Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??

ay bu konuyu çok sevdim yaa,okurken çok güldüm yaa..hatta eşimede okudum ve bende yazıcam dedim dünden beri tehdit ediyorum her yaptığına bunuda yazıcam falan diye..neyse şimdi yazıyorum..

- sinirli olması (en gıcık olduğum bu)
- açtığı dolap kapaklarını ve çekmeceleri kapatmaması
-aldığını farklı yere bırakması
-kirli sepetine attığı çamaşırın herzaman bi tarafının sepetten dışarı sarkması
-uyuklar vaziyette oturması
-izlediği hiçbir filmin sonunu getirememesi(uyumaktan)
-sabah yataktan kalkmak bilmemesi
-uyuşuk olması
-tuvalette çok uzun kalması
-herzaman bişeyleri unutması

ben de yazacaktım ama gerek kalmadı yazdığın bütün maddeler eşim içinde geçerli ne eksiği var ne fazlası:))

kızlar her daim hop hop yapmaya hazır olmalarına ne diyosunuz? yahu oğlum bütün gün temizlik yaptım, misafir ağırladım, yemek çamaşır ütü deseniz kesin bu madde de onların en gıcık olduğumuz tarafı olur :)

ha evet onu unutmuşum:)))

telefonu hep meşgule bırakması
kirli çoraplarını etrafta bırakması
beni aramaması
hep önce kendini düşünmesi
dinlemeyi bilmemesi
gıcık etmekten zevk alması
yapma dediğim şeyleri inatla yapması
su içilmiş ıslak bardağı dolaba geri koyması
masum duruşuyla kendini hep affettirebilme yeteneği

Bilmediği bir konuda benimle inatlaşması ( Ben bilmediğim birşey için ısrar etmem hala öğrenemedi hala bir inatlaşma içinde benimle )

Bir arkadaşa oturmaya gidilceğinde binbir takla atması.
Akşam ışıkları açınca perdeleri çekmemesi ya da çekerse biri hayda biri huyda orta açık şekilde çekmesi :))

Şimdilik bu kadar sevdim bu topiği :))

kendileri ormanların kralı gibi gezebiliyorlar beyefendi evde- koltukaltı maşallah orman, yüzü de usame bin ladin gibi. biz bacağımızda kaşımızda 1 mm kıl uzasın fellik fellik kaçalım adamdan. sinirrrrrrrr oluyorum, bi bakışından anlarım

benim kociş gittiği yerden kalkmak bilmez mutlaka spatula ile kazımam gerekir buna gıcıııııık oluyorum!!!!

masaya oturunca burayı sıldın mı dıye sormasına,
yemegı alel acele yemesıne,
hemen kalkıp pc başına oturmasına
gıttıgımız yerde başımı çevırıp br yere baksam rhatsız eden mı var dıye sormasına,

Ben geçen hafta bi ayar cekmiştim cok değerli eşime :)))

Normalde biraz cirkef bi tip olduğum icin kücük harflerle konusamam ve bagıra bagıra anlatırım derdimi :) Ama bu sefer böyle yapmadım. Kücük Emrah gibi boynumu büküp, böyle böyle yapmıyosuni bunu yapmıyosun, ben cok üzülüyorum, cok yoruluyorum, yorulunca sana vakit ayıramıyorum ters davranıyorum ve daha coook üzülüyorum dedim :) Tabiii o hic cvp vermedi. Ben de kendime kızdım :)

Cuma aksamı eve gittim. Ben den önce gitmişti eve. Allahııııım bi baktım ev bal dök yala modunda Her yer mis. Yemek yapılmıs, salata yapılmış :) Ev havalandırılmış ( bu konuda takıntım var ev tertemiz kokucak :) )

Gözlerime inanamadım. Bir haftadır da en azından kendi dagınıklığını topluyor. Çok şirin davranıyor :) Allah bozmasın tututututu

Ya bu kadar mı aynı olur walla benim eşim de birebir aynı uyuz yaa hem kendisi dağınık hem de bana pissin neden ortalığı toplamıyorsun der yahu ben seninle mi uğraşıcam her gün

1.çoraplarını top gibi yapıp ortada bırakması.
2.kirli çamaşırlarını hiç bir zaman sepete atmaması
3.bir işle uğraşırken(tv-internet)beni hiiiç duymaması
4.yardım istemediğim müddetce yardım etmemesi
5.Herşeye rağmen seviyorum

Zaten aşk bu olsa gerek.İyisiyle kötüsüyle her halini kabullenebilmek

1. her köşede bir çift çorap topu bulundurabilmesine
2. kanepede uyuyakalmasına ve bütün cabalarıma ragmen uyanmadıgında sabah kalkıp beni nie uyandırmadın donmuşum kanepede demesine
3. kızımın ne zaman hırıltısı olsa ciğerlerine inmiş demesine
4. bana yardım etmesini istedigimde yapamam demek yerine duymamış pozuna yatmasına
5. bir yere gideceğimiz vakit kıızımı ve kendimi hazırlayıp kapıda onun cıkışını beklemeye

gıcıkkkkk oluyorummmm

benim kociş gittiği yerden kalkmak bilmez mutlaka spatula ile kazımam gerekir buna gıcıııııık oluyorum!!!!

bayanlar çok hoşsunuz ya, güldüm sayenizde

çok dağınık olması.
çok unutkan olması ve sürekli bir şeyler kaybetmesi (kredi kartını kaç kez iptal edip yenisi geldi hatırlamam )
işten gelince sürekli aaay çok yorgunum diyip hemen yatması( ıııy en sinir olduğum huyu)
teknoloji manyağı:) bilgisayarla çok vakit harcaması ve onunla zaman geçirken ben yokmuşum gibi yapması
ben birşeyler anlatırken beni dinler gibi yapıp öle boş boş melül melül bakması :)
dahada varda aklıma gelince yazarım.

ya hepiniz aynı adamla evlisiniz..yada erkekler fabrikasyon işi seri üretim ürünleriler...hepsimi bu kadar aynı olur...Karılarınızn gıcık olduğunuz davranışlar deselerdi erkekler orjinal özel tasarımış gibi her eş için başka şey yazarlardı tahminim...

-

sinirliyse sayet tartistigimizda haksiz oldugunu adi gibide bilse asla bunu kabul etmez,
üste cikmaya calisir.
1 gün sonra falan gelir dün yaptigim dogru degildi, sen hakliydin. sinirle bunu kabul etmedim ama özür dilerim der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…