- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 53
- 36
- Konu Sahibi neguzelbirben
Gönderdim skntı olmadı ama sonra ben de gittim
Ama ben gittikten sonra eşim bidaha tatil olaylarını kapadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende değilim çok yakın oldukları ile belki yaşadığımız ile 40 km falan ötede kaplıca var oraya gidebilirler. Ama böyle tatilkoyune otelde tam tatil imkanı yok o da bana izin vermez. İlk yıl kız arkadaşlarla dışarı kahve içmeye çıkıyordukta burnumdan getiriyordu niye benle değil onlarla zaman geçiriyorsun diye.Yorumlara baktım da herkes çok anlayışlıymış yahu :)
Bir ben değilim heralde. Arkadaşlar tatilin amacı yemek, içmek, dinlenmek, ne biliyim sevişmek falan değil mi?
Erkek erkeğe restorana gidilir, içmeye gidilir, hadi bir kaç saatliğine hamama falan gidilir.
Eşiyle geçirebileceği 5 yıldızlı tatili ne diye erkek erkeğe geçirsin. Evli olmak göbek bağımızın bir kesilmesi değil. Ama eğlenceli şeyleri beraber yapmayı gerektirir bence. Erkek erkeğe arkadaş tatilini ben anlamıyorum.
İşte politik davranmak buna denir çok zekice kavga etmeden olayı çözmüşsunGönderdim skntı olmadı ama sonra ben de gittimAma ben gittikten sonra eşim bidaha tatil olaylarını kapadı
![]()
Diyelim ki eşinizle muhteşem bir tatil yaptınız, birkaç ay sonrada arkadaş grubu erkek erkeğe tatil yapalım dedi, eşiniz gitsin istemez misiniz?Yorumlara baktım da herkes çok anlayışlıymış yahu :)
Bir ben değilim heralde. Arkadaşlar tatilin amacı yemek, içmek, dinlenmek, ne biliyim sevişmek falan değil mi?
Erkek erkeğe restorana gidilir, içmeye gidilir, hadi bir kaç saatliğine hamama falan gidilir.
Eşiyle geçirebileceği 5 yıldızlı tatili ne diye erkek erkeğe geçirsin. Evli olmak göbek bağımızın bir kesilmesi değil. Ama eğlenceli şeyleri beraber yapmayı gerektirir bence. Erkek erkeğe arkadaş tatilini ben anlamıyorum.
Yorumlara baktım da herkes çok anlayışlıymış yahu :)
Aslında amacım bu değildiİşte politik davranmak buna denir çok zekice kavga etmeden olayı çözmüşsun![]()
Ben eşimin yurtdışına arkadaşıyla gitmesine izin vermiştim.Arkadaşını tanıyordum, sorun olmadı. Burada sorun aslında gitmesi değil, senin rızan olmadan gitmeye karar vermesi olmuş. Sen ne güzel yeni evliymişsin, yolun çok başındasın, hiç kendini doldurma, tartışma . bunun sadece 1 kere olabileceğini bir daha asla izin vermeyeceğini söyle ve geç. Umarım sorunu en güzel şekilde çözersinizÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Diyelim ki eşinizle muhteşem bir tatil yaptınız, birkaç ay sonrada arkadaş grubu erkek erkeğe tatil yapalım dedi, eşiniz gitsin istemez misiniz?
Kafa dengi arkadaşlarla olunca erkek erkeğe, kadın kadına tatiller de çok keyifli oluyor, arada bir evliliklerin nefes almasını sağlıyor bence.
Konu sahibesinin durumu müstesna ama, henüz 8 aylık evli ve anlaşılan henüz hiç başbaşa tatile gitmemişler, önce eşiyle gitmeli, birlikte geçirilen tatil sonrası çiftlerin birbirinden ayrı arkadaşlarıyla birkaç gün tatil yapmaları sorun olmamalı.
Eşlerini de götürsünler çok saçma bence ... Ben izin vermezdim normal dışarı çıksalar neyse beş yıldızlı otele neden eşssiz giderler ? Ben oĺsam huylanırım..Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !