ben de yazacaktım ama gerek kalmadı yazdığın bütün maddeler eşim içinde geçerli ne eksiği var ne fazlası:))ay bu konuyu çok sevdim yaa,okurken çok güldüm yaa..hatta eşimede okudum ve bende yazıcam dedim dünden beri tehdit ediyorum her yaptığına bunuda yazıcam falan diye..neyse şimdi yazıyorum..
- sinirli olması (en gıcık olduğum bu)
- açtığı dolap kapaklarını ve çekmeceleri kapatmaması
-aldığını farklı yere bırakması
-kirli sepetine attığı çamaşırın herzaman bi tarafının sepetten dışarı sarkması
-uyuklar vaziyette oturması
-izlediği hiçbir filmin sonunu getirememesi(uyumaktan)
-sabah yataktan kalkmak bilmemesi
-uyuşuk olması
-tuvalette çok uzun kalması
-herzaman bişeyleri unutması
kızlar her daim hop hop yapmaya hazır olmalarına ne diyosunuz?yahu oğlum bütün gün temizlik yaptım, misafir ağırladım, yemek çamaşır ütü deseniz kesin bu madde de onların en gıcık olduğumuz tarafı olur :)
ay bu konuyu çok sevdim yaa,okurken çok güldüm yaa..hatta eşimede okudum ve bende yazıcam dedim dünden beri tehdit ediyorum her yaptığına bunuda yazıcam falan diye..neyse şimdi yazıyorum..
- sinirli olması (en gıcık olduğum bu)
- açtığı dolap kapaklarını ve çekmeceleri kapatmaması
-aldığını farklı yere bırakması
-kirli sepetine attığı çamaşırın herzaman bi tarafının sepetten dışarı sarkması
-uyuklar vaziyette oturması
-izlediği hiçbir filmin sonunu getirememesi(uyumaktan)
-sabah yataktan kalkmak bilmemesi
-uyuşuk olması
-tuvalette çok uzun kalması
-herzaman bişeyleri unutması
kendileri ormanların kralı gibi gezebiliyorlar beyefendi evde- koltukaltı maşallah orman, yüzü de usame bin ladin gibi. biz bacağımızda kaşımızda 1 mm kıl uzasın fellik fellik kaçalım adamdan. sinirrrrrrrr oluyorum, bi bakışından anlarım
benim kociş gittiği yerden kalkmak bilmez mutlaka spatula ile kazımam gerekir buna gıcıııııık oluyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?