• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin en sevdiğiniz huyu

öle bacım bacanak mühendis kardeşim mühendis kocam da öle yeminlen:):

kurana el bas. allah kitap çarpsın ki de. yoksam inanmam. nasıl olur ya, bu kadar mükemmel zeki bir aile.
küçükken neyle beslendiniz siz? yumurta çok iyi diolla doğru mu ki :26::26:

kurana el bas. allah kitap çarpsın ki de. yoksam inanmam. nasıl olur ya, bu kadar mükemmel zeki bir aile.
küçükken neyle beslendiniz siz? yumurta çok iyi diolla doğru mu ki :26::26:

allah vergisi anneden gelio napcan işte millet yan gelip yatarken biz sabaha kadar test çözdük şimdi sefasına çok göz dikilmesin hahahahha

bu konudan cok yıkım çıkar yazık oldu belki bende :43: konu sahibine gelince konusuna bir diyeceğim yok ama ben insanlığın ne üniversiteye ne dereceye ne işe bakıldığını düşünüyorum ... ayıp etmişsin kişiliğinle derecenin ne alakası var eşime gelince o derece yapmış alanında :52::52::52:

konuyu terk ediyorum.öyle görümcesi eltisi olmayan hatunla işim olmaz.birazdan ona tapan bir KV de çıkıverse köşeden...aman neme lazım yüreğim felan dayanmaz çatlayıveririm ortadan o yüzden

bye.........

konuyu terk ediyorum.öyle görümcesi eltisi olmayan hatunla işim olmaz.birazdan ona tapan bir KV de çıkıverse köşeden...aman neme lazım yüreğim felan dayanmaz çatlayıveririm ortadan o yüzden

bye.........

her halinle çatladın zaten arkadaşım ama hepsi doğru yani kv süperdir bana bayılır valla billa elti de yok görümce de:)

işin gırgırı geride kaldı. soğuk gerçek,kapı gibi yüzüme çarpıyor... bannnnn!!
sevgili mune..
benibanlamaonlarıbanla:27::27:

Son düzenleme:
Konunuzun yeri Bdv yerine geyik topiği.:31:

Forum kuralları belli olduğu halde niye buraya konu açtınız?

eşimin en sevdiğim özelliği ; benim gibi muhteşem ötesi bir hanfendiyle evli olması :9::9::35:

Back
X