Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin en çok hoşunuza giden özelliğ nedir:)
çok merhametlidir bana hiç kıyamaz vefalıdır.canım birşey çekse parası olsun olmasın alır getirir.yada birşey beğeniyim kıyafet vs. Hiç engellemez beni.eşimi çok seviyorum
Burası Bir Derdim Var bölümü. Dert paylaşılıyor adı üstünde. Bunları öğrenince ne yapacaksınız? Tez mi, anket mi nedir yani?
sen hiç doğru düzgün yorum yapmazmısın anca muhalefet
mutfakta yardımcı olması![]()
eşinizin en çok hoşunuza giden özelliğ nedir:)
sen hiç doğru düzgün yorum yapmazmısın anca muhalefet
Benim kocişim çok mükemmel bir kociştir, ben işten eve giderim hiç yemek yapmam bulaşık yıkamam. Yorgun argın gelir zavallım, bi de girer mutfağa yemeği yapar. Bulaşıkları yıkamadan yatmaz. Benim cumartesi pazar tatil, onun sadece pazar tatil. Ben cumartesi günü o AVM senin bu mağaza benim gezer kafa dağıtırım, pazar günleri de evde temizlik yaparız eşim siler süpürür evi, ben de ufak tefek tozları alırım. Çamaşırları falan makineye nasıl atacağını öğrettim, artık ona da karışmıyorum kirliler biriktikçe yıkar çıkarır asar. Evlendim rahata erdim anlayacağın, çok mutlu çok huzurluyuz kocişimle, çok sağolsun bu kadar mükemmel olduğu için.