Konunuzun yeri Bdv yerine geyik topiği.
Forum kuralları belli olduğu halde niye buraya konu açtınız?
eşimin en sevdiğim özelliği ; benim gibi muhteşem ötesi bir hanfendiyle evli olması![]()
ne güzel takdir ettim sana tırtılınla mutluluklar o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunuzun yeri Bdv yerine geyik topiği.
Forum kuralları belli olduğu halde niye buraya konu açtınız?
eşimin en sevdiğim özelliği ; benim gibi muhteşem ötesi bir hanfendiyle evli olması![]()
Ben mikemmelini arıyorum .
Lütfen söyle birini ancak sen yardım edebilirsin bana .
amca kzıım hukukçu teyze oğlum doktor buna da yeminlen:)))
ben burdaki acizlere daha çok acıdım kendi halimden memnunum cnm
nedir bu ban? banada ban'ar maz değil mi.. vallahi ben bdv okuyordum sonra buraya girip çıkamadım başım döndü gözüm karardı sonra gülme krizi ard arda ardını alamadım valla
eşimin en sevdiğim huyu
beni çok sevmesi![]()
ben burdaki acizlere daha çok acıdım kendi halimden memnunum cnm
konunun bu halde oldugunu bilmeden girdim,
eyvah eyvah dedim!
ve siz gercekten boyle dusunuyorsunuz...
hep zeki degil akıllı insanlarla iliski kurmak gerektigini soylemisimdir,
bu yazdıklarınız kanıtı gibi.
valla kriterlerini bilmiyorum cnm ama biri var yükseği eksik yalnız bilmem kabul edermisin
konuyu bu hale getiren buraki hatunlar düzgün cvp yazsalardı byle olmazdı bi baştan bak baklım
Benim kocişim çok mükemmel bir kociştir, ben işten eve giderim hiç yemek yapmam bulaşık yıkamam. Yorgun argın gelir zavallım, bi de girer mutfağa yemeği yapar. Bulaşıkları yıkamadan yatmaz. Benim cumartesi pazar tatil, onun sadece pazar tatil. Ben cumartesi günü o AVM senin bu mağaza benim gezer kafa dağıtırım, pazar günleri de evde temizlik yaparız eşim siler süpürür evi, ben de ufak tefek tozları alırım. Çamaşırları falan makineye nasıl atacağını öğrettim, artık ona da karışmıyorum kirliler biriktikçe yıkar çıkarır asar. Evlendim rahata erdim anlayacağın, çok mutlu çok huzurluyuz kocişimle, çok sağolsun bu kadar mükemmel olduğu için.
konuyu bu hale getiren buraki hatunlar düzgün cvp yazsalardı byle olmazdı bi baştan bak baklım
Benim kocişim,
Her akşam yemeği yapar,masayı hazırlar ve yemeğimi elleriyle yedirir.
Sonra masayı toplayıp makineye dizer..
Yemek yerken yorulduğum için yorgunluk kahvemi yapar sağolsun.
Sonra ayaklarıma masaj yapıp tv kumandasını elime verir.
Sonra "karıcım biraz oyun oynayabilirmiyim?" diye sorar,izin verirsem oynar.
Yatağı toplar her sabah,toz almadan işe gitmez benim kocişim.
Her huyunu severim kocişimin![]()
Benim kocişim çok mükemmel bir kociştir, ben işten eve giderim hiç yemek yapmam bulaşık yıkamam. Yorgun argın gelir zavallım, bi de girer mutfağa yemeği yapar. Bulaşıkları yıkamadan yatmaz. Benim cumartesi pazar tatil, onun sadece pazar tatil. Ben cumartesi günü o AVM senin bu mağaza benim gezer kafa dağıtırım, pazar günleri de evde temizlik yaparız eşim siler süpürür evi, ben de ufak tefek tozları alırım. Çamaşırları falan makineye nasıl atacağını öğrettim, artık ona da karışmıyorum kirliler biriktikçe yıkar çıkarır asar. Evlendim rahata erdim anlayacağın, çok mutlu çok huzurluyuz kocişimle, çok sağolsun bu kadar mükemmel olduğu için.
sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak
Ne kocalar var arkadaş yaa:26::26::26:
ama bende bu konu buraya uygun olmadgını düşünüyorum.adı üstünde 'bir Derdim var' !
hay maşallahhemde 108811000099610 kere
bu dediklerini kız halimle ben bile yapmıyorum
![]()
Ne kocalar var arkadaş yaa:26::26::26:
ama bende bu konu buraya uygun olmadgını düşünüyorum.adı üstünde 'bir Derdim var' !
bdv hanımları başkalarının dertleriyle debelenmekten, keyifli konuları kaldıramıyosunuz heralde.
Aslında bende bdv hanımıyım ama bu konuyu burda görmek bana hiiiç batmadı..uyarma gereğide hissetmedim parazit yapmaya gerek yok.editör fln da deilim ya ondanda belki uyarmamışımdır
Yorumlarda okdr tatlı ki gülümseyerek okudum.
Ama yokkk siz dert ebeliği yapmaktan başka bişey bilmediğiniz için,keyıflı konular bünyede arıza verdi heralde![]()
Yazıların sol altında çok değişik bir buton var. üçgen şeklinde içinde beyaz bir ünlem var. Adı Kötü İçerik Bildir butonu. Amacı küfür ve hakaretin yanında, eğer bir konu bir bölüme ait değilse bunu da bildirmemize yarıyor.
bilmiyordum, mantıklıı![]()
oh ya nihayet mantık kavramından anlayan biri var