime. karissin.ögleden sonra ise gitsin diye dört gözle bakiyom.of ya gicik oluyom .yalniz kalmayi severim ben.benim babam sabah gider aksam isten eve gelirdin.benimki her ögün evde .. ögleden sonra ise gidiyo. gittikten on dakka sonra da hemen arar . ne varki ne oldu sanki .of ya bunaldimm kizlar

Ayy haklısın canım ya ben de sevmem,Allah eksikliğini göstermesinde evde çok olmaları göze batıyor. Benim eşim evde olduğunda evde olduğunu hissettirmez bile! ama eğer dedğin gibi olsa bende sıkılırdım.

sürekli beraberiz. elime elişi alırım bırak yapma der(ellerimde problem var ağrımasın diye)
temizliğe karışır her hafta yapılmaz bu kadar der
yemeklerde bazı şeyleri birbirine karıştırmayı sever benimde aynı şekilde yememi ister
ben sormadan asla bişey anlatmaz soruncada ne soracan diye bekliyordum der. söylesene o zaman
ama çoğu şeyde bana yardımcı olur o yüzden ufacık şeyleri görmemek gerekir

arabasını çok seviyor gıcık oluyorum sabah erkenden kalkıp pazar günleri ben arayabı yıkatcam aşkım sen uyu diyiip gidiyor. (neyse artık vazgeçti sanırım beraber alışveriş merkezine gidip arabayı yıkatmaya bırakıyoruz akşama doğru )

fener derbilerinde daha sabahtan çok gergin ve gıcık olmasına, hayır yakında bu sebebten doktora götürcem yani o derece

sabahları evden çıkmak bilmemesineeee ....ne kadar uğraşsam da ben beceremiyorum yavaş hazırlanmayı , giyinmem ,saçım ,makyajım hepsi hepsi 15 dakika sürer ...ben mi çok hızlıyımmmm o mu çok yavaş çözemedim bu işi

Maçlarda karşı taraf goool diye bağırınca bnm eşimde malesef o anda argo ile küfür karışımı birşeyler söylüyor ve ben çok sinirleniyorum.Birde yüksek sesle kendi takımı gol atınca bağırması..(sevinçten)

-Konuşuyorum konuşuyorum,30 sn sonra dönüp efendim? diye sormasına
-Yemekten sonra koşa koşa sigaraya gitmesine
-Abuk subuk insanların yaptığı saçma şeylere sinirlenip surat asmasına
-Yatak kenarındaki çorap koleksiyonuna

sinir oluyoruuuuuuuuuuuuuum :84:

en sevmediğim yönü ağzının bozuk oluşu maç izlerken trafikte birine kızınca samimi arkadaşlarıyla yada benle şakalaşırken ve doğal olarak sinirlenincede hemen ağzını bozarçok uyarıyorum ama nafile dil alışkanlığı olmuş artık adamda 9 yıldır bir sonuç alamadım maalesef
2. en sevmediğim yönüyse kardeşine haketmediği değeri vermesi kardeşi konusunda benim sözümü dinlememesi

bir yere gideceğim zaman yada bişey almak istediğimde ne gerek var demesi çıldıtıyor beni
ablasına ve annesine laf söyletmrmesi
sürekli bilgisayar başında oyun oynaması
inanılma takıntılı olması
yaptığım herşeye karışması
pazargünleri bile çalışıyor olması
veeeeeeeeeeeee en önemlisi pinti olmasınaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oluyorum yaaaaa

sigara içmesine çok kızıyorum(sadece mutfakta içebiliyor yada balkonda)
traş olduktan sonra lavaboyu temizliyor sözde ama benim gibi değil baştan sağma:95:
annesi ile telefonda uzun konuşmalarıda beni deli ediyor.annesi hergün arasın istiyor hanım...

Allahım tam benlik bir konu:81:

ya benim eşimin dolapta ne var ne yok benden iyi bilmesine..
şu sebze çÜRÜDÜ YEMEK YAPMADIN..
bu sebze çürüdü..
tam burda kaç paket peynir var kullanmadık, 12 paket makarnamız var evde bu alışverişte almayalım onlar bitsin.. :)))
Allahım her işte elim kolum heryerde yardımcıdır saolsun ama bu konuda işime karışmasına deli oluyorum .. !

Son düzenleme:
bende hemen aklima gelenleri yazayim,
heyecanla bi konu anlaticam ve benim diyecegim seyleri tahmin etmeye calismasi,hicbirzamanda bilemez ama bu huyundan vazgecmiyor beni deli ediyor,:84:
bilmedigi konular hakkinda konusmasi,
birde evde bisey ararken dikkatli bakmamasi onunde olsa da goremiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…