Eşinizin en sevdiğiniz huyu nedir?

_Gelin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
165
0
96
Denizli
Ben eşimin en çok yeri geldiğinde bir baba kadar şefkatli, yeri geldiğinde annem kadar merhametli, yeri geldiğinde bir abi gibi olmasını severim. Ayrıca en iyi dostum odur. Tabien onemlisi kızıma çok iyi baba olmasını..Ya siz?

çok iyi niyetli bir insan.hiç kimseye karşı kötü niyet taşımaz
kıskançlık art niyet nedir bilmez.onun bu temiz kalbini çok seviyorum:asigim::1hug:

çok dikkatlidir benim kocişim en ufak ayrıntıyı kaçırmaz bu huyunu seviyorum çünkü kendimde en ufak bi değişiklik yapsam hemen farkeder bayanssulusmile sonra çok merhametlidir,beni çok düşünür,kıyafetlerimi beraber seçeriz,en önemlisi çoğu erkeğin aksine alışveriş yapmayı sever ben kıyafet denerken sıkılmaz artı bana fikir bile verir benim kocişim:lepi:

merhametli olmasi...benim gözyaslarima hic dayanamaz...en sinirli aninda bile agladigimi görünce hemen yumusar gönlümü almaya calisir..opuyorumnanaktan

eglenceli olmasini,beni bu kadar cok güldürmesini ve ilgili olmasini cok seviyorum

hiç kötü niyeti yok.art niyetle yapılmış davranışları sözleri dahi anlamaz okadar iyi niyetlidir.
çocuk gibi tertemizdir kalbi.
sakin uysal ....bitanedir o

sık sık beni sevdiğni söyler ve her yaptığımı takdir eder. yalnız bırakmaz. ayy yaa canım iyii ki evlenmişim.

:)

yemek yapmasını :)))

eşim benden hiçbir saklamaz. bugün ne olduysa anlatır.
beraber konuşmayı seviyorum. benden hiç birşey esirgemez..
ne istesem yapar, ilk önce hayır dese bile dönüp dolaşır gene dediğimi yapar.

çok güzel yemek yapar, evle ilgili bana çok yardımcı olur hatta benden çok daha fazla ilgilidir. beni hiç kırmaz ve çok sevdiğini her zaman hissettirir.akşam işten eve döndüğümde beni görür görmez gözleri ışıldar, çocuk gibi sevinir.bir de iyi kalplidir. canımdır.

öyle çok şey var ki sevdiğim ...
-- her özel günde beni şaşırtan birşey yapması
--- akşam eve geldiğinde on yıldır görmemiş gibi bana sarılması
-- evde her zaman bana yardım etmeye çalışması
--- üşüdüğümde bile hasta olurum diye balla börekle beslemesi ..
--- yardım etme duygusu
--- olgun sert görünüşün altında barındırdığı çocuksu ve duygusal yanını...
--- geceleri uyurken bana sımsıkı sarılıp uyuması ...eğer kollarının arasından ayrıldıysam yatakta bulur beni tekrar sarar ..hiç bana sarılmadan uyumaz ....
--- beni her zaman güldürecek zeki espriler yapması..
--dürüstlüğü ( asla yalan söylemez )
---- eğlenceli bir kişilik olması eğlenmeyi gezmeyi sevmesi ..

aklıma gelenler bunlar ..

Eşleriyle anlaşamayan kadınlar burayı okuyup üzülmesinler yaa :kedi:

yemek ayrımı yapmaması.önüne ne koysam yerkaydirigubbakcemile3

ay maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

eşim en iyi sırdaşım,arkadaşımdır
herşeyimi paylaşırım
iş yerimdeki sıkıntılarımı dinler
yardımcı olmaya çalışır
daha doğrusu her konuda yardımcı olur
ben evde iş yaparken içi rahat etmez boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…